Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
184
Favori
496.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim deneyeceğim bunu

• Uzun süredir kullanmadığım bir cihaz vardı kurulum ekranın en başında kalıyor bir kaç kumanda ile denendi ama kurulum ekranın ilk başını geçemiyoruz nedenini bilen yeşillendirirse sevinirim.
    Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU] (Temsili görseli ekledim kaldığı yerin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4nly06 -- 23 Eylül 2022; 10:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m4nly06 M kullanıcısına yanıt

kumanda eşleme görseli değil mi bu? başka bir tv box ile geçen gün ben de baya sıkıntı yaşadım eşleştirme ekranında. sadece sesli asistan çalışmıyordu halbuki, geri geri yapıp çıkmıştım kurulumdan.

• Arkadaslar mi tv stick acilis ekraninda mi logosunda kaliyor ve ilerlemiyor. Hard reset denedim ama olmadi. Bu logo ekraninda kilitleniyor malesef. Acaba pcye takip yazilimi sifirlama sansimiz var mi?

• Sefa kullanıcısına yanıt

aynı sorunu yasıyorum cihaz çöp oldu sanırım

Benimkide yaptı , garantisi bitmemişti , değiştirdiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mint3407 kullanıcısına yanıt

İnternete Wifi'den bağlıyorsunuz. Elektriği tamamen kesince box cihazın tarih saat bilgisi sıfırlanıyor ve wifi'ye bağlandığınızda tarih saat uyumsuzluğundan cihaza internet gelmiyor. İnternet olmayınca da tarih saati güncelleyemiyor Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU] 

Ben başka bir box cihazda çözüm için ethernet kablosuyla modeme bağladım ve sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanKartaL84 -- 30 Eylül 2022; 13:37:13 >
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Sadece Vodafone wifide yapıyor bu hatayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Ben yerel bir ISS sağlayıcıdan aldığım internetle yaşadım aynı sorunu. Çözümü de bu şekilde buldum. Belki modemin içerisinde bir tanımlamadan dolayı saat tarih bilgisi yanlış cihazlara internet vermiyordur modem.

Sabit wifi ı unutturup telefonunuzdaki Vodafone hattı hotspot ile paylaşıp cihazların fişini çekip taktığınızda da aynı hata oluşuyor mu acaba?

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Evet aynı hatayı Vodafone hattada veriyor denedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar.

mi tv stick durup dururken açılmamaya başladı. Açılış ekranında mi logosu ile duruyor. Hiçbir şey işlemiyor. İki tuşa baş tekrar yükle vs hiçbiri çalışmıyor. İnternette de araştırdım bulamadım. Herhangi bir çözüm var mı.

• Merhaba arkadaşlar xiaomi mi tv stick cihaz çalışır durumda kaldırdım rafa 6 ay sonra tekrar kullanmak istediğimde açılışta mi logosunda kalıyor hiç ilerlemiyor.
    Cihazda beyaz ışık sürekli olarak yanıyor kumandaya tepki vermiyor bu sorunu yaşayan varmı yardımcı olabilecek ?

• zenfonepitt Z kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam sorununuza çözüm bulabildiniz mi ?

Merhaba hocam sorununuza çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum

• Çinden gelen çöp diye boşa demiyoruz. Milli servet çine gidiyor

• Hasan64araz kullanıcısına yanıt
    Prize taktın mi? TV'nin usbsine baglayinca öyle oluyor benim ki güç yetersiz geliyor, prize takınca açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Priz ve usb ikisi ile de denedim durum aynı hocam

• Google drive linki vardı uygulama apklarının olduğu niye rip oldu yav
    Edit:tv uygulamalarındaki reklamlardan nasıl kurtulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 16 Ekim 2022; 22:35:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazda 5ghz yok dimi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.