Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
94
Favori
141.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

üstad şu dns olayını biraz detaylı anlatabilirmisin? ben biraz teknoloji özürlüyümdür de :)

• Arkadaşlar birde 1080p stickten 4k ya geçme sebebim ısınma sorunuydu.. yorumlarda 4k cihazın ısınmadığına dair şeyler okudum. Kullanan arkadaşlar cihazda ısınma durumu nedir? bu stabilizasyonu etkiyormu ? teşekkürler.

• Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Isınma var o kadar çok dehşetli değil yayını etkilemedi.
  • chromcast 4k vs xiaomi stick 4k desem hangisi dersiniz beyler? Görüntü kalitesi olarak hangisi öndedir sizce ? 4k stick aldım ama biraz araştırdım chromecast daha mı iyi dedim kendi kendime? kullanan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 26 Eylül 2022; 17:24:22 >
    Ikisindende bende var. Stick donanım açısından chromecast den daha iyi. Daha üstün yeni bir işlemciye sahip ve av1 codec desteği var. Bir diğer avantajı kumanda olayı. Chromecast in kumandası bozuldu elimde patladı çünkü yedeği yok. Satan yer yok. Ama stick in kumandası her yerde orijinal olarak satılıyor. Benim tavsiyem önce stick sonra chromecast.
  • cevap için teşekkür ederim hocam.Az çok sizinle aynı şeyleri düşünmüştüm alırken.Hem xiaomınin piyasası olması hemde donanım olarak daha gelişmiş olması ram ddr4 olması vs. inceleme videoların gayet akışkan ve açılış hızları chrome caste göre bir tık yukarıda.Bakalım ürün bugün elime ulaştı deneyimleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 27 Eylül 2022; 14:7:21 >
    Rica ederim. İyi bir tercih yaptınız. Nereden kaça aldınız?
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Trendyol üzerinden 1120tl'ye aldım.

Güle güle kullanın. Birde 5ghz modem varsa tadından yenmez :)
  • modem 2.4 Ghz ama sorun olmuyor. Daha önce stick 1080 kullanıyordum ilk kurulumda anında bağlandı ve ileri ki süreçlerde herhangi bir sıkıntı olmadı.

Sıkıntı olmaz. 4k versiyonun wifi çipi iyi
  • hocam şimdi baktım da ürünü trendyolun kendisinden almama rağmen dora mobile isimli ithalatçı garantili olarak göndermişler.Sırf özellikle 3.part satıcılardan almıyorum ki bu gibi durumlarla karşılaşmayayım. 1080p versiyonunu hepsiburadanın kendisiniden almıştım ve direk xiaomi türkiye garantili gelmişti. Acaba garanti sürecinde sıkıntı çıkar mı bu durum modumu düşürdü iade ilede uğraşmak istemiyorum

Sıkıntı yapmayın bir şey olmaz
    Bende vatandan aldım aynı garanti bence de sıkıntı olmaz. Xaomi ye upramıştım 4 k kalmadığı için vatandan aldım.
  • Mehtnc1 kullanıcısına yanıt
    Bende vatandan aldım. Vatan aldığınız ürün orijinal xiaomi Türkiye garantili yalnız bunu belirteyim
  • Arkadaşlar ben de yeni aldım cihazı kullandığım televizyon Dijitsu Djstv501 kodlu 50 inç 4k televizyon fakat fotoğrafta attığım gibi 4k' da en yüksek 30 fps çıkıyor. TV 50-60 destekliyor diye biliyorum. 3 HDMI girişine de bağladım fikir verebilir misiniz?

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]
  • Mehtnc1 kullanıcısına yanıt

hocam ürün kutucuğu arkasında sanmobile diye etiket var mı acaba yoksa xiaomi garantili olabilir

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

hocam vatan'ın sitesinden baktım yorumda ithalatçı garantili gelmiş diye yazmış

Dora mobile garantili yazıyor vatanda ki kişilere söylemiştim arıza çıkarsa nereye götüreyim vatana getirebilirsiniz dedi.
  • Merhaba, ben ip tv kullanıyorum. Bu cihazın 1080p modelinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak 4k modele geçtiğimde ip tv'de görüntü donuyor bazı kanallarda ses devam ediyor. Aynı ip tv linkini 1080p modelde deniyorum sorun yok. Hatta başka bir ip tv linki denedim hatta başka ip tv uygulamaları denedim yine aynı sorun devam ediyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.