Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.681
Cevap
184
Favori
495.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her iki şekilde de cihaz fena ısınıyor
    Adaptör ile kullandığımda kendi kendine kapanma daha az yapıyor
    Her iki şekilde de kasma oluyor bende
  • Atacan- kullanıcısına yanıt
    Benim de canı isterse bağlanıyor istemezse bağlanmıyor
    Garantiye gönderdim sorun yok deyip geri gönderdiler
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Hocam hdmi kullaniyormusun yoksa direk televizyonami bagladin ? Birde tam kapatma yok dimi kumandada kirmizi tusa basinca uyku moduna aliyor sanirim? Ne olduysa cihaza bir kere basincada kapanmiyor artik arka arkaya basinca kapaniyor

• Kablo ile bağladım hocam
    Evet 2 veya 3 defa Basmak gerekiyor kumandaya

Aynen sanırım tam kapatmıyor Ben tam kapatıyor diye biliyordum Lakin açtığımda bakıyorum ki nasıl bıraktıysam öyle geri açılıyor

Cevap icin tesekkurler. Bi prize takayim dedim cihaz degisik tepki vermeye basladi :) Neyse fiyatlar olmus x3 elimizdeki bozulana kadar kullanmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 9 Kasım 2022; 10:28:30 >

modem markası ne? hangi kanalda wifi?

• Arkadaşlar YouTube için stube mi kullanıyorsunuz, ve film izlemek için ne önerirsiniz... Google Chrome kurup hd film cehennemi gibi seçenekler oluyor mu... Chrome da kuramadım gerçi :(:(((
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    Filmler için seyirturk adlı uygulamayı kullanın. Alanında bir numara . Browserler ile film seyretmek hiç bir cihazda verimli olmaz

Bunu kurun tarayıcı olarak.

Deeptv pro ve stremio film izlemek için yeterli.
  • kemalex1907 kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum ama açılmadı ana ekranda kalıyor uygulama deeptvde
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    Verileri temizle deyip tekrar deneyin.
  • Ulusal kanalları rahatça izleyebileceğimiz en basit ve stabil uygulama hangisi arkadaşlar?
  • Atacan- kullanıcısına yanıt

Bu cihazı bir kere ayarlayınca kapatmamamız gerekiyormuş, yoksa bir dahaki açmaya internet olmasına rağmen bağlantı hatası veriyor. Yeniden başlatsanız da, wifi de keza kapa aç yapsanız sorun düzelmiyor.

Çözüm1: Cihaz her daim açık kalacak. Bence gereksiz elektrik sarfiyatı.

Çözüm2: Cihazı başka bir wifi ağına bağlamak. Yine olmazsa wifi yi kapa aç yapın ve normalde kullanmadığınız alternatif ağa(ben cep telefonundan hot spot yapıyorum.) tekrar bağlanın, sistem saati normale dönünce işlem tamamdır. Tekrar eski kullandığınız ağa geri dönebilirsiniz.

Faydalı olması dileğiyle.

• Merhaba.
    Ben daha önce Lg smart monitör e takılı kullanıyordum ve hiç bir sorun yaşamadım. Şu an ki tv Daewoo 55" 4k uhd smart tv. Iptv olarak ip stream player programını tabletimde kullanıyorum. Mi stick e kurdum iptv programıni açıyor ama 3-5 dk sonra görüntü gidiyor ses gelmeye devam ediyor. Tv de source de tv ye sonra tekrar hdmi ile sticke bağlanınca görüntü geliyo ve tekrardan kısır döngüye dönüyor. Çözümünü bilen var mı acaba
  • Arkadaşlar 1080p eski bir tv var xiaomi stick ile Amazon fire stick arasında kaldım hangisini almalıyım

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Daha önce burada paylaşmıştım sanırım görmediniz. Videodakileri uygulayın sorun çözülüyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=S9F-jUDGMY4&feature=youtu.be
  • kemalex1907 kullanıcısına yanıt

Videoyu yeni izledim, denemedim. Yabancılar yapmış olabilir. Belki ileride denerim.

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

ne grubu?

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.