Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
94
Favori
141.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tivimate kurun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar merhaba , daha 1 ay önce aldığım tv stixks 4 k an itibari ile açılmıyor. Kumandası tv yi açıyor ama kendisinde tık yok. Çıkardım monştöre bağladım yok orada da hareket yok. Başlarda tv nin usb si ile açardım sonra adaptöre döndüm. Onuda denedim yok hiçbir şekilde tepki yok hareket yok. Yorumunuz nedir ? Ben kıracam bu aleti gerçekten şu xiaomi markasının her ürününde aynı terane. Bişeyi de sorunsuz yap be kardeşim ya.. neyse sorunuma yorum yapabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QART kullanıcısına yanıt

Garantiye yollayın hocam uğraşmayın

• Cihaza 700mb civarı bir güncelleme gelmiş ama sorun çıkar diye yüklemeye çekindim. Güncelleyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 13 Kasım 2022; 22:44:16 >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Yükledim . İşin ilginç yönü vpn açınca güncelleme geliyor bende .

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

İlginç gerçekten. Xiaomi'nin Çin sunucuları kullandığınız DNS ya da ISP tarafından malware olarak algılanıp engellenmiştir belki.

Güncelleme bir yenilik getirdi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 14 Kasım 2022; 14:4:49 >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Ben bir fark görmedim. Ama internette guncellemenin neler getirdiğini gösteren bir açıklama muhakkak vardır ben bulamadım.

• yoney Y kullanıcısına yanıt

Genelde modem ile anlaşamyınca oluyor böyle şeyler. Bir ara bende yaşadım. 2.4GHz ye bağlandım düzelmedi. Modemi fabrika ayarına alıp 5GHz ile denedim düzeldi. Ama çözüm budur demiyorum, modemsel oluyor genelde.

• hautbois H kullanıcısına yanıt

Y kablo var bende de. Mouse takılı üzerinde. Bir sıkıntı yaşatmadı şimdilik.

• hautbois H kullanıcısına yanıt

Banada okuyor arada. HDMI portundan kaynaklı sanırım ne yapsam uyanmıyor. Sök tak yapıyorum mecbur. Sık değil ama 2 haftada bir en fazla. Adaptörle kullanın mutlaka, güç sorunları için.

• ghfx G kullanıcısına yanıt

Bu özelliklerde daha iyi cihaz değil ama dha ucuz cihaz bulabilirsiniz. Android TV OS sabit olduğundan her birinde arayüz aynı. Birçoğu zaten 4K, HDR ve DTS özellikleri göz önüne alınarak next in vs. cihazı mevcuttu. Aklınızda bu cihaz varsa kesinlikle alın, daha ucuz olsun derseniz 200-300 ucuz olur en fazla.

• s.akman kullanıcısına yanıt

Televizo isimli bir uygulama var, çok başarılı. TV arayüz desteği olması muhteşem. Apk bakabilirsiniz, hoşunuza giderse satın alırsınız.

• QART kullanıcısına yanıt

Beyaz ışıkda sıkıntı yoksa hdmi konnektör belki zarar görmüştür. Toz vs. varsa bir temizleyin olmadı. Garanti yoksa televizyoncu teyipçilere götürün konnektöre baksınlar.

• 730mb lık koca bir güncelleme gelmiş sadece güvenlik yaması içeriyor. Hiç verme daha iyi ne yapayım güvenliği Android TV de, bankacılık uygulaması kuruyoruz sanki..

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]
    Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

• theVerge T kullanıcısına yanıt

Ayarlarda ekran kapanma süresini değiştirip hiçbir zaman seçince sorun kalmadı. Tv açılınca tv stick de açılıyor ve tv kapanana kadar açık kalıyor hemde gücü tv usb den alıyorum.

• Tv stick ile otg kablo vs olmadan sorunsuz çalışabilecek bluetooth klavye mouse önerebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melodrhyme -- 15 Kasım 2022; 12:6:5 >
  • Melodrhyme kullanıcısına yanıt

Cihazın şöyle bir sıkıntısı var. Sadece bende de olabilir genel de olabilir. Bluetooth olarak eşleşen cihazlar, aç kapa durumlarında vs. BT bağlantısı kopabiliyor. Eşleşen cihazlardan gidebiliyor. En güzeli USB dongle içeren setler ve OTG almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Kasım 2022; 13:35:54 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt

önerebilceğiniz bi klavye mouse seti varmıdır fiyat çok uçmadan

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

Stranger Things'e de bakabilir misiniz size zahmet?

• Kumanda kilitlenmesi olayı yaşayan var mı aranızda arkadaşlar? Örneğin bir film ya da dizi izlediğimde stop ya da pause yapmak istedeğimde hiç bir tuşu çalışmıyor kumandanın. Pilini söküp takmak da çözüm olmuyor. Cihazı kapatıp açmak suretiyle çözebiliyorum ancak.

Var mıdır çözümü?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.