Mi TV stickte mouse toggle uylamasını çalıştıran var mı❓
Arkadaşlar bu ürün alacam n11 den hem indirim çekim var hemde chip para kazanacam takip ettiğim bi ürün dü biraz daha uyguna gelince almayı düşündüm fakat; Chrome vb internet tarayıcısı yükleniyor mu cihaza ve bu apk yüklenme olayı nasıl oluyor kolay mı yöntemi acaba?
sametbaggio
kullanıcısına yanıt
Yukleniyor ama mouse olmadan kumandayla kullanmak cok sınırlı ve anlamsız. Mi boxta kullanilan mouse toggle uygulamasini bu cihazda aktif hale getiremedim. Bluetooth bi mouse gerekebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: sametbaggio
Arkadaşlar bu ürün alacam n11 den hem indirim çekim var hemde chip para kazanacam takip ettiğim bi ürün dü biraz daha uyguna gelince almayı düşündüm fakat; Chrome vb internet tarayıcısı yükleniyor mu cihaza ve bu apk yüklenme olayı nasıl oluyor kolay mı yöntemi acaba?
Firefox ve Puffin mouse olmadan kullanılıyor. Firefox netten film izlemek için ideal. APK yüklemekte sorun yok.
myfranco
kullanıcısına yanıt
Ekranda mouseu calistirabildiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: gorky
Ekranda mouseu calistirabildiniz mi?
Ben kumanda dışında bir şey kullanmıyorum. Hiç gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Ben kumanda dışında bir şey kullanmıyorum. Hiç gerek yok.
Alıntıları Göster
Merhaba bende bu cihazdan satın aldım ve henüz elime ulasmadi. Daha kargoda ama bir kaç yerde yorumlarında dondugu ile yazılar okudum. Ve çok isiniyormus. Böyle birşey başınıza geldi mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: suleymanbegic
Merhaba bende bu cihazdan satın aldım ve henüz elime ulasmadi. Daha kargoda ama bir kaç yerde yorumlarında dondugu ile yazılar okudum. Ve çok isiniyormus. Böyle birşey başınıza geldi mi acaba ?
Alıntıları Göster
Kim ısınıyor dediyse yalan söylemiş. Donma olayı yok ancak Android 9.0 geldiğinde 1-2 sorun vardı ki bunlar önemsizdi. Onları da bir sonraki güncellemede çözdüler. Cihazı alınca update yapıp kullandıktan sonra, sorun yok. Bir de kaliteli pil kullanmak lazım kumandayla. Dandik pil takmamak yeterli.
myfranco
kullanıcısına yanıt
Bein connect uygulamasinda gerekiyor.
quote:
Aslında o Bein Connect'in ayıbı. TVOS versiyonu yapmıyorlar. Futbolla falan ilgim olmadığından kurulu bile değil.
quote:
Orijinalden alıntı: drcaucasian
2k mi stick nereden alinmali yurticinde?
Resmi distribütör. Bir sorun yaşandığında paralellere göre daha iyi destek verirler. Tabii ki telefonlara verdikleri gibi destek veremiyorlar. Gerektiğinde kutuyu bile değiştirebilirler.
https://www.evofone.com/
Xiaomi Mi TV Stick Siyah (Resmi Distribütör Garantili)
Bein Connect in telefon aboneliği mi yoksa tv aboneliği mi var.
Bein Connect, and. tv box larda engelleniyor.
LimanyakanL
kullanıcısına yanıt
Apk ile yukledim. Android Box Remote uygulamasiyla ekran pointeri kullanarak calistirdim. Smart tv dedtegim yok ama bu uygulamayi telefon uygulamasi olarak gordukleri icin tvde seyredebiliyosunuz. Simdiye kadar ekran paylasimi yapiyodum. Cok stabil olmuyodu, bole cok daha iyi.
gorkyG
kullanıcısına yanıt
. Demokrasilerde çare tükenmiyor.
LimanyakanL
kullanıcısına yanıt
eyv, bugun bulundugum sehre mi store acilmis yeni ve 319 liraya satiyorlardi. 4k'yi mi.beklesemyoksa bunu mu alsam karar veremedim. 4k tv yok,en azindan simdilik .ara sira stremio alternatiflerini kullanirim alirsam da .
2k stick daha mantikli benm icin sanki ya da mi box s(ethernet baglamak icin).
drcaucasianD
kullanıcısına yanıt
Ethernet dongle bağlamayı düşünüyorsanız MiBoX S e yönlenmek daha mantıklı. Ayrıca 4K paneller gittikçe yaygınlaşıyor.
quote:
Hocam bein connect uygulamasını cihaza nasıl yükleyebilirim? Aslında uygulamayı yükledim ancak ana sayfaya uygulama sembolünü atmıyor. Uygulamalar içinden girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim?