< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (26. sayfa)
-
-
TABİ EFENDİM
-
Almanya'da 55€'ya satılıyor indirimde.
Ayrıca madem hata var siparişleri sileceğine ürünü kaldıracaktın stoktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 gün önce Amazon İtalya'dan 57,3 Euro'ya aldım. Fiyat/performans olarak oldukça iyi bir ürün ancak 2 kişiye ancak yetiyor. Alacak olanlar bunu düşünerek alsın.
-
Almanya’ya ne bakıyorsun usta burası Türkiye biz şahlandığımız için her şey 4 kat. En ucuz 2100 civarı diye biliyorum Türkiye’de maliyeti de 1800 civarıdır bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
para iadesi gelen var mı ? müşteri hizmetleriyle görüştüyseniz kaç gün dediler
-
Türkiye de maaşlar 6-7 kat düşük Avrupadan. Fiyatlar 4 kat yüksek. Yazık bize
Bazı şeylerin fiyatı çok yakın.
Almanya'da mesela vergi bize yakın sanırım.
Mesela Airpods Pro, 2 ülkede de çok yakın fiyatta. Neden bu üründe uçurum var? Ekstra vergi falan olduğunu sanmıyorum. Yukarıda birisi Amazon.it den her şey dahil 57€ ya aldım demiş.
Bizimkiler yine milleti kazıklıyor, başka açıklaması yok. Ben şahsen 1500 liradan fazla maliyeti olduğunu sanmıyorum.
Mesaj çok keyfi idi. İnsan sebebini yazar özür diler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekşiye de konu açılmış, muhtemelen sıcak fırsat tayfasından biri.
Yalnız, Migros'un kriz yönetimi hakikaten berbat. İptal edil hiç bir şey olmamış gibi davranmak yerine arayıp "özür dileriz, yanlışlık olmuş" demek bu kadar zor olmasa gerek. Gönül alma maksatlı 50 TL'lik kupon yüklese bile büyük çoğunluk "sboş ver, sağlık olsun..." deyip geçerdi.
-
1-2 bin satış olsa, firma negatif reklam, imaj kaybı olmaması için zararına ürün gönderir. 5-10'ar tane ürünlerin yığınla satıldığı ürünlerde hiçbir firma reklam olsun diye gönderelim diyemez. Fakat bizde insanların yorumlarına bir bakıyoruz 3 tane aldım, 5 tane aldım çeşitli sitelerde insanlar yazıyor. Firmalar da hayır kurumu ya 5-10 bin tane ürünü zararına göndersinler
Kampanyayı(!!) kaçırmışlığım, ürüne ihtiyaç duyma gibi bir şeyim veya Migros ile hiçbir alakam yok bu arada peşin peşin söyleyeyim bu konuda eleştiri gelmeden önce.
-
Bu olayda bir sey elde edilemez thh ile. Her durum icin bu yaniti yazmam ama bu olayda imkansiz.
Ürün sayfasında zaten Migros 2 adetten fazla siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar yazıyordu. Yani, 2 adetten fazla alanları iptal eder kalanını yollarsın.
-
50 ve 100 tl lik kupon yüklendi diyor millet. Tabi müşteri hizmetlerini arayıp konuşanlara. Madem bir hak tanıyacaksınız herkese sorgusuz tanımlayın.
-
Bende 5.5litrelik var o da 2 kisiye anca yetiyor. Xiaomi 1 kisilik bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X