Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.516
Cevap
94
Favori
139.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vpn olayının açıklanacak bir şeyi yok. Bir vpn uygulaması kurun boxa ve bir defa çalıştırın. Proton vpn ı tavsiye ederim ücretsiz ve çok hızlı. Bir defa yurt dışı ben almanya bağlandım. Biraz boxda gezinin sonra vpn ı kapatın ekran değişiyor. Bu kadar. Ha sonra eski hale döner mi bilmiyorum. Bende prime üyeliği olmadığı için bir şey deneme şansım yok maalesef. Bu arada kumandanın geri tuşuna bir daha bak huylandirdin beni şimdi :)
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Birebir aynı yolu denedim zaten, o yüzden ısrarla sordum vpn olayı nedir diye. Bende de proton vpn kurulu ama almanya bende free server olarak yok. Amerika hollanda japonya var free olarak ama bunun fark edeceğini sanmıyorum. 1 saatten fazla bu şekilde hemen her yolu deneyerek kullandım ama arayüz değişmiyor. Kumanda olayına gelecek olursak bana hepsi aynı geliyor istersen senin kumandanın fotoğrafını at benimkiyle karşılaştırayım.

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Fotoya gerek yok hocam. Vpn içinse Almanya şart değil Hollanda olur abd olur.
    Belli bir süre sonra eski haline döndü yine. Uğraşmayın yani.
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Bendeki eski mitvstick de ana ekranı değiştirmeyi başardım ama bu 4K değişmiyor. Eski cihazı takip edeyim bakalım ne olacak.

• Ben hala şu Amazon Prime olayındayım. Hergün güncelleme var mı diye bakıyorum ama hala yok. Kumandasında Amazon Prime olup da Amazon Prime'ın çalışmaması ironi değil de nedir.

Daha da garibi, 1080p'ye çekemiyorum cihazı, görüntü gidiyor. İlla 4k60hz çalışıyor yani.

Az bir farkla bundan daha iyi bir lisanslı cihaz varsa bunu iade edip onu almayı düşünmeye başladım. Hayır cihaz hızlı da yani, değiştirmek de istemiyorum.

Geri tuşuna ben de baktım, diğer tuşlarla bir fark hissedemedim.

• ugu-R kullanıcısına yanıt
    Cihaz bayağı iyi. Prime üyeliğim olmadığı için bana pek sorun oluşturmuyor. Ama xiaomi bu sefer gerçekten başarmış. Gayet seri hızlı. Renkler çok güzel canlı. Bundan önce chromecast kumandalı modeli kullanıyordum bundan daha iyi olamaz diyordum ama chromecast den gerçekten iyi. Bence biraz daha bekleyin. Wifi olayı da çok iyi. Chromecast bir 2.4ghz bir 5ghz bağlanırken bu devamlı 5ghz bağlanıyor hız mükemmel

prime üyeliğim var sorunsuz çalışıyor nigt skyı izledim :D tabi ful hd benimki 4k değil :D

otg kaplosu bozulan var mı ? usb den aradada film izliyordum şimdi usbleri tanımıyor format atıp tekrar taktım ama yinede tanımadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hochimin_55 -- 1 Eylül 2022; 2:56:15 >
  • Bir şekilde Amazon'daki HDR'nin kapanmasını sağladım. HDR olmadan düzgün çalışmaya başladı. Ses menüsünden surround'u kapattım, belki ondandır bilemiyorum ama şuanda memnunum gibi.

Maalesef ses menüsü problemi çözmedi, siz başka bir ayar daha yapmış olabilirsiniz.

Televizyonla da alakalı olabilir diye düşünüyorum. HDMI ayarını 1.4 ve 2.0 olarak değiştirip durdum, bir şekilde böyle düzeldi. Fakat 1080p'ye geçiremiyorum mesela cihazı. 4k60hz 1080p60hz ayarları ve televizyondaki HDMI 1.4 ve 2.0 olarak aynı anda değiştirdim sürekli, bir yerde oturdu. Ses ayarını da yapınca düzeldi. İlginç bir problem ve ilginç stabilite sorunu var cihazda, umarım gelecek güncellemelerle durum düzelir.

• Geçen haftaya kadar sıkıntısız izlediğim uygulama hangi güncelleme ile bozuldu acaba? Durduk yere 4 k televizyon ayarını 1080 p ye düşürüp kendimi de kandıramam. Biraz daha bekleyelim bakalım belki güncelleme gelir. Tv nin kendi prime uygulaması sıkıntısız oynatıyor hdr içeriği. Yurt dışı forumlarda da böyle bir hata bildirilmemiş. Oralarda yazılsa çözerdik problemi ama yapacak birşey yok artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 3 Eylül 2022; 13:46:51 >
  • Mrb. arkadaşlar ben de xiaomi 4k ailesine katılmış bulunuyorum. Daha öncesinde Xiaomi Stick 1080p modelini LG Nano TV kumandası ile kontrol edebiliyordum fakat bu 4k modelini kontrol edemiyorum hatta tam tersi, Xiaomi kumandası ile Lg Tv'mi açıp kapatabiliyorum. Tüm ayarları ve eşleştrimeleri silip yeniden denedim ama nafile. Nerede hata yapıyorum acaba?

• Bunu alana kadar next 4k stick alın daha iyi bir cihaz.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Neye göre?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Öyle değil hocam. Gerçekten bende öyle zannediyordum. Geçen elime geçti xiaomi bu sefer gerçekten yapmış. Yani o eski model ile alakası yok .2gb ddr4 Ram, yeni işlemci ve av1 codec desteği ve mükemmel 5ghz WiFi çipi. Gerçekten cihaz yağ gibi akıyor. Bende xiaomi mitv stick eski model ,xiaomi mi tv box ve chromecast kumandalı modeli var .İnanın şu anda bu cihaz 1. sırayı aldı. Abartmıyorum. Xiaomi fanı falan değilim ama bu sefer eski cihazdaki hatalarını gidermisler. Eğriye eğri doğruya doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 4 Eylül 2022; 14:55:38 >
  • ercnaklm E kullanıcısına yanıt

2011 model samsung tv kumandası sorunsuz çalıştırıyor

• Cihazı daha akıcı kullanabilmek için bluetooth air mouse veya bluetooth mouse tavsiyesi olan var mı?

Yanlış yazmışım, cihazda HDR komple kapalı şuanda bütün uygulamalarda. İşime geldi açıkcası, HDR sevmiyordum zaten, böyle sorunsuzca devam.

Nasıl nerden kapanıyor açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.