Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.684
Cevap
183
Favori
499.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 4 aydır cihazı kullanıyorum. Dün ilk defa internet bağlantısı gitti ve cihaz hiçbir ağı bulamadı. Kapatıp açtıktan sonra düzeldi ama aynı sorunu tekrar tekrar yaşıyorum. İnternetten ve buradan okuduğum çözümleri denedim (DNS değiştirme, modem kanalı sabit seçme, statik IP) , fabrika ayarlarına döndüm ama hiçbirisi kâr etmedi. Benzer problemi yaşayıp çözen veya çözüm önerisi olan var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • banal tapir B kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönüp bir şey değişmemiş ise sorun stickde değil. Modemde bir değişiklik olmuş olabilir. Giremediği zaman modemi kapatıp tekrar açın düzeliyor sa ip alma sorunu var demektir. Stickin wifi çipi bozulmuş olsa hiç girmez. Modem ile stick arasında ki wifi iletişiminde problem var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla sürekli ana menü atma, resetleme sorunlarını soğutmayla çözerim dedim, 15 cm'lik alüminyum soğutucuları termal pad ile tutturdum cihaz gayet serin oldu ama yine donma ve resetleme devam ediyor. sanırım çöpe atmaktan başka çarem kalmadı.

• Telefonu ekran yansıtma ile bağladığımda görüntü sürekli takılıyor, az düzelir gibi oluyor yine takılıyor neden olabilir, önceden takılmadan izliyordum 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konuya bakındım, hit mesajlara da bakım ama bulamadım. mi tv stick cihazı var komşumun yapabilirsem diye verdi bana, kendi kendine açılış ekranında yani ekranda mi logosu olan haliyle bekliyor ve açılmıyor. kendim çözebilir miyim illa servislik midir? teşekkürler

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Hard Reset yapmayı deneyebilirsiniz. Videoda anlatımı mevcut.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=9Bv1Fwdf61w

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü yeni aldım. Güncellemeyi yükledikten sonra şöyle bir şöyle bir sorun ile karşılaşmaya başladım. Kumandası ile kapatmama rağmen birkaç saniye sonra kendiliğinden açılıyor. CEC ayarları, TV ayarlarını kurcaladım ama sorunu düzeltemedim. Kendi kendine kapanmiyor ama kendi kendine açılıyor, Böyle bir sorun yaşayan var mı?

• Heysek H kullanıcısına yanıt

Cihazın garantisi yok, aynı sorun bende de mevcut. Yapabileceğim bir şey var mı?

• Dostlar youtube için ne önerirsiniz acaba?

• Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt
    https://smarttubenext.com/

• rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim.

• Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

Hocam buna Google uyeligimiz ile giriş yapsak sıkıntı olur mu güvenlik açısından? Çünkü Gmail sifremiz falan yazacağız ondan soruyorum

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgim yok ben giriş yaptım ama ödeme bilgileri mevcutsa güvenmemekte fayda var.

Teşekkürler hocam

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Google şirfesiyle değil tv kodu ile giriş yaptırıyor. Youtube hesabına bağlanabilir böyle sadece google şifresi girmiyorsun.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• bluetooth hoparlör bağladığımda ses senkron sorunu oluyor. ses 1-2 saniye geç geliyor. son güncellemeyi de yükledim. herkeste mi böyle?

• kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Bende böyle birşey hiç olmadı 2 yıldır kullanıyorum, bluetooth kulaklık ve hoparlörle de kullandım.

• Padde bein connect uygulaması açılıyor ancak mi stickte uygulamada açılmıyor neden yapar bu sorunu karşılaşan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.