Aynen kardeşim benim de halamın kızının oğlunun arkadaşının komşusunun görümcesine teslim edilmiş. |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (24. sayfa)
-
-
benim amcamın arkadaşının babasının kuzeninin oğlu birkaç saat önce teslim almış ama 15 tane yerine 14 tane teslim etmişler şimdi dava açmaya hazırlanıyormuş
-
Amazon Prime depozito ücreti içinde 1344'tl
-
hayır dostum o dahil
-
Benim siparişim de iptal oldu. Aihm e gidiyorum, başvuru örneği plsss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ürünü sepete ekleyip çıkan ödeme miktarının da ssini atar mısın sana zahmet :D
-
Tükendi sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siz dalga geçin ben gece arkadaşıma atmıştım al diye, o da başka bir arkadaşına yollamış 4 sipariş varmış 2 tanesi gelmiş, hatta çocuk frütöz le foto çekip atmış şimdi bana gönderdi onuda, bilmiyorum ilk alanlardan biriyim çocuk 02:54 de sipariş geçmiş birde, lokasyondan dolayı şanslılar demişti sabah erken gelmiş.
Uza
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gerçekse ve eline gerçekten ürün geçenler varsa durum daha da kötü. Herkes yazsın THH 'ne. Ben eline ürün geçenleri bekliyorum.
-
sıcak fırsatlarda takılıp burda %60 indirimle bir ürün alamadıysan o seninle lakalı burda o kadar matah bir durum yok ben ürünün gelip gelmemesine takılmıyorum ben burda ürünü almayıp firmayı savunup alanlara yani bize yağmacı, karaktersiz gibi ithamlarda bulununlara sitem ediyorum yukarıyı oku resmen hakaret kıvamında savunanlar var.
-
-
Öncelikle konunun biten fırsatlara taşınması ardından ürünü almamış ama boş beleş yorum yapanların ve alıp iade olayı umurlarında olmayanların konudan kaybolmalari gerekiyor ki diğer insanlar organize olsun istediğini yapsın. Kıskançlığını,hasetligini,dürüstlüğünü kendine sakla boş boş mesaj okutma bize...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telegram kanallarında teslim aldığını söyleyenler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 4 Ağustos 2022; 16:47:59 > -
Bak konuyu anlamadın..alamadığımdan değil fırsatı gece gördüm ancak fiyat saçma geldiği için almadım, piyango işlerini bıraktım epeydir..ayrıca şu teslim alanlar kimler hani,merak ettim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim mesaj içeriğimde bu fiyata alınınca yanlış bir şey olduğunu söylediğim bi iddia yok. Siz mesajınızda sanki fiyatın yanlış girilmediğini, bu fiyatın normal olabileceğini iddia etmeniz üzere vermiş olduğum bir cevaptı.
Zira sabah gördüğümde bende almaya çalışanlardan biriydim..
arkadaşın yüzünü kestim ama bugün sabah gelmiş ürünü.
dalga geçen arkadaşlar buyrun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 4 Ağustos 2022; 16:55:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rezillik resmen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X