< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Şimdi izledim. Hocam bazen ender de olsa reklam çıkmıyor. Kesin bir çözüm değil yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin için yükledim denedim dediğiniz uygulamayıda. Çalıştırdım kolayca, yükleyip izinleri verin boss key atayın direk çalışıyor. Bana kullanışlı gelmedi çok mouse, zaten uyumlu uygulamaları kullanıyorum, buton yetiyor.
https://github.com/virresh/matvt/releases
-
Hocam uygulama çalışıyor ekrana çıkıyor ama her ne hikmetse reklamlarda çıkan çarpı işaretine tiklamiyor. Zaten onun için kurmuştum onu. Mümkün olursa bahsettiğim yerde deneme imkanınız var mı? Belkide sizin kurduğunuz uygulama farklı bir uygulamadır. Linkini atarsanız çok memnun olurum. Biliyorum çok şey istedim :)
Yok hiç çıkmıyor bende.
Burada yazanları uygulamanız yeterli :
https://www.technopat.net/sosyal/konu/mi-tv-boxa-gizli-dns-nextdns-kurulum-rehberi.1916361/
Anlatımda DNS server olarak Adguard kullanabilirsiniz.
"Mi--Box--S-123456.dns.nextdns.io" >>> "dns.adguard-dns.com"
-
Link paylaşmıştım.
https://github.com/virresh/matvt/releases
-
Evet aynı apk. Fakat bunla reklamlarda çıkan çarpı işaretine tiklamiyor maalesef. Ama programlara giriyor. İlginç bir durum. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 16 Eylül 2022; 20:21:20 >
aynen hocam hatta 2-3 tane usb çıkışını aynı anda kullanmaya kalkarsanız da hata veriyor. usb çıkışının akımı yetmiyor. ben TV'nin arkasına 2 metre şerit RGB led yapıştırdım, elektriği usb'ye bağladım, aynı anda led ve stick 4K çalışmıyor. tabi bu durum her TV için geçerli değil.
-
Teşekkürler video için bu arada geçen tarayıcı üzerinden sinefy sitesinden thor'un son filmini seyrettim hemde 4 k bir iki takılma yaptı oda hız yüzündendir. Lakin sorunsuz izledim.
Apk ile uğraşma . özel dns kısmına.
dns.adguard.com
yaz. reklam filan kalmaz.
İnat tv V10 sürümünü kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 17 Eylül 2022; 14:41:0 > -
Teşekkürler hocam
Hocam dns ayarını nereden yapıyoruz?
Modeme girebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Tarayıcı üzerinden film izlemek keyif vermez. Sitelerdeki reklamlar falan can sıkar. Bu konuda yapılmış programlar apklar var. Örneğin seyirturk gibi. Onları deneyin derim
hocam merhaba ben 1080p mi stick almıştım ama aralarında fiyat farkının az olması ve yeni çıkan 4k cihazın hem güncel hemde donanımsal olarak daha hızlı olması sebebiyle ve ilk versiyonu sadece 1080'i destekliyor 4k alayım ileride 4k tv aldığımda kullanırım hemde 1080'ide açar dedim , ilk versiyon stick'i iade edip 4k almaya karar verdim . Ama hep aklımda cihaz 4k ama benim televizyonum 1080p, cihaz 1080p yi otomatik algılayıp açar mı veya sorun çıkarır mı diye aklımda sorular vardı ve sizin yorumunuzla karşılaştım ve acaba kötü mü yaptım dedim kendi kendime..
Sorunu çözebildiniz mi acaba? geri bildirim verirseniz çok sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 22 Eylül 2022; 16:14:30 > -
Otomatik algılar. Bende aynı şekilde kullanıyorum sorun yok.
Google tv ana ekran görünümünü yurt dışı yaptım. Shurfshark vpn başlangıçta otomatik çalıştır yapıp kanada bölgesine ayarladım. Vpn ile bağlanmasını istemediğim programları turkcell tv Beinconnect gibi uygulamarı vpn ayarlarından hariç tutunca artık hiç bir problem çıkmıyor bilginize
Otomatik algiliyor. 4k tv de de kullandim, tekrar 1080p tv’me de taktim sorun yasamadim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X