ya şu bluetooth kulaklık takınca wifi hızı düşme olayını nasıl çözeceğiz? |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (208. sayfa)
-
-
Next tv stick de düşünün. Bence oda iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 GHz'li modem kullanmak ya da upload hızının yüksek olduğu bir pakete geçmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevdetgozbudak -- 6 Haziran 2022; 16:2:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet şimdi kablonet için 5g modem bakıyorum :)
Son güncelleme ile 2 yıldır sorunsuz kullandığım hdmi cec ayarı bozuldu. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Formatladım ama yine aynı. Açarken tv de açılıyor, kapatırken tv yi kapatmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba herkese,
Factory reset yapamıyorum. Peki neden Foctroy reset yapmak istiyorum? Sebebi siyah ekranı geçememesi, çözüm için recovery mod da factory reset yapmak istedim ancak siliyor ibaresi ile saatlerce bekliyor ve silemiyor. Belkide rom yüklemem gerekebilir. Ama orjinal rom u nasıl bulurum bilemiyorum açıkçası. Lütfen bu sorun başına gelen ve çözen varsa yazarsa sevinirim.
-
Hocam hangi servise gönderdiniz? Kargo ile gönderilebiliyor mu?
-
Mesajım bulunsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni güncelleme gelmiş, yapmadım. Cihaz özellikleri düşük ama çoğu uygulama stabil.
xc iptv de bir süre kanalları izledikten sonra cihaz donuyor kumanda falan hiç bişey tepki vermiyor. Fiş den çekip tekrar takmam gerekiyor. Kayın valideye rus kanallarını izletmem lazım yardımcı olurmusunuz bu ne den oluyor
-
Arkadaşlar cihazı ikinci ele almıştım ama bir türlü evdeki wi-fi'ye bağlayamadım çok zor bağlanıyor ve kapatıp açtıktan sonra tekrar bağlamam gerekiyor
Ama telefondan internete paylaşırsam tek seferde sorunsuz bağlanıyor
Değişik bir sorun yani nasıl çözebilirim acaba
2.4 gh seçin.
Zaten 5 GHz desteği yok hocam benim Modemde
Dostlr selamlar ben de mi stick almayı düşünüyorum eşimle iphone telefon kullanıyoruz ve telefonumuzdaki tarayıcıdan açtığımız bir filmi tvye yansıtabilirmiyiz ya da mi stick in kendi tarayıcısından istediğimiz filmi izleyebilirmiyiz açıkçası dizipal izlemek için alacağım sırf şimdiden yardımlrınız için teşekkürler
Web video caster ile hem internet sitesi olarak hem de telefonun içindeki dosya şeklinde film yansıtırsınız.
Arkadaslar size fiyat peformans acisindan en iyi ip TV uygulamasi hangisi storeda?
Ücretli: Tivimate
Ücretsiz:
https://www.iptvsmarters.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 26 Haziran 2022; 21:21:54 >
wifi kanalı kaçta?
-
Smarter pro nasıl kullanılıyor başlangıç ekranında 4 seçenek var hangisini seçsem olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: Pinokkyo
Ücretli: Tivimate
Ücretsiz:
https://www.iptvsmarters.com/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X