< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
4k modelini yeni aldım. inat tvyi açmıyor uygulamadan atıyor. dns vs hiçbiri ile işim olmuyor. ( ayar varsa nasıl oluyor öğrenmek isterim ) internet olarakta yaşadığım bölgede yerel bir firmaya ait internet sağlayıcısını kullanıyorum. alt yapısı vodafone. cep telefonlarında problemsiz şekilde açıyor ama.... PC'mde emülatör var ondada açılmıyor çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 14 Eylül 2022; 22:26:41 > -
2 tane var birinde çalışmıyor, hdd yazanda sorunsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende hdd yazan usb ye taktım. Aslında böyle güzel oldu. Tv açılınca stickde açılıyor. Şimdi tek eksik bir önceki modelde çalışan ama bunda çalıştıramadığım mouse programı oldu. Mouse toggle diye bir apk yı kurunca ekrana mouse simgesi geliyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende uzun bir ardan sonra yok diyor 10 saniyede tekrar bağlanıyor. Yeniden açma kapama yapmıyorum.
İnatbox nasıl kuruluyor.zarar vermez değil mi?
Bir önceki model değil değil mi? 4k modeli mi? Birde hangi internet saglayici kullanıyorsunuz?
Internetten apk sini indirin. Ama kurmadan once bir dosya yonetim uygulamasi indirmeniz lazim. Ben ex-plorer kurdum. Sonra stick de gelistirici modunu acmaniz lazim. Internette nasil yapildigi var yapamazsaniz yazarim. Ordan debug modunu yani usb hata ayiklama modunu aktif etmeniz lazim. Pesine istediginiz gibi apk lari kurabilirsiniz.
Bedava ve korsan olan her uygulama illaki veri toplama yapiyordur hocam. Zarar vermekten kastiniz veri hirsizligi ise var. cihaza bir sey yapar mi diye soruyorsaniz hayir bir sey yapmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar yasadigim bir sorunu aktarayim. Basina gelen varsa ben su sekilde cozdum.
Cihazi tv nin usb sine baglayarak kullanmak istedim ama wifi a baglandigim anda stick kendine surekli restart atiyordu. Tv cok eski bu arada. Icerideki daha yeni tv ye bagladigimda bu sorunu yasamadim. Alet surekli wifi i kaptitordu, acmak istedigimde restart atiyordu. Adaptore bagladigimda sorun cozuldu.
Debug moda almaya gerek yok bilginize.
Disaridan yuklenen apk lar kendi kodlarini calistirabilmek icin debug mod a ihtiyac duyuyorlar. Inatta bu ihtiyac olmayabilir hocam dogrudur. Tesekkur ederim bilgi icin.
4k hocam türk telekom
-
Rica ederim
İlginç bir durum bende olmadı hiç.
hocam ben hiç böyle şeyler yapmadım, apk indirdim, modeme bağlı HDD'e attım apk'yı. sonra stick'ten HHD'e erişip apk'yı kur dedim kuruldu, şimdilik sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 16 Eylül 2022; 19:23:46 > -
arkadaşlar bunu kullanırken ses barı olarak TV'nin ses barını açıyor, kendi ses barını açacak şekilde ayarlama olmuyor mu? TV markası Vestel bu arada.
-
Bluetooth mouse bağlayınca bende direk çalışıyor, ekstra bir kurulum yapmamıştım hiç.
-
Her usb çıkışı desteklemiyor. Sabit 5v 1a akım gerekiyor. Dalgalanma olunca restart atıyor cihaz.
-
Bir önceki stick modelde bir program kurararak adı (mouse toggle) programsal olarak ekranda mouse imleci çıkıyordu ben ondan bahsediyorum hocam. Kumanda ile mouse imlecini kullanıyorduk. Ama yeni stick modelde heralde Android 11 olduğu için çalışmıyor. Mukemmel bir olaydı dongle falan gerek kalmıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 16 Eylül 2022; 19:36:54 >
İnat BOX için bir video attım. Reklamsız bir şekilde problemsiz oynatıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X