Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.681
Cevap
184
Favori
495.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android cihazlarda browser ile film izlemek işkencedir. Bunun için yapılmış appler var. Seyirturk ve stremio vb gibi. Browser leri unutun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, internet hizim 30mb iken cihazdan genelde 2-3 mb arasi hiz aliyorum. Bir cozumu var mi bildiginiz? Modemle stick arasinda hicbir sey yok ve hemen hemen 30-40cm var aralarinda cok yakin yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver_50 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2.4 ghzde sticklerde genelde böyle sorunlar oluyor. Modemde 5ghz bant varsa o şekilde bağlanırsanız sorun kalmaz.

wifi kanalını değiştirin 10dan küçük olsun

• TURKBULL T kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bu cihazı aldığıma beni pişman etti. Karasal anten gibi yön çevirerek bu sorunu çözdüm.

• Tesekkurler tavsiyeler icin. Denedim ama sonuc yok.
    Sizler hangi modemi kullaniyorsunuz? Modem alacagim artik son care.

• blutv izlerken kendi kendine uygulama kapanıp açılıyor. çok sık olmuyor, ama oluyor.

Hocam illa modem almana gerek yok 5 ghz destekli wifi güçlendirici de bu işi çözüyor bilgin olsun, bendekinin linkini bıraktım.

Tenda A15 WLAN Amplifikatör Tekrarlayıcı (Çift Bant 750Mbit/s 433 MBit/s 5GHz, 300 MBit/s 2,4GHz, 1x LAN Bağlantı Noktası, WPS, Durum LED, 2x Anten, AP Modu, Kompakt Tasarım, Tak ve Çalıştır, Beyaz
    amazon
    Tenda A15 WLAN Amplifikatör Tekrarlayıcı (Çift Bant 750Mbit/s 433 MBit/s 5GHz, 300 MBit/s 2,4GHz, 1x LAN Bağlantı Noktası, WPS, Durum LED, 2x Anten, AP Modu, Kompakt Tasarım, Tak ve Çalıştır, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0792V8R8K?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SSXT907AV5YTS218CRKW

• Merhaba

5 GHZ için modemde kanalı 36 yaptım bağlandı. Fakat TV'yi kapatıp açtığımda Mi Stick internet 5 ghz bağlantısını görmüyor. TV açıkken modemi kapatıp açtığımda görüyor. Düzeltmek için ne yapmalıyım. Teşekkür ederim.

• Merhaba, Xiaomi’nin en son çıkan modeli hangisidir?

Ayrıca, 2014 model LG TV’imi akıllı TV’ye çevirmeyi planlıyorum.

TV’imde iki tane HDMI girişi var. Kırmızı olanda Teledünya (Kablo TV) var, sarı olan da boşta duruyor. Sarı olana stick’i takıp televizyonun hoperlörünü kullanabilirim değil mi?

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• katimodel K kullanıcısına yanıt
    En son çıkan model bu başlık altındaki model değil, xiaomi mi tv stick 4k olan modelidir. 4k olan modeli almaya dikkat edin. Diğer sorunuza gelince tv nin hangi hdmi sine takarsaniz takın hoparlör çalışır tabi. Yoksa sorunuzu benmi anlamadım?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet doğru anladınız. Teşekkür ederim cevabınız için.

Peki Xiaomi Mi Box S 4K mı yoksa Stick 4K mi?

akakce.com
    Xiaomi Mi TV Stick 4K Dolby Chromecast Android TV Medya Oynatıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-xiaomi-tv-stick-4k-dolby-chromecast-android-tv-medya-oynatici-fiyati,1577905966.html

akakce.com
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-xiaomi-mi-box-s-4k-ultra-hd-android-tv-box-hdr-dolby-dts-chromecast-medya-oynatici-fiyati,351102393.html

Tabiki stick 4k. Daha yeni bir cihaz ve av1 codec desteği var. Daha yeni bir Android Sürüm. Burda önemli olan sizin modeminizin 5ghz destekleyip desteklemedigi. Gerçi 2.4ghz dede sorun yaşamazsınız ama 5ghz daha iyi tabi. Kısaca internet kalitesi önemli

• eray_07_91 E kullanıcısına yanıt

çözüm burada

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]Baykuş Mediayoutube
    Xiaomi Mi Stick sürekli yeniden başlatıyor gibi şikayetleriniz varsa kesin çözüm burada. onurates_33 insta hesabımdan da ulaşabilirsiniz. videoyu izledikten sonra yapmaya çalışın eğer yapamazsanız yardımcı olurum. mi stick cihazlarına son güncellemeden sonra eklenen patchwall uygulaması sürekli arkaplan sınırını zorladığı için cihaz kapanıp açılıyor. bunu kalıcı olarak devredışı bırakmanız lazım. çözümü videoda. mi stick neden kapanır neden yeniden başlatır diye çözüm bulamıyorsunuz ve adaptör değiştirerek sorunu çözmeye çalışıyorsunuz ancak çözüm bu değil. çözüm videoda ...
    https://www.youtube.com/watch?v=soSI00LWvAc&feature=youtu.be
  • Kesin çözüm budur arkadaşlar.

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]Baykuş Mediayoutube
    Xiaomi Mi Stick sürekli yeniden başlatıyor gibi şikayetleriniz varsa kesin çözüm burada. onurates_33 insta hesabımdan da ulaşabilirsiniz. videoyu izledikten sonra yapmaya çalışın eğer yapamazsanız yardımcı olurum. mi stick cihazlarına son güncellemeden sonra eklenen patchwall uygulaması sürekli arkaplan sınırını zorladığı için cihaz kapanıp açılıyor. bunu kalıcı olarak devredışı bırakmanız lazım. çözümü videoda. mi stick neden kapanır neden yeniden başlatır diye çözüm bulamıyorsunuz ve adaptör değiştirerek sorunu çözmeye çalışıyorsunuz ancak çözüm bu değil. çözüm videoda ...
    https://www.youtube.com/watch?v=soSI00LWvAc&feature=youtu.be
  • Merhaba arkadaşlar,

Xiaomi Mi TV Stick 4K modelini aldım.

İnternetten dizi sitelerinden dizi veya film izlemek için cihazı az yoran hangi browser’ı önerirsiniz?

Ayrıca, cihazın elektrik ihtiyacını TV’nin USB girişinden yapsam daha sağlıklı mı olur? Cihaz TV ile açılıp TV ile kapansa? USB gücü yeterli olur mu?

Aşağıdaki video’nun 1.00 - 3.00 dakikaları arasında USB ile kullanınca sorun yaşamadığını belirtmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=Za6YYxi1PZ0&feature=youtu.be

• browserdan izlenmez film. stremio vb programlar kullanın bence

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Yerli ve yabancı dizi ve filmleri bazen de internet sitelerinden izlemek istiyorum.

Samsung Tizen işletim sisteminin browser’ından izleyebiliyordum.

tamam da kolay yolu varken ne gerek var ama siz bilirsiniz

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Kolay yolu nedir?

Babam kullanacak ve platformlara para vermek istemiyor. Youtube ve websitelerinden izlemek istiyor.

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.