Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: Legend1990

Mi5s almak isteyen varsa güzel bir indirim var.
    http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-5S-3GB-64GB-Smartphone---Silver-372727.html

Siyah yok mu?

Bulgaristanda yasiyorum AB ulkesi gumrekte takilma sansi yok sanirim

var, AB nin dışında gelen ürünlerde sınır 50€ sanırım. bunun üstünde gümrük ödüyorsun.
    BG'nin neresindesin hocam?

• Merhabalar, whatsapp bildirimleri anca acinca geliyor onu nasil duzeltebilirim. Mi5s kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    İnceleme videolarında gördüğüm kadarıyla hocam. Gerçekten net gözüküyor bence

• fatih.yalta kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümdesiniz bilmiyorum ama güvenlik otomatik başlatmada wapp ı açık yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: çesna

Hangi sürümdesiniz bilmiyorum ama güvenlik otomatik başlatmada wapp ı açık yapın

Daha kolay bir yöntem söyleyeyim sizlere, soldaki fiziksel tuşa bastığınızda uygulamaları kapatma menüsüne gelince çıkan ekranlardan WhatsApp'ı aşağı doğru kaydırın üst tarafta bir kilit ekranı işareti çıkacak kilitle bastığınız zaman WhatsApp otomatik olarak arka planda kapanmayacak ve bildirim sorunu yaşamayacaksınız. Bildirim sorun yaşadığıniz tüm uygulamalarda Bu işlem yaptığınız zaman uygulama arka planda kapanmayacak ve bildirimler gelmeye devam edecek

• 5s kullanan arkadaslar kulaklik ses performansindan bahsedebilirler mi internette bulamadim sirf hd audio muhabbetinden ve kamerasindan mi note 2 ye gidiyor aklim ama o da tek elle rahat kullanilir gibi gozukmuyor kafam cok karisik

• quote:

Orijinalden alıntı: bunyaminyesildas

5s kullanan arkadaslar kulaklik ses performansindan bahsedebilirler mi internette bulamadim sirf hd audio muhabbetinden ve kamerasindan mi note 2 ye gidiyor aklim ama o da tek elle rahat kullanilir gibi gozukmuyor kafam cok karisik

Çok iyi değil yeterli bence

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    www.gsmarena.com
    Photo compare Xiaomi Mi 5 vs. Xiaomi Mi 5s vs. Samsung Galaxy S7 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=6948&idPhone2=7260&idPhone3=7821

1.sıradaki Mi 5
    2.sıradaki Mi 5S
    3.sıradaki S7

Bariz şekilde Mi 5s daha iyi görünüyor.
    Bu da video kıyaslama:
    www.gsmarena.com
    Video compare Xiaomi Mi 5 vs. Xiaomi Mi 5s vs. Samsung Galaxy S7 - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=4&idPhone1=6948&idPhone2=7260&idPhone3=7821

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiboz -- 2 Kasım 2016; 20:57:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiboz

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=6948&idPhone2=7260&idPhone3=7821

1.sıradaki Mi 5
    2.sıradaki Mi 5S
    3.sıradaki S7

Bu da video kıyaslama:
    http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=4&idPhone1=6948&idPhone2=7260&idPhone3=7821

Eyvallah kardeşim paylaşımlar için...

• lg g2 den mi 5s egeçmeye değermi ?
  • mi5s plus 128 gblık cihaz bi kaç güne elime geçicek cihaz da imei ve tr rom işlemini yapmam gerek bildiğiniz sağlıklı bir kaynak varmı acaba? imei işlemi çokmu karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

lg g2 den mi 5s egeçmeye değermi ?

ben g3 ten geçtim her açıdan g3 ten çok üstün g2 bunun yanında çöp kalır.
  • quote:

1.sıradaki Mi 5
    2.sıradaki Mi 5S
    3.sıradaki S7

Bu da video kıyaslama:

CİHAZIN KAMERASINI SORANLAR LİNKE BAKSIN. ÇOĞUNLUKLA S7 DENDE GÜZEL ÇEKİYOR.

• Telefon alacağım ama kafam iyice allak bullak oldu,

1700 TL ye Mi5s Plus 128gb alma imkanım var (imei+yazılım dahil)
    2000 TL ye Samsung S7, samsung Türkiye garantili (Tv yanında hediye olandan) alma imkanım var,
    2050 TL ye Huawei P9 Türkiye garantili alma imkanım var

Sizce hangisini almalıyım? Başka önerileriniz nedir? Xiaominin garanti sıkıntısı olmasa 1 dakka düşünmem ama işte kafa kurcalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrarif50

Telefon alacağım ama kafam iyice allak bullak oldu,

1700 TL ye Mi5s Plus 128gb alma imkanım var (imei+yazılım dahil)
    2000 TL ye Samsung S7, samsung Türkiye garantili (Tv yanında hediye olandan) alma imkanım var,
    2050 TL ye Huawei P9 Türkiye garantili alma imkanım var

Sizce hangisini almalıyım? Başka önerileriniz nedir? Xiaominin garanti sıkıntısı olmasa 1 dakka düşünmem ama işte kafa kurcalıyor.

2000 tl veriyorsan samsung al , 1000 - 1200 tl f/p olarak xiaomi öneriliyor param olsa benim gidip ip7 alırım swap yurtdışı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 3 Kasım 2016; 12:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfyilmaz

Şu global versiyon ile Çin versiyon arasında ne farklar var acaba? Ve nasıl ayırt edicez kutu üstünden? Bazı yazılar da sadece yazılımsal fark olduğu yazıyor ve global rom indirip kurarsanız fark kalmayacaktır diyor, nedir doğruluk payı?

Forumdan bir arkadaştan alıcam 5S 128 gb çok büyük ihtimal ama şu soruma cevap alabilirsem kafamdaki soru işaretleri gidecek rahat edeceğim.

Alırken herhangibir şeye bakmam lazım mı ? Yoksa olay sadece yazılımla mı alakalı ? Kendim türkçe yüklediğimde global denenlerden bir farkı kalıyor mu ? Veya güncelleme alma olarak fark oluşur mu ?
  • arfyilmaz kullanıcısına yanıt
    Forumdan alacağınız arkadaş herşeyi size hazırlayıp verecektir büyük ihtimalle.
    İki ayrı sürüm var.
    Birisi çin romu. İçinde Google servisleri yok, dil olarak çince ve ingilizce yüklü. Bu romla işiniz yok.
    İkincisi global rom. İçinde Google servisleri ve Türkçe dahil bütün diller mevcut. Sizin kurarım dediğiniz türkçe rom bu oluyor aynı zamanda.
    Güncellemeler de ayda bir olarak gelir, sıkıntı yok.
  • RAW formatı ile fotoğraf çekimi var mı
  • quote:

Forumdan alacağınız arkadaş herşeyi size hazırlayıp verecektir büyük ihtimalle.
    İki ayrı sürüm var.
    Birisi çin romu. İçinde Google servisleri yok, dil olarak çince ve ingilizce yüklü. Bu romla işiniz yok.
    İkincisi global rom. İçinde Google servisleri ve Türkçe dahil bütün diller mevcut. Sizin kurarım dediğiniz türkçe rom bu oluyor aynı zamanda.
    Güncellemeler de ayda bir olarak gelir, sıkıntı yok.

Hocam Global rom mevcut mu şu anda mi5s plus için,cihazı bugün aldım şimdilik google play filan yükledim sıkıntı yok ancak klavye filan bi garip,eğer global rom mevcut ise bende geçeyim globala baktım ama pek bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

RAW formatı ile fotoğraf çekimi var mı

var
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.