Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.681
Cevap
184
Favori
495.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

babanız için en kolay yolu o zaman. ben yabancı diziler için stremio öneririm.

• TV’ye bağladık. Keşke daha önce alsaymışız dedik. Fiyat performans olarak muhteşem.

Ancak, aklıma takıldı. Cihazı çoğu zaman kapatmayı unutuyoruz. Stick’i prize takılı olduğu için kapama tuşuna basmayınca arkada hep açık kalıyor. Onun yerine Stick’in elektriği için direkt TV’nin USB’sine bağlamak daha mı iyi olur? USB’den gücü almak performansını etkiler mi?
  • katimodel K kullanıcısına yanıt

hocam yakında keşke almasaydık demezssin inşallah. çünkü eski bir cihaz biraz problemli. ısınma donma vs oluyor. hem stick olması hem işlemcisi vs. nedenlerden dolayı. usb den bağlamak bu sorunları daha da tetikleyecektir. ilk çıktığı zaman neyse de günümüzde yeni alcaklar için tercih edilmememsi gereken bir cihaz. illa xiaomi sitick alınacaksa 4k olan alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 13 Şubat 2023; 9:51:3 >

4k ise sorun yok hocam. 4k olan için ayrı konu var. buraya yazdığın için 1080p olan sandım

• kacanga kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, stick 1080p olan model için görseldeki ürünü aldım, wifi çekim gücü biraz zayıf gibi geldi. Bu ürünle sıkıntısız bağlantı sağlar mı acaba kullanan var mı?

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    1080 pixel modelde bu ürünler çalışmaz. İade edin. 4k modelde çalışır
  • zaten stickte öyle bir giriş yok

Güle güle kullanın bu cihazı ben bir süredir kullanıyorum illallah dedirtti umarım sizinkisi iyi çıkar. kilitleniyor en sonunda açılmamaya başladı.

• tosoon T kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Kullandığınız model 1080P mi yoksa 4K mı?

Hangi programları yüklediniz?

Elektriği TV’nin USB’sinden mi yoksa direkt prizden mi sağlıyorsunuz?
    1,5-2 senedir kullanıyorum.
    1080P
    Iptv falan ekstra hiçbir şey yüklemedim. Disney Bein sports gibi uygulamalar yüklü idi. Yani yoracak birşey yoktu.
    Prize takılı kullandım. Fazla ısınıyordu. Sonra hiç açılmamaya başladı.Sürekli başlangıç ekranına dönüyordu.
    Kimseye tavsiye etmem.
  • bir ben mi bu sorunu yaşıyorum son zamanlar netfilxe girince cihaz kendinden geçiyor baya ağır açıyor var mı bir bilgisi olan ?

• 2 sene oldu 2 cihaz kullanıyorum biri prizden biri usb den güç alıyor ikiside hala canavar gibi. ne açılıp kapanıyor ne anormal bir ısınma var
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde
  • Ben de uzun süredir kullanıyorum cihazı, maşallah aldığımdan beri kronik sorun olan "bağlı ama internet yok" dışında bir problem yaşamadım. Fakat cihazla yaşadığım bir başka tecrübede benim televizyonumda herhangi bir problem yaşamama rağmen başka televizyonlara bağladığımda kapanıp açılma sorunu yaşıyorum, belli bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.

• ben de ykalışık 2 yıldır hem stick hem de box modelini kullanıyorum. bugüne kaar hiç güncelleme de yapmadım. acaba sıkıntı yaşayan arkadaşlar güncelleme mi yaptılar, ya da sıkıntı yaşamayan arkadaşlar güncelleme yapmadığından dolayı mı skıntı yaşamıyorlar?

• her güncellemeyi yaptım hiç sıkıntı yaşamadım. illa güncelleme yapınca sıkıntı yaşanacak ya da yapmayınca yaşanmayacak bir şey yok ne alaka

• 730 küsur mblik güncelleme geldi yükleyen var mı?
  • Ben guncelledim hocam ama daha kullanmadim aksam bi uygulamalarda bakarim
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.