Teşekkür ederim deneyeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Bir arkadaşım apk dosya olarak telefonuma göndermişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hımm anladım teşekkürler.
Air mouse özelliği çalışıyor. Bu kumandayı ister bluetoothla ister otg kablo aracılığıyla mi stick 4k'ya bağlayın ikisinde de air mouse özelliği çalışıyor. Mert Bey incelemesinde usb alıcıyla air mouse özelliği çalışmıyor demiş ama bende çalışıyor. Cihazın sesli komut özelliği mi stick 4k'da çalışmıyor. Diğer sevmediğim tarafları air mouse açıkken geri tuşu çalışmıyor, ir learning özelliği sadece açma kapama ve mute tuşları için geçerli, bluetooth modunda zaman zaman mi stick 4k'ya otomatik bağlanma sorunu yaşıyor. Onun dışında tuşları yumuşak, algılama sorunu olmayan, ele oturan kullanması keyifli bir kumanda.
Şu an almaya kalkınca aldığım satıcıda 157,77 tl ürün bedeli+63,98 tl kargo ücreti+78,98 tl vergi toplam 300,73 tl tutuyor. Zaman zaman vergi oranı civarında kupon veriyor aliexpress. Onu kullanırsanız benzer fiyata alabilirsiniz buradan.
Cevap için teşekkürler hocam. Ben sesli komut desteği olmayan yani üzerinde rakam olmayan modeli almak istiyorum kendi kumandası gibi sade olsun diye. Rakamlar hiçbir işe yaramıyor zaten.
Global cihaz hepsi.
HDMI bağlantısı ile alakalı olabiliyor, TV sesini kontrol etme özelliği vardı sanırım.
Cihazda şöyle bir şey var, sesli komut ile turn volume max veya sesi aç gibi komut verince son ses açıyor. Benzer şekil kapatıyor veya mute a alıyor.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bu cihaza otg alsam flash bellek ile apk kurulabilirmi yoksa sadece fare klavye için mi?
-
Kurulur. Ben otg kullanıyorum usb bellek takınca dosya yöneticisi aracılığıyla apk yüklenir.
Bu cihazda recovery moda nasıl girilir? İnternette 4k olmayan model için anlatımlar var ama denedim başarısız oluyor recovery moda girmiyor. Birkaç defa youtube uygulaması kullanırken cihaz kapanıp açıldı. Önbelleği temizlemek için recovery moda girmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hautbois -- 26 Kasım 2022; 12:53:57 >
Cihazın enerjisini kesip , kumanda üzerinden menü (orta tuş) + geri tuşlarına basılı tutarken , cihaza tekrar enerji verin.
Ekrana yazılar gelince basılı tuşları bırakıp hemen tekrar basın.
Gelen recovery ekranından istediğiniz seçeneği seçerek ok tuşu ile onaylayın. Sizden haber bekliyorum aynısı youtube da banada oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Kasım 2022; 14:14:21 >
Dediğiniz gibi denedim ama girmedi recovery moda. Siz denediniz mi?
Yok denemedim. Bendede youtube bir ara öyle yaptı. Ama takmadığım için denemedim. Heralde orda anlık elektriğe takma sonra tekrar tuşlara basma olayını yapamadınız bilmiyorum. Aslında birde youtube on belleğini ve verilerini temizlemek olayını denemek lazım.
Youtube önbelleğini sildim ama birkaç kez aynı hatayı yaptı
Son gelen 700mb lik güncellemeden sonra oldu bu olay sanırım
Evet
Dediğiniz gibi recovery moda geçip clear cache data yapılsa düzelebilir
Xiaomi ayarlarında ekran bölümünde 50 hertz mi 60 mi? 50 ise 60 a çekin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X