Hocam bende netflix yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 16 Kasım 2022; 10:20:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Pilleri değiştirin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2 tane bluetoothlu air mouse kumanda var. Ikisinde de zaman zaman bluetooth otomatik bağlanma sorunu oluyor. Tekrar cihazla eşleştirmek gerekiyor. Bluetooth hoparlörlerde böyle bir sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piller yeni ama hocam. Daha önce böyle sorun yaşadınız da pilleri değiştirince çözüldü mü peki ?
Kumandaların linki var mı? İncelemek için soruyorum.
Aynen cozulmustu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok beee nerdee.. Ne beyaz ışığı cihazda tepki yok sıfır. Gittim servisine verdim (D&R). Servis sağlayıcısı da OUNO diye bir firma. Allah bilir kaç yıl içinde gelecek göreceğiz. Saçmalık cidden. Bu markanın airfryer ını almak üzereydim tam, aylardır araştırıyorum fiyat performans dedim alalım geçelim iyi markadır. Tamda alacağım gün bu alet bozulunca birdaha bi düşünmeye başladım...
-
Selamın aleykum. Ürünü yurtdışından sipariş verdim. Yurtdışı ile normal Türkiye'de satılan cihazlar arasında fark var mı ? Sürüm farkı vb. durumlar olabilir mi
sadece iptv için cihaz arıyorum
bunu mu alsak yoksa uydulu cihazlar var hiremco nun next in kafamız karıştı
birde uydulu cihazlarda 1,2 senelik de ücretsiz iptv yayını veriyor bunda sanırım oda yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cocuk profili olusturup uygulamalari kisitlamak istiyorum fakat guvenlik ve kisitlamalar sekmesi yok yada ben bulamadim nasil olusturucaz yada sifre koyacagiz uygulamalara bilen var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TRY 123.61 34%OFF | G20BTS artı 2.4G kablosuz akıllı ses hava fare jiroskop G20S PRO IR öğrenme için arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda Android TV kutusu
TRY 154.02 51%OFF | BLE Bts BPR1S 5.0 BT Remote control with Voice Gyroscope BT Wireless Air Mouse IR Learning for Smart TV Box and PC
Kupomla ilkini 221 TL ye aldım. Güzel kumanda. Mi stick 4k ile sesli arama özelliği çalışmıyor. Mecool km9 tv boxta çalışıyor. Tuşları yumuşak.
İkincisini mart ayında kuponla 102 tl ye almışım. Onda sesle arama özelliği mi stick 4k da çalışıyor. Çok küçük bir kumanda.. Tuşları biraz sert. Arada tuşların algılamadığı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.hulk -- 20 Kasım 2022; 12:26:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar bu konuyla alakalı kimse bişey yazmamış ve yazma gereği duydum bilgilendirmek amaçlı 1080p olanıda kullanıp iade ettim uygulamadan attığı için hepsiburadaya şuan 4k mi stick kullanıp genel izlenimim olumlu yalnız kumandayla alakalı bi sıkıntım vardı arkadaşın biride yazmış ilk sayfalarda kimse cevap vermemiş ben söyleyeyim umarım mesajım ona ve sonrakilere çok yardımcı olur. Kumanda dan sadece tvnin sesini açıp kapatabiliyordum mi stick 4k kumandasından bahsediyorum ses açma kapama düğmesi bozuldu sandım iade edecektim bunuda neyse ki kendi çabamla çözdüm aynı sorunu yaşayan varsa eğer kumanda dan O ya basılı tutup öyle ses açıp kapatmaya basın bu şekilde mi stixk 4k nın sesini kısıp açabiliyosunuz bununla alakalı hiçbir yerde bişey yok ben kız başıma çözdüm bu sorunu umarım faydalı olmuşumdur forumu baştan sona okudum uygulama konusunda bana yardımcı olurmusunuz sadece inat yüklü bende lütfen desteklerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap için teşekkürler hocam. Bende ilk modeli almayı düşünüyordum ama air mouse özelliğinin çalışıp çalışmadığı ile ilgili tereddütüm var. Size zahmet olmazsa bu özelliğin çalışıp çalışmadığı bilgisini verebilir misiniz? Birde siz nasıl 221 tl ye aldınız? Şimdi fiyatı 155 tl 50 tl de indirimi var kargo dahil fiyat 160 tl civarına geliyor. Fiyatı öncesine göre düşmüş mü?
Mi stickin sesini niye açıp kapatmaya çalışıyorsunuz ki? Bir kere maxsimuma alın daha sonra tv nin sesini de mi stick kumandasından ayarlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 20 Kasım 2022; 13:47:3 >
Kumanda dan niçin kontrol etmeyelimki tuşu boşunamı koydular oraya😃
2 ayrı cihazın sesini açıp kapatmakla uğraşmayın diye değişkenlerden birini sabitleyip diğerine hükmedebilmeniz için mi stick kumandasını tv ile eşleştirme özelliği getirilmiş. Siz iki cihazın sesini de açıp kapatayım diyorsanız bunun daha kolay yolu var. Kumandanın tv eşleştirmesini iptal edin ondan sonra hangi cihazın sesini açıp kapatmak istiyorsanız o kumandayla yapabilirsiniz. Bütün dünya iki ayrı cihazın komutları ile uğraşmak istemediği için kumanda eşleştirmesi kolaylığı getirilmiş, siz tuşu boşuna mı koydular diyorsunuz. O tuş her iki cihazada kumanda edebilir boşuna değil yani. İyi günler.
Nasıl iptal ediliyor bilmiyorum ki 😮
Ayarlar, uzaktan kumanda ve aksesuarlar, uzaktan kumandadaki kurulum tuşları , sıfırla
İnat’ı nasıl yüklediniz? Google stora’da yok sanırım ya da ben bulamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X