Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
94
Favori
141.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uygulama önbelleğini silip tekrar kurmayı denediniz mi? Bende güncelleme sonrası problem kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Denedim ancak Dolby visiona geçmeye çalıştığı için sorun devam ediyor. 2 yukarıda anlatılan çözüm ile kullanıyorum. Cihaz eşlemesini kapatarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • goodeater kullanıcısına yanıt

İzleyip problem yaşadığınız bir dizi yada film varsa ismini söyleyin benim cihazda kontrol edeyim. Belki spesifik bir dizide yapıyordur.

the peripheral ve night sky (yıldızların altında) deneyebilir misiniz zahmet olmazsa.

• goodeater kullanıcısına yanıt

İkisine de baktım hocam çalışıyor, sıkıntı yok.

Belki benim tv ile alakalıdır.

• Herkese merhaba.

Ben de yaklaşık bir ay kadar önce bu cihazı aldım. Genel izlenimlerim oldukça olumlu, akıcı bir şekilde streamimg servislerine erişme imkanına kavuşmuş oldum.

Ancak nedenini bir türlü anlayamadığım bir sorun yaşıyorum, aynı odada bulunan diğer cihazlarla karşılaştırıldığında wi-fi bağlantısı çok yavaş oluyor. Cihaza internet tarayıcı kurdum, onun üzerinden hız testi yaptığımda da görüyorum ki cihazın hemen yanına koyduğum telefonumun ya yarı ya da üçte bir hızına ancak ulaşabiliyor.

Telefonumun mobil internetini paylaştığımdaysa herhangi bir sorun olmuyor, hız testlerinde de yüksek hızlar görebiliyorum. O yüzden cihazda bir sorun olmadığını düşünüyorum.

Hiç benzer bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 24 Ekim 2022; 0:51:45 >
  • yoney Y kullanıcısına yanıt

İnternet tarayıcı üzerinden değil storedan indirdiğiniz bir programla yapın testi. Mesela ben internet speed test fiber diye bir uygulama ile yapıyorum test sonuçları oldukça tutarlı deneyip daha önce yaptığınız test sonuçlarıyla karşılaştırın.

Cevap için teşekkürler öncelikle. Bahsettiğiniz programla da denedim, yine benzer bir sonuç aldım.

Zaten bir önceki mesajımda iyi açıklamamışım, bu hız kontrolünü yapma ihtiyacını yayınları izlerken yaşadığım yavaşlıktan dolayı hissettim. Yani telefondan veya bilgisayardan İnat tv açtığımda yayın pek takılmazken Stick üzerinden açtığımda çok takılıyor, bunun internetle alakalı olduğunu düşünerek hız testi yaptım ve testlerin sonuçları da bu şüphemi teyit etti.

İnternetle alakalı olduğunu sanmıyorum kullandığınız programın box versiyonu ile mobil versiyonu farklı olabilir. Yada cihaz kapasitesinin üzerinde çalıştığından ram yetersiz kalıyor olabilir.

Cihazın 2.4ghz bağlantısında çoğu yerde şikayet var bende düşük hız alıyorum 2.4ghzde. 5ghz de vermesi gereken hızı veriyor, eğer 5 ghz ile bağlı değilse belki sebebi bu olabilir.

• rustem1905 kullanıcısına yanıt

Anladım. Evet, dediğiniz gibi ben de 2.4 ghz bir modem kullanıyorum, herhalde bu etkili oluyor.

• İnternete bağlanma sorunu yaşayan varmı internet yok sorunu değil direk bağlanamama problemi.
    Ayrıca cihazda güncelleme yaptıktan sonra hafifte olsa eski haline göre takılma yapıyor bende. Eski hali akıyodu şimdi biraz can sıkmadı değil.

• the_jalchins T kullanıcısına yanıt
    Doğru başlığa yazdığınıza emin misiniz? Bu cihazın 4k modeline güncelleme mi geldi yeni olarak? Ben aldığımda kurulumda bir güncelleme yaptı 2 ay önce daha güncelleme gelmedi. Siz diğer modelden bahsediyor olmayasınız

• Yeni aldım cihazı muhtemel kurduktan sonraki güncelleme olabilir 714 mb lık.
    Peki internet bağlantı kopma yapıyor, bilmediğim bir ayarı varmı bunun yeniden başlat yapıyorum düzeliyor bi süre sonra tekrar kopma yapıyor.

İyide cihazı yeni aldım diyorsunuz nasıl kıyaslama yapıyorsunuz anlamadım. Neyse. Bende güncellenmiş hali var ve takılma falan yok. Yağ gibi akıyor. İnternette de bir problem yok.

• Güncellemeyi bir müddet sonra yaptım ilk kurduğuma göre gözüme takılmalar geldi. İnternettede ara ara kopmalar oluyor. Cihazı kötülemek için söylemedik daha sonra düzelir belki. Sende problem yoksa yoktur güle güle kullan.

Wifi kanal ayarını değiştirmeyi deneyin.

• Arkadaşlar merhaba. Aramızda y otg kablo kullanan var mı? Birkaç gün önce bu kablodan aldım. Air mouse kullanabilmek için (kablosuz alıcıyı bağlayabilmek için) aldım. Kablo çalışıyor fakat beli bir zaman sonra cihaza güç vermiyor. Gücü hem tv nin usb portundan hem de adaptörle prizden aldığımda aynı sorun sözkonusu. Kabloyu tekrar çıkarıp takınca sorun bitiyor. Kullanan diğer arkadaşlarda da durum böyle mi?

• hautbois H kullanıcısına yanıt
    Bu aparatı kullanıyorum 7-24 fişe takılı hiç güç problemi yaşamadım.
    Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.