Arkadaşlar bende durum böyle. Şimdi ben 15 günlük süreyi mi bekleyeceğim ? ![]() |
Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hangi ildeki tüketici hakem heyeti kararı acaba?
-
Hocam PTTnin kararı sana getirmesini bekle , bu adımdan sonda 15 gün bekleyeceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara
-
Tamamdır. 15 gün bekledikten sonra ne yapacağım peki? İlk defa THH ye başvuru yaptım, bu konuda bilgisizim.. :)
-
Yasalar gereği 15 gün içinde karara karşı itiraz davası açmazlar ise sonuç kesinleşmiş olur.Garanti olsun istersen 15 günden fazla bekleyebilirsin.
Daha sonra kararı firmaya iletip uygulanmasını isteyeceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tebliğ tarihi nedir arkadaşlar ? karar 11.11 mesela ama tebliğ kararını bugün getirdi ptt. hangi tarih oluyor tam olarak 15 gün itiraz süresi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kararın eline geçtiği tarih tebliğ tarihi hocam. Senin tebliğ tarihin bugün oluyor. Migrosun tebliğ tarihi ise kararı ne zaman öğrendiyse ozaman.
-
teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migrosun kararı tebliğ aldığından itibaren 15 gün içinde tüketici mahkemesinde dava açma hakkı var. THH den kararın Migrosa nezaman tebliğ edildiğini öğrenebilirsin.Eğer dava açmazsa migros icra dairesinde kararın gereğini yaptırırsın.
-
arkadaşlar merhaba , tüketici haklarına müracaat ederken olumlu sonuçlanmış başka müracaatlar emsal teşkil etmesi için başvuruya eklenebiliyor mu, misal bu konudaki olumlu yada olumsuz sonuçlanan kararlar neye göre alınıyor, olumsuz sonuçlanan bir kişi olumlu kararı örnek gösterip bu karara itiraz edebilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kazanmışım.
Daha önce kazananlar nasıl ilerledi bilgilendirirlerse sevinirim.
-
Başvurum delil yetersizliği nedeniyle iptal edilmiş, ne yapmam gerek.
-
Ben kaybetmişim, kazanan birisi başvuru formunun örneğini buraya yükleyebilir mi veya özelden atabilir mi? Ben neyi eksik yapmışım merak ettim.
-
bu kararı nereden görüyoruz, 1 hafta önce karara bağlandı diyor ama form yok hala sistemde
edit : bugün çıktı, ret yemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Aralık 2022; 11:27:48 > -
Thh benimse lehime karar vermisti ptt simdi kagit getirdi migros karsi dava acmis sanirim.Bundan sonra ne yapmak lazim herhangi bi yerden savunma gibi bisey yaziyor muyuz bilgisi olan var mi?
Vatandas.uyap protalından dosyanızı bulun. Migrosun yazdığı dava dilekçesine göre bir cevap dilekçesi hazırlayıp dosyaya sunmanız sizin yararınıza olacaktır.
-
son durum nedir hocam
Şuanlık bir gelişme yok. 15 günlük sürenin dolmasını bekliyorum. Sanırım 15 günden sonra dava açılmazsa ürünü talep edeceğim.
-
Migros elektronik olarak alır kararı onu arayıp sorsan daha sağlıklı olur. Eğer karar çıktığı gibi tebliğ edildiyse kararın üzerine 20 gün ekle süre dolmuş oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X