Şimdi Ara

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
37
Favori
165.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde aynı şekilde oldu kartin limiti düzelmedi hem alış hem iade provizyonda gözüküyor saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH için metin oluşturan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peşin almıştım dün iptal oldu hala para hesabıma geri yatmadı. Ne yapmak lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Toplanan parayı bir kaç gün faize koyarak, verdikleri hediye çeklerinin parasını çıkarıp kara geçtikten sonra göndereceklerdir kesin :)

Hediye çeklerini de MH'yi arayanara veriyorlar, diğerleri kim uğraşacak dediği için oradan da kar.

• Konuyu THH'ye taşıdım. Bakalım ne diyecekler. Hatalarını kabul edip, sadece özür dileselerdi bunu yapmazdım. Süreci çok kötü yönettiler.

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Bir zeki sen misin dünyada?

Amazondan yarı fiyatına ürün alınabilirken yorumun ne oluyor acaba?

Stok sabitse ne demeye saatlerce binlerce sipariş verilebildi, hayatında hiç muhasebe falan duydun mu

• gandalfınsakalı G kullanıcısına yanıt
    İptal edildikten 24 saat geçti ama para iadesi olmadı henüz bende

• THH'ye başvuru yapınca kendilerine ihanet edilmiş sayan bir grup var. Başvurana karşı garezleri var. Başvuru hakkımız var mı? Var. Eee yani? Haklı bulur, haksız bulur bunu bilemeyiz. Tek işiniz laf atmak. Size ne? İsteyen başvurur, istemeyen başvurmaz.

• iade durumunu sormak için aradım az önce. Niye hem siparişim hem de iadem provizyonda gözüküyor, sadece sizin iadenizde oldu bu dedim. Bizimle alakalı değil bankanızla alakalı dedi. Her sitenin iadesi şak diye karta yansıyor da bu niye böyle onu anlamadım açıkçası.

Fritöz 2099 dan satılacakmış hata olmuş diyor. Peki piyasası zaten 2100-2200 olan ürün için muhteşem indirim ile 2099 denmesi sizce normal mi dedim ? Muhteşem indirim deyince amazon prime günleri gibi bir şey yapacaksınız sandık, muhteşem fiyatı görünce de aldık, hiç aklımıza gelmedi böyle yağacağınız dedim. (prime gününde 1600 liralık UA ayakkabıyı 649'a aldım bir de üstüne dün 98 lira prime gününde daha ucuza satıldı diye iade verdi amazon memnuniyet için, bu sadece bir örnek millet neler neler aldı. 400 liralık kulaklığı 200'e 460 lirlaık mikseri 250 ye aldım... ) kendi de hiç bir şey diyemedi.

Burada çemkirenler olayın kampanya ve indirim olduğunu anlamıyorlar. İnsanlar indirim var dendiği için aldı yoksa niye alsın ve normalde alan biri olsa ben de boşuna uğraşıyorsun ölücüsün derdim. Adam ister 3000'e satar ister 1000'e isterse 500'e. Oraya % indirim yazıp bu ürünü de muhteşem indirim sayfasına koyarsan kimse bu hatalı fiyat demez. Olay bundan ibaret. Ha bu fiyatı, normalde arama kısmına fritöz diye yazıp aratıp çıkan listede indirimsiz olarak görsek o zaman hatalı fiyat diye şüphelenilmesi normal. Zaten o zaman hiç satın almakla uğraşmazdım ben.

İşin özeti %60 indirim anormal bir durum değil niye anormal olsun yani. Neden bu olayı bu kadar arabeske bağlayıp ajitasyon yapıyorsunuz ki ? İsteyen THH'ne baş vursunnn, isteyen başvurmasın. Haklıya haksıza hukuk karar verir.

Boşunuza birbirinizi yiyorsunuz burada.

• Arkadas Hucresi kullanıcısına yanıt

Buyurun efendim..

Ben gece başvuru açtım savunma istendi diyor şu anda

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !!

• ata359 kullanıcısına yanıt

• Ben de bugün THH başvurumu yaptım

• THH falan ugrasmayacagim ama parami niye iade etmiyorlar arkadasim amazonda iptal edince aninda iade ediyordu parayi bunlar dun sabahtan beri yok.

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Başvuru yaparken şikayetçi olduğumuz firma hangisi olacak acaba ?

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bilgileri/genel/1494-migros-ticaret-a-s

Bir de migros.com.tr olarak baktığımızda alttaki firma çıkıyor.

https://www.eticaret.gov.tr/siteprofil/77DC0C5568104C829695C04726B02F78/wwwmigroscomtr

Kararsız kaldım ben de yapacağım başvuru ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrjo1 -- 5 Ağustos 2022; 16:54:52 >

• kerrjo1 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben Migros Ticaret A.Ş. yazdım. Dijital'i ben de gördüm ama Migros Sanal Market vs siparişlerimin faturalarında hep Migros Ticaret A.Ş. yazıyordu. O yüzden bunu seçtim.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Kataloglarında görünen 2099₺ . Siteye yanlış açılmış gibi duruyor. İstemeden bir hata olmuş belli ki.
    Hakem heyetleri de bunu görüp muhtemelen başvuruları reddedecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 L Fritöz
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-smart-air-fryer-35-l-fritz-p-HBCV00000PVC2W?url_src=ios-product-detail

1950 TL hadi iyisiniz Hepsiburada sizler için indirim yaptı

• iadenin halen gelmemesi çok saçma anında yansıması lazım. diğer firmalarda böyle en azından

• Bu foruma ne oldu anlamıyorum. Arkadaşlar siz ahlak bekçisi yada hakim falan mısınız? Gerçek DH ölücülüğü neyi gerektiriyorsa o yapılır adamlar gelmiş hala THH gitmeyin yazıyorlar.

Biz zamanında Asus 240hz monitörü 500 liradan 3er adet almadık mı? Ben zamanında 170 liraya satılan xDrive koltuğu THH başvurmadan firma sahibinin telefon numarasını bulup whattsaptan görüşerek aldım mesela. Gerçek DH ölücülüğü bunu gerektirir çünkü. Bu ve bunun gibi nice fırsatlar geldi geçti daha ilk defa THH gitmeyin diyenleri duyuyorum.

Siz insanları düşündüğünüz için, mahkeme ücreti vs. çıkar diye değil baya baya hasetinizden gitmeyin diyorsunuz fırsatı kaçırdığınız için.

Nasıl bir forum oldu burası? yok amazondaki deri çanta siparişini iptal edin bilmem ne. Niye iptal edelim? deri çantayı yapan firma kaç tane hayvanı canlı canlı derisini yüzüyor biliyor musunuz Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !!  Polyanna falan mısınız yoksa hasetinizden bu kadar mı kudurdunuz yahu

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.