< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
-
Hocam linke tıklıyorum sadece trendyol uygulaması açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler
Mi tv stick 4k açıkken tv ye dönüyorum. Aradan bir zaman geçtikten sonra (örneğin bir iki saat) tekrar mi tv stick 4k açmak isteyince cihaza güç gelmiyor. Bakıyorum tv stick üzerindeki beyaz ışık yanmıyor. Tavsiye ettiğiniz bu cihazda aynı durum olmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz uyku moduna geçiyor. Güç tuşuna bir kere basın cihaz uyanacaktır.
Edit: Yön tuşu değil güç tuşu olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 30 Ekim 2022; 12:42:48 >
Uyanmıyor ki. Cihaza baktığımda üstündeki beyaz ışığın yapmadığını görüyorum.
Dediğimi yapın uyandığını göreceksiniz.
Selamlar, sorunsuz şekilde prime, netflix, YouTube izlemelik cihaz arıyorum. Epey baktım da en ideali bu gibi duruyor. Daha önce 1080p versiyonunu almıştım, özellikle primeda frameler düşüyordu ve en sonunda update sonrası brick oldu ve elimde kaldı zaten.
Tüm konuyu okudum ve bir kaç şikayet haricinde sorunsuz gibi duruyor. Adguard DNS, sideload gibi işlere girmeyi düşünmüyorum. Bu bilgiler ışığında daha iyi bir cihaz öneriniz var mı?
Baktiklarim mi box (donanımı eski), fire stick (Türkiye'de problem çıkardığını okudum ve donanımı eski), Apple TV box (gereksiz pahalı), sunny realme vb. (Riskli geldi çok hakim değilim konuya)
1 _ xiaomi mi tv stick 4k yani bu cihaz
2_ Google chromecast tv 4k (kumandalı olanı dikkat edin kumandalı olanı diyorum zira sadece yansıtma özelliği olanlar var onlardan sakın almayın kumandalı olanı alın )
Ama benim tavsiyem xiaomi mi tv stick 4k olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Kasım 2022; 22:53:14 >
Arkadaşlar merhaba, hız testi yaptığım internet speed test fiber isimli program zararlı içerik yüzünden playstore dan kaldırılmış. Kullanan varsa dikkatli olsun.
Cevap için teşekkürler. Mi tv stick 4k aldım, bakalım umarım güzel çalışır.
Hayırlı olsun sıkıntı olmaz inşallah
Herkese merhaba.
Xiaomi Mi Box S 4K media player'da İnat TV apk'sını kullanıyorum.
Yeni gelen güncelleme sonrası çıkan Trendyol reklamını asla kapatamıyorsunuz. Sağ üst köşede çarpı işareti var ancak reklam kapatılamıyor.
Bunu arkadaşımın cihazındada aynen yaşadık ama bir türlü çözüm bulunamıyor.
Uygulamayı zorla durdurup tekrar açıyoruz ancak durum yine aynı.
Bu şekilde bir problem yaşayan ve çözümü bilen varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
Teşekkür ederim.
-
Akşam bi bakarım yazarım daha önce reklam çıkardı. Tıkladığımda giderdi, bi bakarım
Merhabalar. Mi box 4k mı yoksa Mi stick 4k mı sizce? Amazon Prime uygulamasında HDR film dizi izlerken atma sorunu düzeldi mi acaba 4k stickte?
Tabiki daha yeni bir cihaz daha iyi bir işlemci ve av1 codec desteği olan stick 4k tercih edilir
Teşekkürler cevap için. Peki Prime video kapanma sorunu devam ediyor mu acaba? HDR film ve dizilerde.
Selamlar bende yeni alip konuya girdim. Dun biraz baktim ama iptv uygulamasi sadece bildigim kullandigim iptv smarters yukledim performansindan memnun degilim. Gse iptv yuklemek istiyorum apk olarak atiliyor mu? Yada tavsiye edeceginiz iptv uygulamasi varmi ? Cihazi çoğunlukla iptv izlemek icin kullanacagim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X