Bildirim
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (9. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Biraz ağır çalışması sizin için sorun değil ise ve FHD Mi Stick
almayı düşünürseniz;
10-20 TL ucuz diye parelel lere yönelmeyin.
miuiturkiye den almak daha mantıklı.miui türkiye market | xiaomi satış noktasıXiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS - Chromecasthttps://market.miuiturkiye.net/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast?search=ST%C4%B0CK&category_id=0
Burada da farklı bir inceleme var.
UHD modeli hakkında henüz bir gelişme yok.
-
bu zamanda 1080p ne alaka anlamadım.uhd modeli bekliyorum.umarım stabil çalışır.boşuna beklemiş olmayalım -
Bende aldım. Hemen kullanmaya başladım. Gayet stabil çalışıyor. Youtube vanced, stremio gibi uygulamaları nasıl yükleyebilirim? -
Ürünün 4k olmaması bana çok garip gelmiyor. Hanginiz youtubeda 4k video izliyorsunuz? Kaç kişide netflix 4k üyeliği var ki? İlla vardır tabi ki de oran olarak %5 i geçmez. -
1080p olması değil de performans önemli.
UHD modelinin Y2 uzantılı SOC ile ve MALI-G31 ile gelmesi bekleniyor.
Stabil çalışır ve performansı kendini hissetirir. -
Uygulamalar arası geçiş, uygulamaların açılışı biraz yavaş.quote:
Orijinalden alıntı: azeroth_
Bende aldım. Hemen kullanmaya başladım. Gayet stabil çalışıyor. Youtube vanced, stremio gibi uygulamaları nasıl yükleyebilirim?
Bu zamanda s905 çipset ve MALI-450 demode kalıyor.
Stremio dan başka Watched i de yükleyin.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144649148
https://forum.donanimhaber.com/youtube-vanced-arka-planda-oynatir-reklam-oynatmaz-kurulum-kilavuzu-ve-sikca-sorulan-sorular--143265843#143265843
-
Bu tv box larla FHD panellerle youtube daki 4K ve 8K videolar panelin çözünürlüğüne göre izlenebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: azeroth_
Ürünün 4k olmaması bana çok garip gelmiyor. Hanginiz youtubeda 4k video izliyorsunuz? Kaç kişide netflix 4k üyeliği var ki? İlla vardır tabi ki de oran olarak %5 i geçmez.
Bir başka anlatımla 8K video açıldığında ekran küçülüyor, çok kaliteli bir görüntü yakalanıyor.
Ayrıca 4K panellerin fiyatı düşmeye başladı.
Ya da misafirliğe gittiniz 4K panele takıp stream yapabilirsiniz.
Mi Stick 1080p işgörmez mi? işgörür.
1080p yi saniyede 60 kare oynatması önemli. -
4K versiyonu iyi bir fiyata gelirse alırım diyordum ki. Aklıma leş gibi olan TV'nin ses çıkışı geldi.
O çamur gibi olan ses çıkışıyla kesinlikle müzik dinleyemem. Televizyon Vestel 4K. -
4k versiyon ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
çok sürecekse başka bir şey alayım. -
Bir bilgi yok. Biraz daha gecikecek gibi görünüyor. -
Mi Box S e bakın. Ses çıkışını kullanırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: CyberXTR
4K versiyonu iyi bir fiyata gelirse alırım diyordum ki. Aklıma leş gibi olan TV'nin ses çıkışı geldi.
O çamur gibi olan ses çıkışıyla kesinlikle müzik dinleyemem. Televizyon Vestel 4K. -
sizin tavsiye ettiğiniz bir tane daha cihaz vardı.bir konuda yazmıştınız ama bulamdım.bari onu alayım bu çok geçikecek sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
Bir bilgi yok. Biraz daha gecikecek gibi görünüyor. -
Onun işlemcisi çok eski ya. Mi Box S'in çıkış tarihinden bile daha çok eski. -
TiVo Stream 4K.quote:
Orijinalden alıntı: sarpcore
sizin tavsiye ettiğiniz bir tane daha cihaz vardı.bir konuda yazmıştınız ama bulamdım.bari onu alayım bu çok geçikecek sanırım.
Alıntıları Göster
Fiyatı da hesaplıydı. Türkiye ye gönderimi yok.
Amerika da bir tanıdık varsa o şekilde alınabilir. -
1080p modelinin çipseti ile ilgili değişik kaynaklarda farklı bilgiler var.quote:
Onun işlemcisi çok eski ya. Mi Box S'in çıkış tarihinden bile daha çok eski.
Satıcılar da bunu gizliyor.
İlk haberlerde s905X çipsetli denmişti.
Bazı kaynaklarda s805Y2 SOC var deniliyor.
MIUI Türkiyede s905Y2 SOC olduğu yazıyor fakat burada da 2.0 yerine 1.8 GHZ yazılmış.miui türkiye market | xiaomi satış noktasıXiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS - Chromecasthttps://market.miuiturkiye.net/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast
s905Y2 var ise program geçişlerinde bu kadar yavaş olmamalı.
Acaba bazı 1080p modellerine s905X bazılarına da s905Y2 mi koydular.
Y2 uzantılı çipsetle MALI-450 grafik birimi kullanmaları hiç te iyi olmamış.
-
Merhabalar,
babamlara netflix izleyebilmeleri için aldım, kitapçıktaki gibi takıyorum cihazı, fakat hdmi seçtiğimde televizyondan, sinyal yok hatası çıkıyor. Her girişi denedim. Desteklememe gibi bir durumu olabilir mi? -
Sadece 4K modelinde S905Y2 işlemci var. 1080p versiyonundan çok birşey beklememek lazım. 1080p versiyonu işlemci bilgisi bulamadım ben de. -
Tv nin HDMI portu arızalı olabilir. Ya da HDMI sürümünü desteklemiyor olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care
Merhabalar,
babamlara netflix izleyebilmeleri için aldım, kitapçıktaki gibi takıyorum cihazı, fakat hdmi seçtiğimde televizyondan, sinyal yok hatası çıkıyor. Her girişi denedim. Desteklememe gibi bir durumu olabilir mi?
Başka bir tv de ya da başka bir HDMI portunda deneyin.
Mi Stick 1080p de HDMI 2.0a (HDCP 2.2) sürümü var. -
Daha önce de yazdığım gibi bu ürünün çipsetini gizliyorlar.quote:
Sadece 4K modelinde S905Y2 işlemci var. 1080p versiyonundan çok birşey beklememek lazım. 1080p versiyonu işlemci bilgisi bulamadım ben de.
MIUI Türkiye de s905Y2 çipset ve 1.8 GHZ bilgisi var.
Fakat diğer kaynakların çoğunda CORTEX A-53, 4 çekirdeğin 1.2 GHZ de çalıştığı bilgisi var.
s905Y2 çipset karakteristik olarak 1.7-1.8 GHZ larda çalışır.
Beklentiler yüksek olduğu için 1080p stick in yavaş çalıştığı gibi bir algı oluştu fakat
güncelleme ile bu sorun biraz da olsa aşıldı.
Mi TV Stick, AnTuTu V8’de 36.436 puan alarak 31.669 puanlı Mi Box S’i geride bırakmayı başardı.
Yine de 4K izlemek isteyenler, az bulup burun kıvırdığımız tek USB 2.0 ı kullanmak isteyenler için
Mi Box S daha cazip.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X