< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (207. sayfa)
-
-
Bilgisayarımda bulunan filmleri mi tv stick ile televizyonumda izlerken görüntü kaybı yaşıyorum gibi hissediyorum fakat emin değilim. Google Chrome üzerinden masaüstü yansıtarak film izlerken ne kadarlık bitrate ile film izleyebilirim?
-
Arkadaşlar YouTube dan dizi izliyorum, 3-5 dakika sonra atıyor beni. Ana ekrana geliyor. Kapattım açtım düzelmedi. Android güncellemesi vardi. Onu yaptım yine düzelmedi. Napacaz bunu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pcdeki film klasörüne ağ paylaşımı verin. vlc ile pcye baglanıp filmi kayıpsız izlersiniz.
wifi ile 300mps iç ağ hızla 60gb 4k mkv videoyu takılmadan 4k tvde fena izliyorum
-
Fast tv yenisi çıktı mı, bilen var mı?
Fabrika ayarlarına dönmeyi yapabilirsin veya sadece youtube uygulamasının önbelleğinu silmekte işe yarayabilir.
Gerçi smarttube next varken orjinal youtube uygulamasını kullanmaya gerek var mı ki premium üyeliğiniz yoksa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkmadı hocam henüz. Onun alternatifi olarak yine aynı yapımcının yaptığı digitv programını öneririm.
-
Eyvallah hocam, digiyi biliyorum da fast daha iyi, bir de telegram grubunu gizlemişler, arattırma da bile bulamadım..
SinetechyoutubeO DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU 😎 FAST TV GÜNCELLENDİ 💪https://www.youtube.com/watch?v=pKeL-yQb2hY&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece güncelleme gelmiş hocam fasttv ye. Fasttv plus olmuş yeni adı.
Teşekkürler, evet yükledim, pek hoşuma gitmedi yeni sürüm, çıkan reklam kumandayla kapatılmıyor, film diziler 3 bölümü çalışmıyor.. Yayın geri alma yok eskisi gibi.. Bağış yaparsan reklam kalkıyormuş ama o da 4 eurocuk minimum..
inat tv candır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uydu cihazım bozuldu tv izlemek için vodafone kullanıyordum o da kapandı yerli tv leri izleyeceğim hangi uygulamayı önerirsiniz ücretsiz olsun inat kullanıyorum ama görüntü kalitesi çok iyi değil var mıdır bi alternatif
İnat ve selçuk sport da tv 8 açılmıyor sadece bende mi öyle acaba birde tv izleyeceğim başka uygulama varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan2317 -- 5 Haziran 2022; 22:9:24 >
Fasttv plus, rectv, digitv, deep TV pro, yekportal...
Linkten indirebilirsiniz.drive.google.comUygulamalar - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/mobile/folders/1qo0deojOjjDN8ZVvMUo3fag1cXoutjr7?usp=sharing
arkadaşlar merhaba , eski televizyonuma alacağım netflix youtube ve twitch kullanmak istiyorum mi stick mi önerirsiniz yoksa box modelinden mi almalıyım ?
-
Mi stick ile o dediğiniz herseyi yaparsınız ama ekonomi iyi ise box öneririm. İlla da stick modeli alayım diyorsanız stickin yeni çıkan 4k modelini alın. 4k seyredin diye demiyorum. Yeni modelin rami daha fazla ve işlemcisi daha iyi.
mi stick 4k ile Mi Box S 4K arasında hangisini önerirsiniz hocam ikiside aynı fiyatta
-
Mi stick 4k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X