< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (226. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Güncellemeyi kurdum 2 gündür kullanıyorum da bir sorun yok. Önceki hızlandırma ayarlar olmadığı için biraz yavaşladı cihaz ama eğlence servislerinde video izlerken sorun yok kasmadan donmadan izletiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah arkadaşlar, sağolun...
arkadaşlar 1 senedir severek kullandığım mi stick açılmıyor artık kumandanın pili bitmiş gibi pili deyiştim yine açmıyor
güç adaptörünü başka ciaza bağlıyorum adaptör kablo sağlam
ama hiç tepki vermiyor ciaz açılmıyor
yeni kumandamı almam lazım veya başına gelen varmı
-
3 yıldır kullandığım Mi Stick modelini hala aynı performansta kullanmaya devam ediyorum.
Arkadaşım istedi kendisine de aldık fakat almaz olaydık. Cihazı kurduk sorun yok fakat şuan cihaz kullanılamaz bir halde. Kendini sürekli kapatıyor ya da ekranı mavi olarak açıyor ardından yine kapatıyor. Yok mudur bunun bir çaresi? Kimisi patchwall demiş kimisi başka bir şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar lütfen yardım bu dsmart go beni delirtecek. Mi box s te dsmart go canlı yayında kanal değişince ya da bazen ilk açışta ses devam ediyor ama görüntü donuyor. Mi stick te hiç bir sorun yok. Eskiden box ta da yoktu. Başına gelen var mı çözümü olan?
Son güncellemeden sonra saat tarih sorunu yine başladı, ufacık bir sorunu dahi hâlâ çözemeyen Xiaomi bey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Nisan 2023; 10:30:48 >
Tamir videosu buldum. Güncelleme sonrası açılmayan ve logoda kalan cihazlar için Emmc değişimi yapılıyor.
Ali Osman Ozakgun (Cservice)youtube
Bu video ile size Xiaomi Mi Stick Emmc arızası ve Emmc Değişimi nasıl yapılır konusunu anlattım İşinize yaradıysa desteğinizi göstermek adına beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın. Diğer eğitimlerimiz için takipte kalın. Kanala Abone Ol : https://www.youtube.com/@cservice Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCw-lvN-z09_DtwZqIN4fvpg/join Mail : ozakgun@gmail.com Yıllardır sürmekte olan tecrübelerimle sizlere yardımcı olmak için bu kanalı kurdum. Teknoloji, tamir ve program videoları ile ilgili bilgileri paylaştığım Eğitim kanalı. Kanalımıza abone olarak tüm videolarımdan anında haberdar olabilirsin. Görüşmek Üzere. İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERhttps://www.youtube.com/watch?v=ejx3u0qlkYk&feature=youtu.be -
-
Son güncellemeden sonra cihaz sapıttı, kendi kendine reset atıyor vs, ısınma da yok..
bu cihaz son çıkan modeli değil mi yanlış almamak için yardımcı olur musunuz?
amazon
Xiaomi 4K TV Stick Medya Oynatıcı (Xiaomi Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Stick-Oynat%C4%B1c%C4%B1-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B09Q947VKN/ref=sr_1_1?keywords=xiaomi+mi+stick+4k&qid=1683362336&sprefix=xiaomi+mi+stc%2Caps%2C129&sr=8-1 -
Yeni modeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim.
-
yıllardır güncelleme yapmadan canavar gibi kullandığım mi stick güncelleme yaptıktan sonra pert oldu. kaç defa fabrika ayarlarına döndüm ama nafile. kurulum yapmıyor, wifi ye bağlanmıyor bile. xiaomi den böyle bir rezillik beklemezdim. hard resetin normal sıfırlamadan farkı olur mu bilgilendirirseniz memnun olurum.
Benimki de haftada bir internete bağlanmıyor. Fabrika ayarlarına dönünce 1 hafta internet çalışıyor. 1995 yılından beri internet işindeyim hayatımda ilk defa modeme bağlantı kurmasına rağmen internet ile ilgili sıkıntı yaşayan bir cihaza denk geldim.
Birde ben adaptörsüz tv'ye doğrudan bağladığımda cihaz açılmıyor. İlk denediğimde açılmıştı. Bir püf noktası var mı adaptörsüz çalıştırmak için?
-
-
teşekkürler ama sorduğum gün sipariş verdim bugün gelecek ürün.
ama son yorumlar baya gözümü korkuttu hiç iyi bir şey yazan yok :)
-
Merhaba, internet sorununu aylar önce ilk aldığımda bende yaşadım. Şöyle çözdüm.
- Modemden cihaza ip set edin. Mac adresi sürekli aynı ip yi alsın.
- Cihaza modemden set ettiğiniz ip adresini elle girin. Açılışta wifi sinyalini gördüğü an hemen bağlanıyor.
USB'den çalıştırmak için, TV'nizin USB portlarından HDD yazan varsa o porta takın. Gerekli gücü ancak o port üzerinden alır. Diğerleri Flash Bellek, KB alıcı gibi düşük enerji gerektiren portlar.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynk -- 9 Mayıs 2023; 15:37:47 > -
Hocam modemden cihaza statik ip ayarladım. Cihazdan da aynı adresi yaptım ancak yine internet düzelmiyor. Zaten bende internet yok diye yazmıyor bağlı yazıyor. 0.1 mbit bile değil. Ancak fabrika ayarlarına döndüğüm an cihaz resetlenene ya da elektrik gidene kadar internet var. Bugün Ugreen'in ethernet hub'ını aldım internetten yarın gelecek muhtemelen ethernet kablosuyla deneyeceğim. Yine olmazsa ya servise vereceğim ya da kıracağım aleti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 9 Mayıs 2023; 15:44:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X