Şimdi Ara

Xiaomi Mi smarter fritöz migros da 799 a düştü !! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
37
Favori
165.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thh kararı kabul etmiş migros dava açacak büyük ihtimal sizce ne yapmalıyım?

• ben de kazanmışım. gidip herhangi bir migrostan alabiliyor muyuz acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RuroruniKenshin R kullanıcısına yanıt
    Migros için süreç nasıl işleyecek bilmiyorum ama geçenlerde Yataş'ın iptal ettiği bir sipariş için thhden olumlu karar çıkmıştı Yataş ile iletişime geçtim, karar formunu ilettim daha sonra beni arayıp iban ilettiler, ücreti gönderdim ve ürün kargoyla gönderildi.

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler 👍

• Yardımlaşmak ve dayanışmak için bir grup kurduk mağdur olan arkadaşlar özelden yazıp grup linkini alabilir.

• benim karar olumlu oldu ve karar tarihi 11.11. e devlette dediğiniz yerden davaya baktım görünmüyor. 15 günü geçti herhalde daha açamazlar değil mi ?

• Ben de kazanmışım, bundan sonraki süreç nasıl işleyecek acaba, yarın Migros’u arayıp kararı iletirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuroruniKenshin R kullanıcısına yanıt

Uyaptan bakın birde hocam

• Oppsional O kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal dava açacaklar. Hocam isterseniz özelden yazın size yardımlaşma ve dayanışma grubunun linkini göndereyim.

• THH başvurusu yaptım ve kabul ettiler. Bunun üstüne dava açtılar ve ben şimdi delil sunacağım. Bu aşamada olan ya da bu aşamayı geçen varsa iletişim kurarsak iyi olur.

• Thh bin tarafıma olumlu Tebligati bugün elime ulaştı.

• Benim başvurum karara bağlanalı 10 günü geçti fakat hâlâ adresime karar sonucu gelmedi. Sizlere sonuç ne zaman geldi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

Tebliğ işi çok karışık..

Benim karar tarihi 31 ekim.Bekle bekle bekle PTT posta gelmedi.28 kasımda kararı firmaya ilettim , bu hafta her gün oyaladılar ve şansa bak dün ptt kararı getirdi.Akabinde bugün firma kararı tebliğ aldıklarını , itiraz edeceklerini söylediler.

Firmaya bugün itibari ile 30 gün geçtiğini söyledim , herhangi bir aksiyon almadıklarından icra yoluna başvuracağımı ilettim.Bir saat sonra hukuk birimi aradı kararın bize 22.11.2022 de tebliğ edildiğini söylediler (özellikle tekrar sorup teyit ettirdim) ve yine itiraz edeceklermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaş uyap portalından takip et hocam, migrosun yazdığı dava dilekçesine sende cevap verecek şekilde güzel bir dilekçe yaz. Çok büyük ihtimalle migrosun davası reddediler.

• Benim THH şikayet durumum hala "Savunması İstendi" şeklinde.

@ŞahinBaşaran linki bana da iletebilir misin?

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

Migros savunma vermemiş sanırım

• ŞahinBaşaran Ş kullanıcısına yanıt

Başvuru tarihim 05.08.2022 , savunma istenme tarihi 08.08.2022.

Bu işin yasal süresi nedir biliyor musunuz? Savunma istemenin üzerinden 4 ay geçti.

Bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla yasal süre 1 ay idi sanırım.

hocam ya migros savunma vermedi yada thh tarihçeyi güncellemedi.

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, ben de bir süre daha bekleyeyim en iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.