evet bütün filmler ve beni rahatsız ediyor. Normal uydu alıcısından veya flash bellekten film izlediğimde herhangi sıkıntı olmuyor. |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (212. sayfa)
-
-
Netflix ve Disney+'dan filmleri izliyorum
-
Çok ilginç. Aynı cihaz bende var ama öyle bir problem yok bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şarkı dinlerken aynı sıkıntıyı yaşıyorum spoti veya yt den açtığım zaman bir yükselip bir alçalıyor ve yine aynı şekilde kumanda elimde :))))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı durumu bende yaşıyorum. Ama bu aksiyon sahnesi geldi ses açıldı alakası yok denk gelmiş olabilir. Bazen konuşma sahnesinde oluyor ve kısılıyor . 30 sn felan ses en yüksekte, tv ses açıyorum yine yükselmiyor.Kendiliğinden ses yükselip normale dönüyor. Çok sık yaşamadamda arada yaşıyorum bu durumu. Çözüme ulaşırsanız bilgilendirme geçerseniz sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ses otomatik ayarı mi var acaba akşam bakıcam ben de merak ettim
-
yok ben hangi platformda sorun yaşıyor ondan sordum
-
Tivibu go gelmiş ama gelmeseymis daha iyi olurdu bence. Yani bu kadar rezalet menü bu kadar hantallik olmaz. 24 saatlik zaman içerisinde istediğimiz bir programa gelebilmek için menü değiştirmek zorunda kalıyoruz. Kasmada çabası. İlk defa chromecast cihazda kasan bir program ile karşılaştım. Direkt sildim
4K versiyon stick’te de kullanılamıyor mu ethernet adaptörler? O cihazın OTG desteği var normalde bildiğim kadarıyla ama ethernet için de geçerli midir?
kumandayı yazlıkta unutmuşum,kumamda gibi kullabilecegim bir uygulama vs.cozum bilgisi olan var mi acaba
Google play filmleri hem boxa hem telefona kurun. Kurunca telefonun bildirim paneline kumanda simgesi geliyor. Bu arada kumanda yok nasıl kuracaksınız :) Zor bir durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 14 Ağustos 2022; 17:18:47 >
Şu apk'yi indirip kullanabilirsiniz. İndirdikten sonra play store otomatik güncellemeyi kapatın. Çünkü uygulaması güncellenince kumanda kullanılamıyor, güncellemeleri kaldır işlemi yapmak gerekiyor sonrasında. Umarım stick otomatik Wi-Fi'ya bağlanıyordur sorunsuz.
apkmirrorAndroid TV Remote Service 5.0.396643028 APK Download by Google LLC - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-tv-remote-service-android-tv/android-tv-remote-service-android-tv-5-0-396643028-release/android-tv-remote-service-5-0-396643028-android-apk-download/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevdetgozbudak -- 14 Ağustos 2022; 18:51:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kumanda yok nasıl kuracak onu
cevaplar için cok tesekkurler,ben unuttum sanmıştım,alakasız bir çantadan cikti kumanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 14 Ağustos 2022; 19:56:50 >
kumanda gerektirmiyor çünkü.
tv açılıp otomatik Wi-Fi'ya bağlandığında bu uygulama da tv'nin bağlandığı aynı ağa bağlı olunca ygulamada cihaz adı görünecek, üzerine basıldığında eşleşme kodu çıkacak tv'de; ve uygulamada o kod yazılacak, işlem tamam. ben fiziksel kumandanın yerini unutuyorum neredeyse. tamamen bu uygulamayı kullanıyorum. bir kere eleştirmek yeterli. zaten Google'a ait bir uygulama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben boxada kuruluyor zannettim, o zaman olur tabi
sistem uygulaması olarak gömülü: "Android TV Remote Service"
Kumanda bozulması, kaybolması ihtimaline karşı; bu uygulama otomatik güncellenmişse "güncellemelerin yüklemesini kaldır"mayı ve play store'da otomatik güncellemeyi kapatmayı öneririm. böylece bahsettiğim uygulama ile rahatça fiziki kumandaya gerek kalmadan devam edilir. tek dikkat edilmesi gereken ise stick'in wi-fi ağına otomatik bağlandığından emin olmak.
Dediğiniz şey ses normalizasyonuna benziyor. Televizyonunuz ayarlari üzerinden takılı olan hdmı portunun ses ayarlarını kontrol edin derim.
Garantiye gönderdim cihaz değişti. Onlar da yapamadı maalesef
cihazı dün aldım. beklediğimden hızlı çalışıyor şimdilik memnunum. 750mb civarı güncelleme yaptı. wifi konusunda şüpheliydim modemim çok uzakta kalıyor ama bir problem yaşamadım çok şükür.
önerisi olan, tavsiyesi olan arkadaşlar varsa kullanım açısından performans açısından bilgilendirirse sevinirim.
ayrıca oyun tarafını deneyen oldu mu? çocuklar için iki kişilik önerebileceğiniz oyunlar var mıdır? telefonu kumanda olarak tanıtılıyor diye bir şey gördüm ama henüz o kısma pek bakamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X