Şimdi Ara

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
37
Favori
165.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haaahhaXiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Ben kargo teslim aldıktan sonra onaylamadıkça karşı tarafa para geçmiyor. Dolaptan gelen siparişleri kargocu eşliğinde açıp kontrol ediyorum ürün doğrusuysa alıyorum dolap uygulamasını açıp ödemeye onay veriyorum karşı tarafa ücret geçiyor

• Bu tarz konulara bakarken boni kesin mesaj atmıştır diyorum az aşağı kaydırıyorum ve mesajıyla karşılaşıyorum adam 10 yıl önce konu dışından çıkmıyordu şimdi sıcak fırsatlarda yatıp kalkıyor. Nerde bir boş mezar var içinde direkt.

• ardack kullanıcısına yanıt

Allah iyiliğini versin hocam. İyi güldürdün beni. Klavyenin azizliği İşte 🤣

• frzstate kullanıcısına yanıt

Ne güzel yazmışsın. İzninle Face de paylaşıcam Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! 

• Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !!

İsteyen arkadaşlara THH başvuru metni

• kugutex kullanıcısına yanıt

teşekkürler, tabiki paylaşabilirsiniz.

• frzstate kullanıcısına yanıt

hocam aslında bu anlattığınız köleler olarak umumi olarak değil de ev zencileri için anlatılır.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

Tv’de 10-20sn reklam bedeli ne kadar peki?

İmajı zedelenmeyen firma yoktur elbette ama…amasını patronlar düşünsün.

• Elinde migros mağazasında rafta airfyer resmi olan var mı?Thh için lazım.

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Arçelik portatif klima olayı gerçekten tam bir komedi, arçelik aşırı ses ve müşteri memnuniyetsizliği nedeniyle üretimi durduruyor, çakal bayiler, ya da bayiden ucuza bir kaç tane alan satıcılar 3000tl ye satılan ürününternet satış sitelerinde 20-30 bin tl ye satmaya çalışıyor. Arçelik bayileride çakallık yapıp 10-15 civarına çıkarmıştı fiyatları. 7-8 bine delonghie nin bin 100 lat kaliteli portatif kliması varken 20-30 bine arçelik üretim hatalı klimasını alanlar oldu yazık gerçekten :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    %99-98-97 indirimle abartmıyorum yüzlerce ürün aldım amazondan. İlk girdiği yıldı türkiyeye sanırım 2019 olması lazım kasım aralık gibiydi ilk siparişleri verirken bu kadar olmaz indirim bir gariplik var demiştim ama takır takır herşey geldi. İlk prime üyelik yapanlardan biride bendim. 35 kuruşa ürün aldığımı biliyorum.

• AmigamaN A kullanıcısına yanıt
    Firmaların satışa konu olan sözleşmeleri, devletin çıkardığı kanunlarla çakışıyorsa, itiraz durumlarında kanunlar geçerlidir sözleşmeler değil.
    İnternetten bir ürün alıyorsunuz satıcı kutu açıldıktan sonra iade hakkınız yoktur yazıyor satış sözleşmesinin bir maddesine ya da ürünü kullandıktan sonra iade edemezsiniz yazıyor, ya da garantisi süresi 1 yıldır yazıyor, bunları yazmasının hiçbir önemi yok, kanunlara açıp baktığınızda, kutuyu açtıktan sonra, ürünü kullandıktan sonrada iade edebilirsiniz, tek şart ürüne zarar vermemiş olmak ve temiz teslim etmektir. Aynı şekilde garanti süresi için 2 hafta bile yazsalar umrunuzda olmasın elektronik ürünlerde min garanti süresi 2 yıldır. Aldığınız fiş fatura tarihi ya da garanti belgesinde yazan tarihten itibaren başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 5 Ağustos 2022; 2:18:59 >
  • maxpeck M kullanıcısına yanıt

Her işletmede, teknik veya çalışan kaynaklı hata gider gösterilip vergiden kurtulmak o kadar kolay ve mümkün olsa devlet o çalışanları rehabilitasyon merkezlerine yönlendirirXiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! Ne kadar güzel yanlış yaptık sayın vergi dairesi biz bunu zarar gösteriyoruz, sana seneye öderizXiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! 

• Sonuç olarak Tüketici Hakem Heyetine başvurarsak birşey çıkar mı? Migros olayı üst mahkemeye taşırsa mahkeme masraflarını bize ödetirler mi? Bu yaptığı aleni hilekarlık Migros'un yanına mı kalacak? Zira bence bunun bir bedeli olmalı!!!... 🤬

Siparişin aktif ve iptal görüntüleri ve onay - iptal sms görüntüleri elimde...

Migros'un bu olayda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 6 maddesindeki "Satıştan Kaçınma" suçunu işlediğini düşünüyorum...

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 5 Ağustos 2022; 3:13:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yalnız ürün çok güzel. Alalı 4 ay oldu akıyor maşallah. Özellikle köfte pişirmede Nirvana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilalpman

Sonuç olarak Tüketici Hakem Heyetine başvurarsak birşey çıkar mı? Migros olayı üst mahkemeye taşırsa mahkeme masraflarını bize ödetirler mi? Bu yaptığı aleni hilekarlık Migros'un yanına mı kalacak? Zira bence bunun bir bedeli olmalı!!!... 🤬

Siparişin aktif ve iptal görüntüleri ve onay - iptal sms görüntüleri elimde...

Migros'un bu olayda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un 6 maddesindeki "Satıştan Kaçınma" suçunu işlediğini düşünüyorum...

Boş boş konuşmayın … Hile olan ne var burada?

Bir sistemsel hata olmuş ve indirim insert fiyatı üzerinden yapılmış. Hemen üşüştü tabi herkes kaçırır mı…

Göndermeyecekler tabiki hileymiş. Asıl hile yapan sizsiniz hatadan faydalanmaya çalışan…

Ayrıca konun halen kapatılmaması da ilginç…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 5 Ağustos 2022; 8:27:44 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.