< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (214. sayfa)
-
-
1.5 sene evvel aldığım mi stick bozuldu ekran hiçbir şekilde çıkmıyor siyah ekran stick ışığı yanmıyor aynı sorunla karşılaşan var mı ? Bilgi verir misiniz nasıl bir yol izleyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi stick 720p çözünürlük veriyor. Taktığım televizyon 1080p.. Netflix pattern test yaptım orda da 720p gösteriyor. Sorun ne olabilir?
Ne aldığımı nereden biliyorsun. ? Ben kumandasız ultra modelini aldım.
ZAten Kumanda ile menüde gezinmek hamallık , lg webos gibi olsa airmouse kumanda iyi ama tuşlara basarak gezinmek ilkelliktir.
-
Cihaz çöp , bizim millete itelediler bu çöpleri. Git sat , 2.el kumandasız chromecast ultra al. Her türlü görüntüyü tvye yüksek kalitede aktar.
-
Şimdi bende test ettim 1080p verdi, anlık internet hızıyla alakalı olabilir belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap vermeye değmez bloklayıp geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 21 Ağustos 2022; 10:17:33 >
Tamam işte en fuzulisini aldın. Bu arada kumandalı modelin sesle komut özelliği var :) hani son teknoloji diyorsun ya ondan diyorum chromecast in sonmodeli bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 21 Ağustos 2022; 10:45:58 >
her konuda var bunlardan :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 21 Ağustos 2022; 14:40:53 >
Öff sanane birader git chromecast başlığında öv cihazını!
Aynen öyle. Cevap vermeyim diyorum millet yazdıklarını doğru zannedecek ondan rahatsız oluyorum. Bende chromecast de var xiaomi stick ve boxda var. Hepsi güzel cihazlar.
Netflixte denediniz değil mi hocam? İnternetimde sorun yok..en son çare cihazı sıfırlayacağım bakalım.
Pattern testinin 1. bölümünü açtım hocam 1920×1080 olarak çalıştı.
Teşekkürler..az önce cihazı sıfırladım düzeldi. Epey uygulama yüklemiştim yavaşlamıştı sanırım o yüzden 1080p veremedi.. Netflix youtube spotify haricinde 2-3 uygulamadan fazla yüklememek lazım galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 21 Ağustos 2022; 17:21:15 >
Hayırlı olsun hocam, bende yavaşlamaması için ana sayfaya kanal eklemiyorum muhtemelen onlarda ram yiyordur uzun zamandır stabil kullanıyorum bu şekilde.
Bu arada belki haberi olmayan da vardır diye yazıyorum. Ben de bu videoyu ilk yayınlandığında izlemiştim ama etkisi olmaz diye o zamanlarda yapmamıştım. Fakat bir müddet sonra çok can sıkıcı olunca yavaşlığı hadi bismillah deyip uygulamıştım.
Uygulaması çok da kolaymış ve gözle görülür fark var. Ben kesinlikle tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=S9F-jUDGMY4
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylar önce bunu uyguladım ve buradan tavsiye ettim. Ama öyle bir milletiz ki o zaman yazdıktan sonra altta nasıl hizlandirabilirim çok yavaş bir yolu var mı gibi yorumları okuyunca sinirlendim ve daha yazmadım. Cihazı ogunden beri çok seri sorunsuz kullanıyorum
Aynen hocam ben de. Ben yine de hatırlatmak istedim. Gözden kaçan olursa haberi olsun diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam linkteki video problemli sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X