< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 27 Aralık 2022; 6:54:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (223. sayfa)
-
-
Sorun reklam olması değil, reklamın hiç bir şekilde kapatılamaması, reklam çıkıyor izliyoruz sıkıntı yok ama kapanmıyor çarpı aktif değil yada geri dönüşle inattv içeriğine geri dönülemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için tesekkürler hocam
Rica ederim hocam. Gecikme için kusura bakmayın tekrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi stick te reklam engelleyici var mı, inatbox reklamlarını nasış kapatırız
Ben modeme dns girdim, bi ara işe yarıyordu.
For “Family protection” servers:
94.140.14.15
94.140.15.16
Adguard dns
Telefondan "Remote ADB Shell" uygulaması ile birtakım komutlar girerek reklamlardan kurtulabilirsiniz.
Google'da "Mi TV Box'a Gizli DNS (NextDNS) Kurulum Rehberi" diye aratırsanız orada anlatılıyor nasıl yapılacağı.
NextDNS yerine Adguard'ın dns adresi girerek de yapabilirsiniz.
Adguard DNS için komutlar;
"settings put global private_dns_mode hostname"
"settings put global private_dns_specifier dns.adguard.com"
-
Arkadaşlar bu cihazdaki başlangıçta açılamama, kendi kendine resetleme sorununun çözümü var mı yoksa çöpe mi atacağız cihazı? :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır watched üzerinin huhu’ya girmemiştim bugün gireyim dedim ama hiç bir kanal açılmadı. Yeni bir uygulama ya da url ye mi geçildi?
url olarak "oha.to" deneyin bir de.
-
Hocam bakabildiniz mi?
Uyku modu diye bir şey var ama kapatmayı bulamadım.
-
evet uyku moduymuş o maalesef alet tamamen kapatılmıyormuş
-
Diğer tüm cihazlarda wi-fi kullanılırken ve bağalntı varken mi stickte bağlantı var, internet yok diyor, sabah bişey yoktu, neden yapar ki
tarih saat ayarı bozulmuş olabilir. mert temizerin mi stick hızlandırma yöntemi bu sorunu da çözüyor sanırım arkadaşın mi stickiğine uyguladım ilk taktığımda tarih saati düzeltmeden interenet gelmemişti. uyguladuıktan sonra taktım çıkardım saat bozuldu ama interenete bağlandı
-
.nat iptv için çalışıyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 18 Ocak 2023; 18:17:2 >
Aynen o yöntem ile kesinlikle çözülüyor.
Peki bu hızlandırmayı yaptıktan sonra, mi güncellemeleri alınabiliyor mu yine?
Hiç denemedim bilgim yok.
Merhaba arkadaslar mi stick 4k da cozemedigim bi konu var yardimci olursaniz kullanim acisindan cok pratiklesme olacak..
Youtube disinda Dizi veya film izlemek icin BrowseHere uygulamasini indirdim cok pratik ve hizli bir uygulama ancak google aramasina girdigimde cikan klavyede mikrofon sekmesi bazen aktif oluyor bazende calismiyor.. bunu surekli aktif etmenin bi yolu yok mu.. ya da bu sekilde mikrofonu surekli aktif olan browse oneriniz var mi puffin disinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X