1 - Siteye girin 2 - Alttan GET PREMIUM VERSIYON a tıklayın 3 - Açılan sayfadan üyelik oluşturup ücretsiz Proyu alın 4 - Oluşturduğunuz üyelik ile Uygulamaya giriş yaparak kullanın. |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (209. sayfa)
-
-
Cevap için teşekkür ederim hocamquote:
Orijinalden alıntı: Pinokkyo1 - Siteye girin
2 - Alttan GET PREMIUM VERSIYON a tıklayın
3 - Açılan sayfadan üyelik oluşturup ücretsiz Proyu alın
4 - Oluşturduğunuz üyelik ile Uygulamaya giriş yaparak kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Bizimkilere mi stick almıştım ve baya bir süre kullandılar. Fakat bir gün cihaz komple açılmamaya başlamış. Güç bağlantısı yapmama rağmen hem led yanmıyor hem açılmıyor. Muhtemelen cihaz güç almıyor. Durduğu yerde nasıl bu hale gelmiş anlamadım. Benzer durumu yaşayan çözüm bulan var mı? Farklı adaptörlerle vs denedim fakat sonuç yok. Cihaz içinde güç alan kısımda yanan vs bir şey olabilir mi sizce?
-
Stremio uygulamasının son sürümünü kurdum stick'e ancak add-onlar yüklenmiyor. Yükleme kısmından lazım olanları install diyerek kuruyorum ancak filme tıkladığımda görünmüyor. Bu konuda fikri olan var mı acaba? Bir de Watched uygulamasında huhu.to hariç başka çalışan link var mı?
-
Oha.to var birde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar mi TV kendi kendine açılıp kapanmaya başladı cihazı alakalı bir yıl oldu ne yapmayaliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu uygulayın. Her türlü sorun bitiyor ve cihaz çok hızlanıyor. Kesinlikle başka cihazlara uygulamayın. Sadece mi tv stick içindir. Diğer cihazları bozabilirMert TemizeryoutubeMi Stick Hızlandırma - Mi Stick Sorun Çözmehttps://www.youtube.com/watch?v=S9F-jUDGMY4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 12 Temmuz 2022; 17:43:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu alet bende var kurulum dahi yapamıyorum sürekli reset arıyor nedir sorunu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu dediğinizi harfiyen yaptım, yapana kadar bile 3 kere dondu neyse.
hiçbir şey değişmedi kafasına göre donuyor devam ediyor, netflixe giremiyorum bile.
-
Fabrika ayarlarına dönmeyi denedin mi
fabrika ayarlarına döndüm, hard reset ile fastboottan resetledim, bu youtube videosundaki mod hızlandırmasını yaptım...
bunları yaparken 20 kez başa döndü, dondu takıldı sonunda yaptım ama. yine de aynı, menüde bile anlık donup ana menüye atıyor. ilginç. netflixe giriyorum donuyor ana menüye dönüyor falan.
acaba kablo+ 2amper 5volt bir adaptör mü taksak?
-
Gücü fişten alıyorsun değil mi tv usb den değil
evet 5v 1amper kendi adaptörü takılı, son ihtimal o adaptörü kabloyu 2amper olanla değiştirmek kaldı.
-
ürün inanılmaz ısınıyor ondan donma yaşatıyor, var mı böyle sorun yaşamış biri?
-
Isınınca donma yapar da niçin o kadar ısınıyor mesele orda. Aslında bir vantilatör karşısına koyup biraz çalıştırın bir deneyin
Bakalım plastiğini söküp, nvme için soğutucu bloklardan sipariş ettim, onları pad ve terman macunla iki taraflı yapıştırıp sarı lastikle sıkıştırcam.
Yerli modifikasyon (:
Plastigi söküp öyle calistirinca yine ısınıyormu donuyor mu
arkadaşlar ana sayfaya youtube trendleri ve youtube abonelikleri koydum. baslarda sürekli güncelleniyordu o kısım ama Mayıs ayından beridir hep aynı o kısım. neden kendini güncellemiyor o kısım? youtube abonelikler ve trendler kısmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet cihazda ısınma problemi var, donmaların ve reset atmasının sebebi aşırı ısınması.
Ben cihazın kapağını açtım, termostat ve fan kullanarak bir düzenek kurdum belli bir ısıya gelince fan soğutuyor.
Uğraşamam derseniz cihazı uzatma kablo ile daha havadar bir yere getirin hatta USB den çalışan küçük bir fan ile sürekli serinletebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X