Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle hayır. Bu yeni 4k modelde 2gb Ram yeni bir işlemci ve av1 codec desteği var. Dikkat edin yeni modelden bahsediyorum. Bu arada internet kaliteniz ede bağlı tabi. Modeminiz 5ghz destekliyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

evet evde 100 mbit kablonet var

• oryuken O kullanıcısına yanıt
    O zaman eğer bütçe yeterli ise tavsiye ederim. En son çıkan 4k sticki

tesekkurler

• oryuken O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Yeni sürüm gelicek mi bu cihazlara önceden mi box kullanıyordum düzenli güncelleme alıyordu

• hayhan kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamanın bir ismi yok mu? Bende 20 tane uygulama yüklü siz hangi uygulamadan bahsediyorsunuz?

• eve gidince bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 1 Eylül 2022; 17:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sorum var.

Mi tv stick evdeki düz lcd tv ye bağlıydı. Cihaz ve tv kapalıyken iphone'daki youtube uygulamasına geliyordum ve oynat seçeneğinde mi tv stick i bulup direkt tv kapalıyken istediğim video ile cihazı başlatıp he tv hem de tv stck imi çalıştırabiliyordum. Tatile gittim yanımda götürdüm aleti sonra geri getirdim şimdi bu şekilde kullanamıyorum anlamadım gitti neyi yapmadığımı.

Modem keenetic kn 300, tv samsung eski tip tv monitör diye geçen hdmi bir cihaz CEC destekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 1 Eylül 2022; 18:0:10 >
  • BlackStar13 B kullanıcısına yanıt
    Tahminim aynı tv yı kullanıyoruz. Hdmi 3 e takın stick den cec ayarı nin açık olduğuna emin olun. Eğer olmaz ise diğer hdmi girişleri deneyin. Stickin gücünü fişe takın

Aynısı değil hocam bendeki iki hdmi girişli bir tv. Yine de cevap için teşekkür ederim. Sorunum devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba annem için mi stick almıştım ldolap uygulamasından. Açılmamış kutu olarak geldiydi. Denedim kendi tvimde sıkıntı yoktu. Annemde kurulum yaparken sürekli android yazisindan sonra reset atıyor. Sorun ne olabilir?
    Bir de cihazın garanti durumunu nasıl ogrenebilirim

• Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Güç olarak annenizin tv’sinde bulunan usb portlarına takarsanız tv usb medya takıldı zannedip başa sarıyordur. Eskiden başıma gelmişti başka bir şeye takın.

• Yav benim cihaza nazar deydi çalışıyor kumanda çalışmıyor cihazın fişini çıkar tak yapınca geliyor kumanda niye böyle olur

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Pil seviyesini kontrol ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

Pil seviyesini kontrol ettiniz mi?
    Pil sağlam hocam cihazın fişini çıkar tak yapınca kumandayı kullanabiliyorum tv açıyorum yarım saat bir saat sonra atıyorum uygulama değiştirecem kumanda çalışmıyor

• Arkadaşlar benim antenci ip TV smarters pro/lite önerdi IPTV için mi stickte ki storeda çıkmıyor. Bunları sticke indirebilecegim başka yol var mıdır? Bu IPTV uygulaması olmazsa olmaz dedi, 1000 tane IPTV uygulaması var storeda ama antencinin dedikleri yok, adam güvenilir başkasına da gitmek istemiyorum, napsam bilemedim.

• Arkadaşlar İnat tv reklamsız yokmu . Kanal değiştirdiğim her süreçte reklam çıkıp duruyor . Önceden böyle değildi iyice can sıkmaya başladı.
    Geride yapılmıyor çarpıyada basılmıyor mecburen reklamı izleyeceksin diyor uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 6 Eylül 2022; 13:20:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Tivimate uygulamasini satin alin. Telegram gruplarinda ortak satin alabiliyorsunuz. Digerleri ile karsilastirilamayacak kalitede.

• Atacan- kullanıcısına yanıt

bende bu konudan muzdaripim sağ üst köşedeki X işaretine bir türlü bastırmıyor bu yüzden de kullanılmıyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen banada yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.