Başka bir link deneyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
2 farklı link denedim zaten. İkisi de farklı ip tv. ikisi de mi stick 1080p modelinde sorunsuz çalışıyor. Linkleri hem pc'de hem de mobilde denedim oralarda da sorun yok. Ama mi stick 4k modelinde takılıyor görüntü ses devam ediyor. Bu arada mi stick 4k modelinde başka her şey sorunsuz çalışıyor. Farklı ip tv uygulamaları denedim oralarda da takılıyor yayın.
-
Bende sorun yok. 4k ile bir hız testi yapar mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 mbt çıkıyor
-
O zaman başka bir sorun var ama bende bir sorun yok yani
Arkadaşlar cihazın 1080p modelinde tv yi açarken birşey yoktu ama bu 4k modelinde tv boştayken tvden dıııı diye bir frekans tarzı bir tiz ses geliyor.. bunun sebebi nedir acaba? uydu alıcısını hdmı'e taktığımda bu ses yok oluyor.. ama 4k cihazı hdmı ye bağladığımda çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam vatanda ithalatcı garantili satıyor demek ki. bu 4k modelde genelde ithalat garantili piyasada
Arada vatan firması olduktan sonra ithalat garanti olayı fark etmez. Sağlam yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 3 Ekim 2022; 9:44:30 >
selamlar. cihaz amazon prime'da sürekli çöküyor ve kendini resetliyor. uygulama ve cihaz güncel sürümde, uygulamayı silip baştan yükleme/verileri temizleme vs hepsini yaptım ama nafile.
bu arada sadece amazon prime'da oluyor. netflix, disney vs diğer tüm streaming uygulamalar çalışıyor. bu durumu yaşayıp çözebilen var mı?
-
Yok bende hiç bir uygulamada olmuyor.
Selamlar.
Ağustos ayında sadece inattv izlemek için aldım. Diğer smart uygulamaları Lg tv de izliyorum. Fakat inatı izlerken iki üç defa atıyor, sonrasında izleyebiliyorum.
Ayrıca tv arkasında oladuğu için mi bilmiyorum, kumandadan stand bye moda hiç alınmıyor. Yine kumandadan ses açma kapama yapılamıyor.
Bir kaç defa resetledim, yeni kurulum yaptım, kumandayı tekrar tekrar tanıttım, aynı sorunlar devam ediyor. (cihaz adaptör ile prize bağlı)
Öncesinde mi box kullanırken hiç sorun yaşamamıştım. Resmen bu aletten soğudum.
Ürün gerçekten stand bye alınamıyor mu, yoksa bu cihaz böyle mi. (Kumandanın ses açma kapama ve kapatma tuşu çalışmıyor kısacası) Sizlerde durum nasıl.
-
Dediginiz gibi bende de stand by çalışmıyordu. TV kapalıyken kendi kendine açılıyordu ya da uydu yayınından kendi kendine cihaza geçiyordu.
Hdmi Cec'den Cec Anahtarını kapadım. Ekran koruyucudan ekranı kapat ve put device to sleep hiçbir zaman işaretli. Bu sorunlar düzeldi. Bunun dışında tv'nin kurulumda bağlantı hatları kurulumunda bazı ayarlar var onlarla da ilgili olabiliyor.
Inat tv de bi sorun yok bende.
Hocam İnat box un reklamsız gösteriminin nasıl olacağını kısaca anlatabilir misiniz?
Programı kurdum fakat reklam sorununu çözmeyi başaramadım.
Dns ayarlarından bahsediliyor fakat o ayarlara nasıl ulaşacağımı bulamadım
-
prizden mi güç alıyorsunuz? usb den alınca, güç yetmeyince resetliyor kendini genelde.
iki sayfa geride bir link verdim anlatım orda.
Merhaba, sorunu bende yaşadım. Şu şekilde bir çözüm getirdim. Bu arada TV'imde dolby vision var. Ayarlar kısmında önce "cihaz tercihleri", ardından "ekran ve ses" son olarak "içeriği eşleştir" seçeneğini kapalı durumuna getirin. Bu ayarı kapattığınızda mi stick tüm içerikleri dolby visiona alıyor. Eğer açık olursa açtığınız içeriğe göre dvyi açıp kapatıyor. Netflix, youtube ve disney plusta bu sorun olmuyor ama amazona geldiğinizde alet kapanıyor. Ayar kapalı olduğunda ise amazon normal bir şekilde çalışıyor. Dipnot olarak amazondaki hdr içeriklerde sorun oluyor. Ayar açık dahi olsa örneğin güç yüzükleri 4k, onu açıyor. Ama yüzüklerin efendisini açmaya çalışırsanız ki dikkat edersiniz hdr ifadesi de var. Burada alet dolby visiona geçemiyor ve donup kendini resetliyor.
Konudan bağımsız belki birilerine yarar sağlar, yine "ekran ve ses" bölümünde HDMI CEC var. Bu ayar kapalı olduğunda bende videolarda fps düşüklüğü yarattı. Ayarı aktif ettiğimde görüntü akıcılaştı.
-
Arkadaşlar amazon prime uygulamasına güncelleme gelmiş, hdr içerikleri oynatırken çökme ve cihazın reset atma olayı çözülmüş sizde yükleyip denermisiniz problem çözülmüşmü diye.
Selamlar, sorun bende devam ediyor herhangi bir çözülme yok ne yazık ki.quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1
Arkadaşlar amazon prime uygulamasına güncelleme gelmiş, hdr içerikleri oynatırken çökme ve cihazın reset atma olayı çözülmüş sizde yükleyip denermisiniz problem çözülmüşmü diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X