Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi5s Plus ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.953
Cevap
75
Favori
280.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu alan arkadaşlar ufak tefek incelemeler ve yorumlar yaparsa güzel olur. Özellikle kulaklıkta ses kalitesi önemli. Mi5 kullananlar bu konuda şikayetçiydi diye hatırlıyorum.
  • Grey (siyah) beklemeye gerek var mi ? hicbir sitede yok.
  • Bende bu akşam itibariyle mi5s ile aranıza katıldım.Biraz inceleyip yorum yaparım.
  • mi5s plus aldım almayada imei si kaldı birtek çekincelerim var bu konuda null a düşürürmüyüm diye. plus a imei atan arkadaş varmı aranızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı yeni aldım (mi5s) parmak izi bazen takılıyor gibi (kilit ekranı açılıyor) ayarlardan mı acaba? Kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun var mı?

Edit :Parmagimi bir kez daha iyice sağlı sollu okuttum şimdilik hiç problem yok.
    Tekrar edit :Nadiren yine kilit ekranına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 6 Kasım 2016; 9:30:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi5s unlock+twrp+Xiaomi eu 6.10.27 yaptım ancak sarj ℅18 lere geldiğinde ekran sürekli açılıp kapanıyor , telefon komut almıyor, recovery modda açınca sorun yok sarj tam bitene kadar normal çalışıyor, konuyla ilgili fikri olan var mı?

• Gece cekimi ve gunduz cekimi icin on arka foto atabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: f_koca5055

Arkadaşlar mi5s unlock+twrp+Xiaomi eu 6.10.27 yaptım ancak sarj ?18 lere geldiğinde ekran sürekli açılıp kapanıyor , telefon komut almıyor, recovery modda açınca sorun yok sarj tam bitene kadar normal çalışıyor, konuyla ilgili fikri olan var mı?

6.10.27 sorunlu bir sürüm diye biliyorum. Miui forumunda bir fix dosya ile bu sorunu cozmuslerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 6 Kasım 2016; 9:52:58 >
  • selamlar
    telefonda led bildirim ışığı var mı? varsa nerede ve kaç renge sahip?
    teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar mi5s unlock+twrp+Xiaomi eu 6.10.27 yaptım ancak sarj ?18 lere geldiğinde ekran sürekli açılıp kapanıyor , telefon komut almıyor, recovery modda açınca sorun yok sarj tam bitene kadar normal çalışıyor, konuyla ilgili fikri olan var mı?

fix dosyası flaşlayacaksınız maili yazın göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

selamlar
    telefonda led bildirim ışığı var mı? varsa nerede ve kaç renge sahip?
    teşekkürler

Var. Ekran, ek ayarlarda var. Sadece mesaj, çağrı ve şarj için gördüm 7 çeşit renk var.

• Mi note 2 ye heves etmiştim ama fiyatı çok pahalı diğer xaomi ler gibi ucuz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

quote:

HOCAM BENDE 6.10.20 VAR TELEFONUN ŞARJI %15 E DÜŞÜNCE SAPITTI TELEFON,AYNI FİX Mİ KULLANILIYOR BÜTÜN SÜRÜMLERDE?(caps lock açık kalmış)
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• furkanxtr kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolun pm den attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

quote:

HOCAM BENDE 6.10.20 VAR TELEFONUN ŞARJI %15 E DÜŞÜNCE SAPITTI TELEFON,AYNI FİX Mİ KULLANILIYOR BÜTÜN SÜRÜMLERDE?(caps lock açık kalmış)

Sistemi sapıtanlar bu fixi yüklesin. recoveryden flaşlayıp wipe yapacaksınız.

http://s4.dosya.tc/server3/x9ilbm/SystemUI_Fix.zip.html

• Bu arada mi5s i 12:35 de şarj %15 iken şarja aktım 13:4 5de baktığımda %100 olmuş(artık ne zaman dolduysa)
    Mi5 ve mi5s arasında kalanlar arkadaşımın mi5 ile benim telefonu yan yana getirince mi5s in ekranı daha güzel ve parlak,mi5 in ekranı sarımtırak kalıyor.Ayrıca kamerada mi5s in çekimleri daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Telefonu alan arkadaşlar ufak tefek incelemeler ve yorumlar yaparsa güzel olur. Özellikle kulaklıkta ses kalitesi önemli. Mi5 kullananlar bu konuda şikayetçiydi diye hatırlıyorum.

Ortalama bir kulaklık ile gayet iyi ses alıyorum. Yakında Çin den rock zircon gelecek çok daha iyi bir ses alacağımı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

arkadaşlar selam. ön kamerası ve bataryasını baz alırsak redmi note 3 promu mi5 s mi farkı segmentlerde telefonlar ama sanırım mi5 s 400 küsür lira daha pahalı bu kriterleri baz alırsak hangisini almamı önerirsiniz?

yada mi5 s aradaki fiyat farkına değermi ve istediklerimi bana verirmi ? ek olarak bu yazılım vs sorun varmı telefonlarda ?

arkadaşlar bana cevap verirmisiniz zahmet olmazsa :)
  • hala karar veremedim mi5s mi plus mu alsam aralarında boyut olarak çok fark yok dimi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.