|
Bildirim
bu haber nedeniyle yanılgıya düşüp fiyatın uygunluğu nedeniyle alacak olanlar olur belki diye uyarayım, Xiaomi Mi TV Stick 2 farklı versiyon olarak piyasaya çıktı ve bu ucuz olan versiyon 4K yayınları desteklemeyen model. yani sadece 1080p desteği mevcut.
4K yayınları izlemek istiyorsanız 2GB bellekli olan edisyonun satışa sunulmasını beklemeniz gerekir -ki onun da zaten bu fiyatlardan pazara sürülmeyeceği aşikar. edit: Teknoseyir'den ağırlıkla Çin menşeli telefonları inceleyen editör arkadaş Umut der ki söz konusu 2GB bellekli ve 4K destekleyen model global pazar için hiç çıkmayabilirmiş de. https://teknoseyir.com/durum/1292660#comment-4582629 elbette yine kendisinin de belirttiği üzere söz konusu model sadece Çin ile sınırlı kalmayıp bölgedeki diğer pazarları da (Çin'deki katı yasakları ve dolayısı ile Netflix ve Amazon yasaklarının olmadığı) kapsayacak şekilde piyasaya sürülürse bana kalacak olursa buralara yine gelecektir diye öngörüyorum. elbette ki distribütör cihazı değil de paralel ithalat/grey market olarak. nihayetinde hepsi için bekleyip görmek lazım, lakin şu fiyatla ve sadece 1080p desteği ile hiç de alınabilir bir cihaz değil, bunu bir kez daha tekrarlamış olalım. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 18 Temmuz 2020; 16:57:16 > |
|
|
L1 lisansi ücretli bir olay değil ki.üretici Google dan onay almalı o kadar. Tabi Çinli dostlar genelde buna yanaşmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhrstw -- 18 Temmuz 2020; 18:33:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Eski HD akıllı TV'ler için sanırım. |
Hocam l1 drm yani kopya koruma sistemi. Sağlayan da Google diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
RAM geliştirilmeli. 2020 yılında 1 GB RAM olmamalı. İlerleyen modeller alınabilir olacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |