wifi hızını neyle ölçtünüz? |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (213. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlarım bir sorunum var ve yardımcı olursanız minnettar olurum, mi stick normalde tv arkasında kısa orj uzatma kablosuyla duruyordu ve sorunsuz kullanıyorduk, bir süre sonra interneti görsede bağlanamaya çok düşük hızda bağlanmaya başladı stickin kablosu kısa olduğu için biraz üste çıkardığımda sinyal yükseliyor fakat koyacak yer olmadığı için tv kenarına asmaya çalışıyordum, bir ek kablo almaya karar verdim ve yukarılara çıkartırsam sorun çözülür diye umdum. Görüntüyü sorunsuz aktarsada internet stick yukarılarda olmasına rağmen kesinlikle çekmiyor kabloyu tek başına ek olarak her şekilde alt üst üst alt olarak denedim ama internete bağlanmıyor eski kısa kabloyu takıp tv nin üstüne astığımda internet bağlanıyor modem biraz uzak malesef, ek kablonun sinyal ile ne gibi bir ilgisi olabilir çözümleyemedim, belki bir ayarı olabilir diye yardımlarınızı rica ediyorum. Bu arada tarih saat olayını yaptım tekrar otomatiğe aldım ama malesef olmadı. Şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
wifi hangi kanalda bağlı bir bakar mısınız?
-
Merhaba arkadaşlar bugün benim stick kapanıp açılıyor kapanıp açılıyor, servis yolu mu gözüktü yoksa benim yapabileceğim bir çözüm var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstteki arkadaşın dediği gibi modem wifi kanalı sorunu bu. Kanalı önce 9 a çekin modemden olmaz ise kanalları teker teker deneyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10dan düşük olsun yeter kanal
-
herhangi bir ölçüm yapmadım. normalde tv nin bulunduğu yerde cep telefonu ile modeme 2G üzerinden zar zor bağlanıyor ve sağlıklı bir bağlantı olmuyordu. ama mi Tv stick te ne bir takılma ne bir sorun yaşamadım. modemi tv nin olduğu yere çekmeyi düşünüyordum. denediğimde bir problem yaşamadığım için öyle bıraktım.
-
2g mi?
-
evet modemin 5 GHz frekansı zayıf kalıyor 2 Ghz den bağlanıyor.
-
Modemin içinden mi yapılacak acaba bu söylediğiniz çok ta anlamıyorum da ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl ve nereden bakacağım tarif ederseniz ☺️
evet modemin kablosuz ayarlar kısmında var kanal seçimi
-
tamamdır çok tşkler kontrol edeceğim 🤲🏻
Bende de aynı durum oldu wi-fi ile hiç bir ilgisi yoktu sadece USB adaptörünü değiştirdim daha kuvvetli bir şey koydum onunla düzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tşkler bilgi için mi stickin orj adaptörü aslında bu da ama olabilir tabi.
Merhabalar. İptv için kullanmaya başladım aleti. Lakin ekranı bir türlü büyütemedim. Bir ayarı mı var acaba?
Cihazım açılışta mi yazısında kalıyor açılmıyor bilgisayar üzerinden yazılım atma şansımız var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
-
Arkadaşlar bu mi stick ve mi box denilen çöplere para verip almayın. Görüntü çıkış kalitesi çok çok düşük. Youtubedeb video izlerken bile yeterli netlik detay yok. Renkler sorunlu , kontrass düşük vss.
Gittim bunu sattım chromecast ultra aldım 2.el. Emin olun mi stickten çok daha iyi görüntü kalitesine sahip , aynı videoyu aynı filmleri oynatıyorum fark bariz daha iyi.
Mi stickin bütün görüntü ayarlarını denedim tırt cihaz,..
-
tv görüntü ayarlarıyla güzel bir görünüme getirdim ben gayet memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X