Şans eseri oldu. TV'nin HDMI menüsü ile oynarken gitti ve ben de öyle bıraktım. |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Merhaba bende vatandan 1 ay önce almıştım 1300 TL ye cihaz çok akıcı geçen sinefy üzerinden thor'un son filmini seyrettim. Tavsiye ediyorum herkese.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Y otg kablo aldım. usb'deki dosyaları neden göremiyor ? apk dosyasından uygulama yüklemek istiyorum dosyaların hiçbirini göremiyor. otg özelliğini anlayamadım. x-plore file manager uygulamasındanda dahi görünmüyor... ve inat box uygulamasında kategorilere tıklayınca uygulamadan atmayada başladı. benim karşılaştığım problemi yaşayan varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 11 Eylül 2022; 20:15:7 > -
İnat box ve xplore ortak sorun diğer cihazlar dada aynı şekilde. Bazılarında yapıyor bazılarında yapmıyor
-
fat, fat32, ntfs hepsini denedim. x-plore ve cihazın kendi usb ekranında flaş belleğin içi görünmüyor.
-
Stickte biçimlendirme yapabiliyorsanız usbyi stickte biçimlendirin, sonrasında pcden atıp deneyin.
Mouse toggle çalıştıran var mı bu yeni stick modelde?
Arkadaşlar yeri burası değil ama belki lazım olan olur diye bir link bırakıyorum yetişipte alan olursa müthiş bir olay olur. (İmkanı olanlar için konuşuyorum) Ürünü dün gece görmüştüm ama uyku sersemi anlayamadım bu sabah kalktığımda baktım stokta 5 tane kalmış ben yazana kadarda 3 e düşmüştü. Lazım olan elini çabuk tutsun derim. Türkiyede bunun 2 katına satılıyor.
amazonnVidia Shield TV Kumanda, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z7Y8QRT/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1Edit : Stoğa 15 tane daha girdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 13 Eylül 2022; 11:54:9 >
-
Sen bizle dalga geçirsen heralde :)
Sebep?
Aklından ne geçti bilmiyorum hocam ama ben gayet ciddiyim.
Verdiğim linkten bu sabah alıp direk sarı siteye ilan açanın linkini koyayımda nasıl bir fırsat olduğuna kendiniz karar verin.
Xiaomi 4 k cihazın 1400 tl ye satıldığı yerde sticklerin nirvanası sayılan bu cihaz bedavadan biraz pahalıdır benim için. Alım gücü olan varsa yine söylüyorum bu fiyata kaçırmasın. Cihazı bilenler ne dediğimi anlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 13 Eylül 2022; 13:20:49 >
-
Hayır yani gerçekten çok iyi bir fırsat haberi verdin. Biz stoğu az görünce üzülmüştük. Şimdi 3 er 5 er adet alacağız. 2000 küsür lira nedirki
Hocam 2000 Tl az para demedim. Bu cihaz bu fiyata bedava dedim. En başında da alma imkanı olan kaçırmasın diyede belirttim.
Sana cevap verene kadar 18 stok 7 ye düşmüş sence bu bir fırsat değil midir?
Edit: Son 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 13 Eylül 2022; 13:47:27 > -
cihaz 2 3 saat sonra internet bağlıyken internet yok hatası veriyor yeniden başlatınca bağlanıyor var mı bir çözümü
-
Stick 4k modelini bugün sipariş ettim bakalım 1-2 güne gelir..notebooku sürekli tv ye sök tak yapmaktan gına geldi in**t tv yi android emulatör ile kullanıyorum...Stick ile kullanımı nasıl acaba sorunsuz kurulabiliyor mu kanallarda mouse a gerek kalmadan rahat geçiş yapılabiliyor mu acaba? donma kilitlenme falan yapıyor mu hiç veya izleme esnasında takılma vs..Diğer merak ettiğim konu ise bir önceki nesil mi tv stick aşırı ısınarak zamanla donma kilitlenme falan yapıyormuş bu modelde aşırı ısınma problemi net kopmaları falan yaşadınız mı hiç..
DÜZELTME... Mi tv stick siparişini iptal ettim ethernet usb optik ve sd kart girişi olması daha üst seviye işlemci barındırdığı için Botech Wzone aldım yaklaşık 1 ayı geçkin süredir kullanıyorum iyiki almışım en ufak kasma donma menü geçişlerinde yavaşlık ve ısınma sorunu ile karşılaşmadım malum apk çatır çatır çalışıyor tek sıkıntı reklam içermesi mouse ile kullanımı çok rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warrior_Knight -- 19 Kasım 2022; 16:20:9 >
-
Malum uygulamayı android tvmde kullanıyorum. Reklam harici çok güzel. Sadece bir iki reklam kumandayla geçilemiyo malesef, mouse takılı olması gerekiyor. Bende 100tlye touchpadli mini klavye siparişi verdim. Bu sayede küçük sorunumuzda çözülecek inşallah.
Donma asla yaşamadım. İnat Box olan çok akıcı hiç takılmıyor. Tüm eğlence platform uygulamaları çalışıyor. Tek sıkıntım güç kaynağından yani adaptörden güç aldığımda çoğu zaman uyanmıyor. TV kapansa dahi arkada çalışıp bir süre sonra beklemeye alıyor ya kendini sonrasında uyanmıyor. Buna en güzel çözümü TV den güç alarak hallettim. TV de 2 USB var biri HDD için diğeri genel. HDD olan 5V1A ile beslendiğinden adaptör ile aynı ve sorunsuz çalışıyor. Diğer USB de güç yetmeyince zorladığımda kapanıyordu. HDD usb girişinden TV her açtığımda güç alıp uyandığı için sorunsuz çalışıyor. Bir OTG cihazı alıp tüm uygulamaları taktığınız bir usb ye kurarsanız cihazın hafızası 8gb olduğundan çabuk doluyor.
Reklmları engellerseniz hiç mouse a gerek kalmaz. Adguard DNS ile tüm reklamlar engelli şekilde hem cepte hem stick de kullanıyorum. Açılmıyor hiç reklam sayfaları. Bluetooth mouse da bağlayabilirsiniz çok dert değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Eylül 2022; 18:55:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tv usb sinden güç aldığınızda performans sorunu olmuyor mu?
inat box bende nedense artık açılmıyor. mis sticktede aynı 4k modelindede aynı... kategorilere tıklayınca ana sayfaya atıyor... anlayamadım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X