Şimdi Ara

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
37
Favori
165.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

180076776

• lephermessiah L kullanıcısına yanıt

kahve değirmenimiydi hocam

• Boşuna gelir diye beklemeyin hepsini teker teker iptal ediyor migros.

• Kargo ile alıp da iptal olan var mı ?

• Şaka bir yana dün gece alıp da gelen var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İptal oldu. thh ile uğraşmayacağım. Fiyat hatası ile bir şey almayı düşünmüyorum

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hepsi sırasıyla iptal oluyor. Herkese 200tl üstüne 50tl indirim tanımlayacaklarmış sonrasında.

• Arkadaşlar öncelikle bu ürünü alan birisi değilim. Ama benimle aynı işyerinde çalışan bir arkadaş ürünü aldı ve biraz önce migrosun satışı iptal ettiğini söyledi.

Size tavsiyem konuyu mutlaka tüketici hakem heyetine götürün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar tek seferde ilgili siparişlerin tümünü iptal edemiyorlar mı ya? Benimki iptal olmadı henüz, tek tek mi iptal ediyorlar? Yazık valla, satışı ayrı, iptali ayrı dert. Ama bu durum sonucunda migrosun da vasat olduğunu anladım her anlamda.

• İptal mesajı geldi.

• kukii kullanıcısına yanıt

Resmen komedi 200 e 50 tl :D Hayır bir de 200 tl alt limit koymuşlar.

• Sitesinde %50 indirimli ürünler olmasa aman bana ne derdim iptal edilirse ama muhteşem kampanya fiyatı falan filan sayfasına koydukları üründe, böyle muhteşem bir ürün indirimi çok da anormal değil. Piyasası zaten 2000 demenin bir anlamı yok, adamlar KAMPANYA yaptık diye satıyor. Normal bir günde kampanya sayfası olmadan 800 liraya satılıyor olsaydı, sistemsel arıza denirdi. Ama üstünü çizip %62 yazmışsın bir de muhteşem kampanyalar sayfasına koymuşsun. Kimse yadırgamaz, yoksa ben de normalde 500 liralık ürünü 10 liraya alanlara uğraşmayın yazık fiyat hatasıdır derim ama burada olay farklı.

Sen kos koca mağazasın ayrıca, ben bile arabadan indikten sonra kapıları kitledim mi diye iki kere kontrol ederken, adam firmanın gelirlerini belirleyecek bir hatayı nasıl yapar aklım almıyor. Hadi hatayı yaptın, ne diye anında stoktan kaldırmadın, fiyatı yazıp yattın mı, milletle oynamak için mi yaptın bunu?

Baştan aşağı saçmalık akıyor olayın her yerinden. Serbest piyasa değil mi, istediği fiyata satar diyenler şimdi %62 indirim ama çok yaaa diyor, adam kampanya yapmış adam sitedeki diğer %50 indirimler gibi indirim yapmış işte nesi garip.

Uğraşır mıyım bilmiyorum ama migrosun saçma sapan bir sisteminin olduğu, siparişleri bile iptal etme yönteminden belli, tek tek sipariş mi iptal edilir. Bir de 200/50 çek vermişler, 500 'e 10 vereydiniz  

edit: Şimdi bir de puanlarıma falan bakayım dedim de, o kadar alışveriş yapıyorum migros'tan money puanım sıfır. Gerçekten çok ilginç, bir de kumbara diye bir şey var para üstünü bırakırdım hep. O nedir gözükmüyor hiç bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 4 Ağustos 2022; 12:41:26 >

• 2 adet aldım. (02.10)
    Bir tanesi 5m starcity market, bir tanesi evime teslim.

Eve gelecek olan iptal oldu. (09.40)

Bir arkadaşımın eve gelecek olan ürünü hazırlanıyor durumuna geçti.(10.55)

Mağaza teslim için iptal durumu yok şuanlık.(12:00)

Yalandan Migrosu aradım, neden iptal ettiklerini sormak için. Sistemsel hatadan iptal oldu denildi. Hediye olarak 50 TL sanal market kodu verilecek dendi(12.30)

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

2k olan bir ürünü kampanyalara bölümüne koyup bu ürün 2099 olacaktı demek için "Sahte indirim kampanyası yaptık cezayı hak ettik ticaret bakanlığı" demek de lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 4 Ağustos 2022; 12:46:3 >
  • Acayip heyecanlı bir konu. Çekirdek kolamı aldım sayfayı yeniliyorum. Mağazaya giden arkadaşlar video resim atarsa veya canlı yayın açarsa baya iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Resmen komedi 200 e 50 tl :D Hayır bir de 200 tl alt limit koymuşlar.

Napacaklar herkese bedava 50 TL mi versinler ?

Bir hata olmuş sistemsel ne var bunda. İşin cılkını çıkarmakta üstünüze yok

• Ürünü teslim alan olursa haber versin,o zaman herkese tek tek göndermek zorunda kalacaklar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: akenatons

Arkadaşlar öncelikle bu ürünü alan birisi değilim. Ama benimle aynı işyerinde çalışan bir arkadaş ürünü aldı ve biraz önce migrosun satışı iptal ettiğini söyledi.

Size tavsiyem konuyu mutlaka tüketici hakem heyetine götürün.
    Ben normalde gerçekten sıkıntı olduğunu düşünsem hiç uğraşmıyorum ama piyasada 2000 tl olan ürünü ultra indirimli 2000 diye koyup satıyor ve bunu ahlaken normal buluyor bazı arkadaşlar sonra da satın alanlar thhye gidicem diyince onların ahlakı sorgulanıyor çivi çiviyi söker basit.

• Kraldan çok kralcılar yine şaşırtmadı...

Sanki 80TL'ye satılmış... Bu indirim gayet olabilir bir indirim. Alan arkadaşlara sataşmakla elinize ne geçiyor?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.