Birincisi ; Çok iyi bildiğimi iddia etmedim. İkincisi ; daha önce alanların ve tecrübe yaşayanların ifadelerini bu forumda da başka yerde de okuyabilirsiniz? Ucuncusu; almadigimi nereden biliyorsunuz?:-)
Ben sizinde tecrübenizi okumak isterim hocam:)
Alıntıları Göster
Bu telefonun 128 gb olan modeli kaç tl den satılıyor? Hepsiburada mi 5 ithalatçı arantili olarak satıyor, o şatışlarda: 1- IMEİ sorunu oluyor mu?- 2- Hangi Rom yüklü olarak geliyor? 3- Hangi ithalatçı firma getiriyor?
Bu sorulardan ayrı olarak da 1- XIOMİ nin çin sürümü olmayan bir resmi sürümü var mı? İngilizce olsun farketmez bana stabil bir sürüm lazım. ROOM falan uğraşmak istemiyorum. 2- Bu telefonun sar değerlerini nerede bulabilirim?
furkanxtr
kullanıcısına yanıt
yazacağız bakalım...
biri yurtiçinden biri de dışından iki tane aldık.. ikisini de paylaşırım.
EmuRu
kullanıcısına yanıt
5S'in home tuşu taptic mi ip7'deki gibi? İlk defa görüyorum bu bilgiyi
SS10
kullanıcısına yanıt
Evet tuptic yanlis olmus hocam.ditch fiziksel buton olarak geciyormus,duzelteyim
Su telefonu 2-3 parça halinde gönderseler de biz burada birleştrisek
Arkadaşlar bu telefonda (mi5s) de imei atmada sorun yok değil mi? Bende alma arefesindeyim.
Biraz önce mi 5s Plus 6/128 modelini satın aldım. Daha önce ön sipariş vermiştim. İmei vs halledilmis şekilde teslim aldım. An itibariyle trafikte kaldığım için daha kurcalayamadim. Daha sonra bir iki foto koyarım inş, bilgi verme açısından
mutludurmazM
kullanıcısına yanıt
Forumdan,forumdansa kimden satin aldiniz hocam?
mutludurmazM
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan kazasız belasız.
Aslında hafif detaylı bir kullanıcı incelemesi yazabilseniz harika olurdu. Cihazla ilgili türkçe inceleme videosu yazısı falan pek yok muhtemelen yada ben bulamadım.
Cluptechno
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim, inş öyle bir inceleme yapmaya çalışırım. Bende hep yabancı incelemeleri izlemek zorunda kaldım. Haklısınız
EmuRu
kullanıcısına yanıt
Forum dışından aldım hocam. Cenk bey, sahibinden üzerinden irtibata geçtik. Sonra WhatsApp üzerinden hallettik. İsterseniz iletişim bilgilerini pm den veririm
mutludurmazM
kullanıcısına yanıt
Çok iyi olur hocam türkçe kaynak bul ak zor bu cihaz için eğer siz yaparsanız efsane olur
Android 7 alacak miyiz bilgisi olan var mı?
mutludurmazM
kullanıcısına yanıt
Ben forumdan bir arkadastan alicam hocam sagol bilgi icin.sormasi ayip kaca aldin? Bende mi5s plus 128 gb versiyonundan almak istiyorum goruslerin cok faydali olur,beklemedeyim