Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilgi vermeyin chromecast ultra kumandasız modeli. Yani tv box olmayan modeli. Sadece yansıtma yapar. Siz kumandalı modeli yani Android tv modelini aldınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.5 sene evvel aldığım mi stick bozuldu ekran hiçbir şekilde çıkmıyor siyah ekran stick ışığı yanmıyor aynı sorunla karşılaşan var mı ? Bilgi verir misiniz nasıl bir yol izleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi stick 720p çözünürlük veriyor. Taktığım televizyon 1080p.. Netflix pattern test yaptım orda da 720p gösteriyor. Sorun ne olabilir?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Ne aldığımı nereden biliyorsun. ? Ben kumandasız ultra modelini aldım.

ZAten Kumanda ile menüde gezinmek hamallık , lg webos gibi olsa airmouse kumanda iyi ama tuşlara basarak gezinmek ilkelliktir.

• kerbuga K kullanıcısına yanıt

Cihaz çöp , bizim millete itelediler bu çöpleri. Git sat , 2.el kumandasız chromecast ultra al. Her türlü görüntüyü tvye yüksek kalitede aktar.

Şimdi bende test ettim 1080p verdi, anlık internet hızıyla alakalı olabilir belki.

• Cevap vermeye değmez bloklayıp geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 21 Ağustos 2022; 10:17:33 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte en fuzulisini aldın. Bu arada kumandalı modelin sesle komut özelliği var :) hani son teknoloji diyorsun ya ondan diyorum chromecast in sonmodeli bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 21 Ağustos 2022; 10:45:58 >
  • her konuda var bunlardan :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 21 Ağustos 2022; 14:40:53 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

Öff sanane birader git chromecast başlığında öv cihazını!

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Cevap vermeyim diyorum millet yazdıklarını doğru zannedecek ondan rahatsız oluyorum. Bende chromecast de var xiaomi stick ve boxda var. Hepsi güzel cihazlar.

• rustem1905 kullanıcısına yanıt

Netflixte denediniz değil mi hocam? İnternetimde sorun yok..en son çare cihazı sıfırlayacağım bakalım.

Pattern testinin 1. bölümünü açtım hocam 1920×1080 olarak çalıştı.

• rustem1905 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler..az önce cihazı sıfırladım düzeldi. Epey uygulama yüklemiştim yavaşlamıştı sanırım o yüzden 1080p veremedi.. Netflix youtube spotify haricinde 2-3 uygulamadan fazla yüklememek lazım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 21 Ağustos 2022; 17:21:15 >
    Hayırlı olsun hocam, bende yavaşlamaması için ana sayfaya kanal eklemiyorum muhtemelen onlarda ram yiyordur uzun zamandır stabil kullanıyorum bu şekilde.

Bu arada belki haberi olmayan da vardır diye yazıyorum. Ben de bu videoyu ilk yayınlandığında izlemiştim ama etkisi olmaz diye o zamanlarda yapmamıştım. Fakat bir müddet sonra çok can sıkıcı olunca yavaşlığı hadi bismillah deyip uygulamıştım.

Uygulaması çok da kolaymış ve gözle görülür fark var. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=S9F-jUDGMY4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt
    Aylar önce bunu uyguladım ve buradan tavsiye ettim. Ama öyle bir milletiz ki o zaman yazdıktan sonra altta nasıl hizlandirabilirim çok yavaş bir yolu var mı gibi yorumları okuyunca sinirlendim ve daha yazmadım. Cihazı ogunden beri çok seri sorunsuz kullanıyorum

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de. Ben yine de hatırlatmak istedim. Gözden kaçan olursa haberi olsun diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk_Ekmek S kullanıcısına yanıt

Hocam linkteki video problemli sanırım.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.