Şimdi Ara

XİAOMİ MI3 İLE İLGİLİ SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
2
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömersgs

Herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır mi3 kullanmaktayım yavaş yavaş forumdaki arkadaşlarda bu telefonu bir şekilde edinmeye başladı forumlarda elimden geldiğince yardımci olmaya çalışıyorum ama hepimiz insanız gözümden kacan bazı sorunlar olabiliyor işte bunları düşünerek böyle bir konu acma geregi duydum sizlere yardım etmeye çalışmak istiyorum herkes böyle bir telefonu kullanmalı bence ve birbirine yardımcı olmali
    Varsa telefonla ilgili sormak istedikleriniz yada kullanırken yaşadığınız sorunlar bu başlık altinda konuşup bilgi paylaşımında bulunalim..
    İyi forumlar..

iyi günler hocam ben yaklaşık 1 hafta dır mi3 kullanıyorum ve pek fazla uygulama yüklemediğim halde 2GB lık RAM in her zaman 200-300mb lık bir kısmı kullanılabilir durumda gözüküyor...yani %85 daima kullanılıyor gözüküyor....bakıyorum altta çalışan program veya uygulamada yok ama bu niye böyle oluyor....sizce normal mi...saygılar.( clean master uygulamasınıda indirdim ve tüm gereksizleri falan filan hepsini temizledim ama sonuç nafile ve serbest ram %13-%15 in üzerine çıkmıyor).....

• doktor42 D kullanıcısına yanıt
    Hayir bu normal degil hangi rom yuklu acaba bende birsey calismaz iken ℅25-30 civarinda seyreder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor42

quote:

Herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır mi3 kullanmaktayım yavaş yavaş forumdaki arkadaşlarda bu telefonu bir şekilde edinmeye başladı forumlarda elimden geldiğince yardımci olmaya çalışıyorum ama hepimiz insanız gözümden kacan bazı sorunlar olabiliyor işte bunları düşünerek böyle bir konu acma geregi duydum sizlere yardım etmeye çalışmak istiyorum herkes böyle bir telefonu kullanmalı bence ve birbirine yardımcı olmali
    Varsa telefonla ilgili sormak istedikleriniz yada kullanırken yaşadığınız sorunlar bu başlık altinda konuşup bilgi paylaşımında bulunalim..
    İyi forumlar..

iyi günler hocam ben yaklaşık 1 hafta dır mi3 kullanıyorum ve pek fazla uygulama yüklemediğim halde 2GB lık RAM in her zaman 200-300mb lık bir kısmı kullanılabilir durumda gözüküyor...yani %85 daima kullanılıyor gözüküyor....bakıyorum altta çalışan program veya uygulamada yok ama bu niye böyle oluyor....sizce normal mi...saygılar.( clean master uygulamasınıda indirdim ve tüm gereksizleri falan filan hepsini temizledim ama sonuç nafile ve serbest ram %13-%15 in üzerine çıkmıyor).....

sorun romla alakalıdır

• quote:

Hayir bu normal degil hangi rom yuklu acaba bende birsey calismaz iken ℅25-30 civarinda seyreder

Şu an en son multilanguage varya sanırım 4.8.22 idi o yüklü.....ne yapmamı önerirsiniz...

Factory reset yapabilirmisiniz

• quote:

Factory reset yapabilirmisiniz

Hocam factory reset yaptım şu an %50-60 karda dolanıyor....biraz yabancı forumlardanda baktım da orada genelde bunun kafaya takılması gereken bir mevzu olmadığı ve androidin RAM kullanma mantığı ile windows un RAM kullanma mantığının farklı olduğunu onunla karşılaştırarak düşünmememiz gerektiğini her halükarda %90 bile çalışıyor gözükse bile her oyunu dahil rahat çalıştırabileceği ve benzer şeyler yazılıyordu...bunları yazan da miui beta takimi moderatöruydu....

Bende bunun üzerine asphalt8 oyununu indirdim tam 1.48GB büyüklüğünde ve öncesinde tüm uygulamaları navigasyon dahil açıp kapattım ve geri planda çalışıp RAM tüketmesini sağladım ... Sonrada oyunu açıp oynadım süper bir şekilde oynadım ve hiçbir takılma olmadı... Gayet güzel bir şekilde oynadım...
    Ama sonra ufak bir şey daha vardı kafama takılan kilit ekranında ortaya 2 defa tıkladığımızda müzik çalar kontrolü geliyor ya...işte yukarıdaki play tuşuna baktığımızda benim ki ekran görüntüsü alıyordu ... O yüzden bi yedek alıp reset çektim ve oda düzeldi.....saygılar...

Cok sevindim hocam bizide aydinlattiginiz icin tesekkur ederim

• Ömersgs Ö kullanıcısına yanıt
    Mi3 de stabilite konusunda orjinal rom mu daha iyi multilanguage rom mu daha iyi

• Orjinal rom tabiki

• quote:

Orjinal rom tabiki

Orjinal romda ingilizce var mı bir de miutürkiye forumunda j part diye bir yöntemle orjinal roma türkçe dil paketi ekleniyormuş siz nasıl kullanıyorsunuz

• Ben multilanguage kullaniyorum part olayini duydum fakat denemedim daha

Hocam multilanguage romda arayüzün hızı nasıl örneğin bir oyundan çıktığımızda 2-3 saniye telefonun kendine gelmesini bekleme gibi bir olay var mı şu an kullandığım telefonda google Chrome ve SwiftKey klavye kullanıyorum nispeten ağır uygulamalar ve sık sık kasılmalar yaşanmakta bu uygulamaları mi3 de kullanıyorsanız kullanım deneyiminiz neler açıkçası arayüzün hızı çok önemli benim için bu konuda kafam rahat olursa inş ben de mi3 almayı düşünüyorum

• Mi4 konusunda bilginiz var mı? sizce alsam pişman olur muyum o cihazı yoksa olmaz mıyım hocam.

1000 lira civarı bu cihazlar arasında en iiyisi hangisi ocean falan da duydum da pek bilmiyorum. Bir de türkiyeden almak istesem kimden alabilirim güvenilir. Teşekkürler
  • Hocam korkmadan alabilirsiniz bekleme adina bir sey yok uygulamaya dokun ve acilsin bu kadar net yani arayüz cok hizli ve stabil donma falan yok

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Hocam mi4 kullamadim ama takibini yapmaktayim oda cok iyi bir cihaz
    Oceanda tasarim harikasi bir cihaz iki cihaz arasinda kaldiysaniz mi4 derim.
    Turkiyede belli bir saticisi yok sahibinden.com'a bakin derim ara ara dusuyor oralara yada forumdan takip edin getirenler var

Hocam cevaplarınız için teşekkürler Son bir sorum olacaktı orjinal romda ingilizce var mı

• Orjinal rom ingilizce ve cince

• Ömer Bey merhaba,

uzun zaman oldu görüşemedik kısmet olmadı. hatırlarsanız bende mi3 wcdma modeli vardı şuan onda 4.8.22 multi lan rom yüklü. acaba güncel hangi romu kurabiliriz? türkçe olan ve stabil tavsiye edeceğiniz bir rom var mı? V6 nasıl denediniz mi? problemleri var mı?
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar şu an 4.12.19 yüklü bende sorun yok deneyebilirsiniz memnunum

• quote:

Merhabalar şu an 4.12.19 yüklü bende sorun yok deneyebilirsiniz memnunum

Teşekkürler Ömer Bey. 4.12.19 Türkçe değil mi? Dirket güncelleme kısmından dosyayı gösterip güncelleme yapacağız. Telefonu sıfırlamak gerekir mi? yani temiz kurulum yapmak gerekir mi? mevcut sistemin üstüne kurarsak sıkıntı çıkarır mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.