Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
183
Favori
498.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sticki güncelledinizmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi yaptım ancak sorun devam etmekte uygulama ana ekranında bekleyip duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p28 -- 6 Ağustos 2022; 12:59:24 >
  • p28 kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanıyor musunuz

Hayır.

• Arkadaşlar merhaba, yeri burası değil ama size bir konu hakkında bilgi vermek istiyorum. Elimde şuan 2 adet mitv stick var. 1 tanesi 1080p yani eski model, diğeri 4K olan model. 1080 p olan cihazı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum geçen ay 1 tane de 4K modelinden aldım dolayısıyla ikisini kıyaslama şansına sahibim. Konumuza dönecek olursak 4K modelini alana kadar hayran olarak kullandığm 1080 p modelinin teknolojik olarak sınırlarına geldiğimizi ve yakın zamanda işlevsiz kalacağını üzülerek anlamış bulunmaktayım. 4K olan modelin gerek menü geçişleri gerek uygulama performansı 1080P ye göre çok çok iyi. Bunda şaşılacak ne var diye düşünebilirsiniz ama buradaki niyetim özellikle yeni cihaz alacak arkadaşlara bir nebze olsun fikir verebilmek ve 1080 p cihazı alırken 2 kere düşünmelerini önermek. Yoksa 4K cihazın donanım olarak daha yüksek kapasiteli olduğunu bende biliyorum ama arada bu kadar çok fark olacağını açıkçası düşünmemiştim. 4K cihaz için ilave olarak şunu da söylemeliyim cihaz 7/24 açık olmasına rağmen ne bir ısınma ne de donma problemi yaşamadım. Soru sormak isteyen olursa yardımcı olurum, herkese iyi akşamlar.

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    4k modeli şu anda piyasadaki en iyi Android cihaz. Tek şanssızlığı bir önceki modelin kötü nam yapması.

Hocam bendeki 1080 p cihazda sorunsuz aslında ama 4 K daki akışkanlığı görünce resmen işkence çektiğimizi anladım.

1080 P cihazın şuandaki en ucuz fiyatı 750 Tl den başlıyor ben 4 K cihazı amazondan 930 Tl ye aldım. 750 tl 1080 P ye verinceye kadar 930 tl 4 K için resmen bedava. (Almayı düşünen olursa mazon indirimlerini takip etsin arasıra bu fiyata düşüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 6 Ağustos 2022; 21:0:34 >
    Bende sizinle aynı durumdayım hocam, 930 tl olunca bende aldım, eskisini mutfakta tv olarak kullandığım monitöre taktım, 4k olanından memnunum baya ancak bir problem var bende birkaç uygulama art arda açınca bazen açtığım filmlerde vb. ses kayması oluyor uygulamaları sonlandırınca da düzelmiyor sadece cihazı yeniden başlatınca düzeliyor başınıza geldi mi?

• rustem1905 kullanıcısına yanıt

Bende problem yok hocam, sizin kurduğunuz programın 1 tanesinde sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele şükür tivibu go uygulaması gelmiş markete.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ama biraz hantal çalışıyor gibi güncellemelerle düzelir ben de sevindim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çoğu arkadaş 4k modelde kısık ses sorunu yaşadığını söyledi. Sizde böyle bir sorun var mı?

Hocam aslında öyle bir problem yok. 4 k cihazın kumandası televizyon ile eşleştirildikten sonra cihazın kendi ses çıkışı kaçta kaldıysa onun üzerine çıkılmadığından yani kumanda artık fiilen tv nin sesini artırıp azalttığından bu eşleştirme yapılmadan önce cihazın kendi ses çıkışını maksimuma almayanlar kısık ses problemi var sanıyorlar. Başka şekilde anlatacak olursam evdeki receiverin sesini kıstığınızda nasıl tv nin sesini sonuna kadar açsanız bile ses gelmiyorsa yani kaynağında ses düşük ise bu da aynı şey. Bazıları receiverin sesini sonuna kadar açıp tv kumandası ile ses şiddetini kendine göre ayarlar bazıları ise tv sesini belli bir değere ayarlayıp receiverin ses şiddetini ihtiyacına göre ayarlayarak kullanır. Buradaki durumda tam olarak bu yani cihazın sesi kısık kalıyor onu da ya kumanda eşleştirmesini kaldırıp cihazın sesini sonuna kadar açtıktan sonra tekrar tv ile eşleştireceksiniz yada aşağıdaki videodaki gibi eşleştirmeyi iptal etmeden sesli komut ile cihaz sesini maksimuma alıp devam edeceksiniz. Umarım anlatabilmişimdir.

Özgür Çetinyoutube
    Xiaomi Mi TV Stick 4K cihazımda yaşadığım düşük ses seviyesi sorununu bu videoda çözdüm. Yüzde 100 çalışan yöntemi siz de deneyebilirsiniz. Düzenli olarak yayınlanan videolarımı kaçırmak istemiyorsanız kanalıma abone olmayı unutmayın. Abone olmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli: 👉https://bit.ly/3HORPzz Tıraş videolarım için yeni kanal açtım. Oraya da beklerim: 👉https://bit.ly/3KzjXs0 Destek olmak için videolarımı beğenebilirsiniz. Ayrıca beni aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarımdan ve teknoloji haberleri yayınlanan internet sitemden de takip edebilirsiniz: ✅Twitter: https://bit.ly/3CD83uz ✅Instagram: https://bit.ly/35MH7fZ ✅TikTok: https://bit.ly/3tK8zD8 ✅Facebook: https://bit.ly/3HU7ai9
    https://www.youtube.com/watch?v=Q3VAx9uRQPM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 7 Ağustos 2022; 18:8:4 >

Hay Allah iyiliğini versin bu milletin :). Bende diyorumki nedir bu ses sorunu? Cihaz sahibi olmadığım içinde (bende eski modeli var) arastıramıyordum. Teşekkürler bilgi için.

Hocam millet eski cihazdaki alışkanlıktan kumandanın cihazı kontrol ettiğini düşünüyor ama bu yeni kumanda tv ile eşleştikten sonra ses açma kısma ve cihazı kapatma tuşları ile tv ye komuta ediyor mesela kumandadaki kapatma tuşu aynı zamanda tv yi de kapatıp açıyor. Millet buna alışamadı.

Doğrudur hocam :)

• Merhaba, Mi Stick kullanıyorum. Fakat ses problemi ile karşı karşıyayım. Film izlerken aksiyon sahnelerde ses yükseliyor, normal sahnelerde sesi kısık oluyor. Kumanda elimde ile izliyorum. Biraz araştırdım düzgün bilgi bulamadım. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• harun1111 kullanıcısına yanıt
    Tüm filmlerde öyle mi?

• harun1111 kullanıcısına yanıt

ilk kez duydum valla. nereden izliyorsunuz filmleri?

• carpenic kullanıcısına yanıt
    İptv ye m3u linki ekleyerek
    İnattv
    Yek portal
    Seyirtürk
    Vs gibi uygulamalardan herşeyi izleyebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.