Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.681
Cevap
184
Favori
495.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 Voltluk telefon adaptörü kullanın en az 1 amper çıkışlı olsun sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

cloud mail.ru uygulamasını yükleyebilirmiyiz bu cihaza deneyen oldu mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 19 Aralık 2022; 8:55:37 >
  • Bu cihazı yönetmek adına fiziksel kablosuz klavye veya telefon aracılığı ile yönetmek için klavye/fare uygulaması tavsiye edebilecek var mı acaba? Kumandası hiç kullanışlı değil.

Konu içi arama yaptım, tavsiye edilen bir kaç uygulama buldum ama google play den kalkmış. Klavyeler için de çalışan/çalışmayan durumu var anladığım kadarıyla. Bu nedenle tavsiye istemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 19 Aralık 2022; 16:49:8 >
  • agritux kullanıcısına yanıt

klavyeyi o kadar çok kullanmazsınız ki

• carpenic kullanıcısına yanıt

Ne tavsiye edersiniz hocam? 4 yönlü ok çok kullanışsız oluyor. Ya da alışıyor mu insan?

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

5V 2A adaptör sorun yaratır mı? TV deki usb çıkışına bağladım ben, akımı yetmedi sanırım. Cihaz kendini resetleyip duruyor. 5V 2A adaptöre bağladım bende. Cihazın input akım değeri 1A sanırım. Sorun yaratırsa bir adaptör temin edeyim.

Bir de, cihazı kullanılmadığında otomatik kapanması gibi bir özelliği var mı? TV ye bağlı iken TV kapandığında gücü keseceği için kapanıyor ancak adaptörde öyle olmadığı için TV kapanınca bazen unutuluyor cihaz kapatmak. Açık kalıyor. Aradım ama bulamadım.

Sorun yaratmaz. Adatördeki 2A ibaresi en fazla çekilebilir akımı ifade eder, cihaz ne kadar güç isterse o kadar çekilir.

• belli bir süre sonra kapanma özelliği var ayarlarda.

klavyeyi ben sadece youtube'da kullanıyorum mesela

Hayır sorun olmaz cihaz ihtiyacından fazla akım çekmez 5v 2a de çalışıyorsa öyle birşey temin edebilirsiniz.

• carpenic kullanıcısına yanıt

Versiyon farkı olabilir mi acaba ben bakındım baya ama otomatik kapatmayı bulamadım.

Bu arada cevaplar için çok teşekkür ederim.

akşam bakıcam ayarlara dostum

• Arkadaşlar şu inattv ye alternetif bir program söyleyin Allah aşkına ya, sövmekten dilimde tüy bitti, reklam koyup izletip çıkartmamak nedir, bit yavrusu bunlar ya

• Hepsi aynı aslında sorun uygulamada değil Google'da. Reklamları kumandayla yönetilebilecek şekilde yapmaları gerekiyor.

• inattv alternatifi var mı arkadaşlar

• eskiden reklamlar geri tuşuyla kapatılabiliyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt

üstad mi box mu ürün

• hayhan kullanıcısına yanıt
    Mi stick hocam sorunlu ürün. İlk modeli. Boxtan iki tane var yıllardır kusursuz çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Mi Stick için aldığım kablosuz klavye yi bir türlü tanıtamadım.

Harici dongle kullanıyor klavye.

Yardımlarınız bekliyorum.

Teşekkür ederim

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]
  • tarkanaslan kullanıcısına yanıt
    Bluetooth klavye/mouse almalısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deeptv pro, şimşektv, yekportal, kraltv, jesustv önerebilirim. Ama inatbox reklamlara rağmen iyidir. Bedava olan uygulamaların hepsi reklam kullanıyor.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.