arkadaşta var bu cihaz amazon prime video çalışmıyormuş. genel bi sorun mu acaba? yoksa arkadştaki cihazda mı var sadece ? neden kaynaklanıyor olabilir? |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (217. sayfa)
-
-
Bu cihazda değil 4k cihazda çalışmıyor Amazon uygulaması. Cihazla alakası yok 4k cihazda hdr içerik olan prime yayınları problemli. Yeni güncelleme ile sıkıntı ortadan kalkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazda şöyle birşey denedim ve problem yaşadım:
Kablosuz router'a bağlı bir harddiskim var. Bu harddiske bir klasör içerisinde bir video ve altyazı attım (video ve altyazının isimleri birebir aynı). Mi Tv Stick'e VLC Player kurdum ve ağdan bu klasöre ulaşarak videoyu oynattım. Video oynadı ama altyazıyı görmedi. Videoyu durdurup altyazı ayarlarına girdiğimde "iç bellekten seç" diye bir seçenek çıkıyor sadece. Ama ağdaki klasör içindeki altyazıyı kesinlikle görmüyor. Sonra bir iki farklı video player denedim ama hepsinde aynı şey oldu.
Bu, ağdaki klasördeki altyazıyı görmeme probleminin bir çözümü var mı veya bunu yapabilen bir player biliyor musunuz? Bunu çözebilirsem, cihazda zaten başka sıkıntı yok. Herşey harika olacak.
Saygılarımla...
-
Bende bu sorunu yaşamıştım, pc için 'mkvmerge gui' diye bir program var, bu programa video ve altyazıyı atıyorsun ve programın tabiriyle çoklayıcıyı başlatıyorsun, hızlıca altyazıyı videonun içine gömüyor, bu şekilde istediğin programda altyazılı izleyebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar; aşağı yukarı bütün yazılanları okudum konuya açılan ancak benim basit sorunumun çözümünü bulamadım. Benim benim stick internete bağlanmıyor :) daha doğrusu arada bir bağlanıyor ancak bir süre sonra kopuyor. İlk aldığım zamanlar (3 ay Önce) internetteki çözüm önerilerini uyguladım (manuel tarih saat ayarlama, statik IP ayarlama vb.) ancak çok da anlamadığımdan çözüm bulamadım. Bu sorunun internet sağlayıcımdan olduğunu düşünüp taahhaütümün de az kalması vesilesiyle yeni internet sağlayıcısına geçişte düzeleceğini umarak erteledim. Ancak bugün yeni internet sağlayıcımda da bağlantı problemi yaşayınca foruma yazılanlara bakmaya geldim fakat bir çözüm bulamadım, genelde teknik terimler ve daha spesifik sorunlar konuşulmuş forumda. Benim sorunum da tam olarak internet erişimi, kafasına göre gelip gidiyor, arada bir bağlanıyor ama çoğunlukla wifi bağlantısı kuramıyor. Kimlik doğrulama hatası verdi en son. Varsa bir çözüm öneriniz yardımınızı rica ediyorum, eğer stick arızalıysa nasıl bir yol izleyebilirim, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
-
Başka şekilde çözümü yok yani Teşekkür ederim.
-
Vardır belki hocam ben bu şekilde çözdüm. Rica ederim
İnattv sen ne rezil bir bir uygulamasın leşş
Arkadaşlar reklamı olsa da kapatılabilen inata alternatif baika uygulama var mı tavsiye edeceğiniz
inat tvye çözüm bulan var mı acaba
Gerçekten şu kumandadan kapatılmayan reklamlara lanet olsun ya. Reklamı izliyim ama kapansın şu reklam X tuşu çıkıyor basamıyorsun reklam kalıyor öyle ikidebir zorla durdur yapmak zorunda kalıyorum.
Mouse uygulaması kurun cihaza. Erişilebilirlik ayarını aktif edin. Kumandadan uygulamalar tuşuna 2 kere basınca mouse imleci çıkar. Ana ekran tuşuna basınca da imleç devre dışı kalır. Linki bırakayım buraya.
https://wetransfer.com/downloads/bb11667e28c2bf526fd502eb87557eb020220911212527/2f4426
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşletim sistemi Dns kısmında dns.adguard.com yazın. ;Bütün inattv reklamları yok olsun :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 17 Eylül 2022; 10:41:43 > -
Mali 450 gpu lu eski seri mi stick ve mi box s almayın. Yeni alacak olanlara söylüyorum.
Bunlar çinden gelen çöp cihazlar.
Yok ben oyun oynamıyorum gpu önemli değil demeyin. Video görüntü işleme performansıda çok düşük. Aldıktan 3 gün sonra satışa koydum.
-
Bu dediğiniz yeri bulamadım hocam ram olarak ilerleme adımlarını yazabilirnisin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası tam olarak neresi mi stickde
https://www.technopat.net/sosyal/konu/modem-arayuezuenden-adguard-dns-kurulumu.1679360/
Arayüzde yoksa modeme dns girin. İlgili dns linkte
Mi Stick / Mi Box özel DNS girme ;
redditHow to Set Up Private DNS on Mi Box / S 4K / Android Tv Box with ADB over Wi-Fi.https://www.reddit.com/r/MiBox/comments/nas04z/how_to_set_up_private_dns_on_mi_box_s_4k_android
arkadaşlar merhabalar,
Bu cihazı babam için aldım, tv smart değil diye. Kullanıyor ama her fişten çekildiğinde internet yok uyarısı veriyor. Tarih saat manuel yaptım her seferinde cihazın tarih saat ayarını yapmak zorunda kalıyorum. Bunun kalıcı bir çözümü yok mudur ? bazı yerlerde okudum dns tanımlayın demişler ama modem vodafone'a ait kablonet altyapısını kullanan bir modem arayüzüne de giremiyorum arkasında yazan şifreyi kullanıcı adını kabul etmiyor resetlesem bile.
-
Bu hatayı maalesef Vodafone internette ve modemde yapıyor. Aşağıdaki video dakileri uygulayın düzeliyor
https://www.youtube.com/watch?v=S9F-jUDGMY4&feature=youtu.be
Google tv ana ekran görünümünü yurt dışı yaptım. Shurfshark vpn başlangıçta otomatik çalıştır yapıp kanada bölgesine ayarladım. Vpn ile bağlanmasını istemediğim programları turkcell tv Beinconnect gibi uygulamarı vpn ayarlarından hariç tutunca artık hiç bir problem çıkmıyor bilginize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X