Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
82
Favori
342.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepport

quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Hocam kabaca cihaz kendi ülkesi Çinde 360$ lansman fıyatı ama karaborsada 400$a satılıyor, bızım toptancılar tabıkıde bunu toptan aldıgı ıcın daha dusuk fiyattan alıyor hadı onu saymayalım ,1400TL buna kayıt+servıs garantı ekle (ıthalatcılar normal vatandas gıbı kayıt parası odemıyor 1-2TL gıbı komık bır rakam dıye duydum,servis dedıgımde ya kendı çakma tamırcı dukkanı ,en iyi ihtimal Delta servis ) ustune ort 100TL kar payı ekle 1600 cıvarı bır sey cıkar 1700e ulasmaz bile.Adamlar dogal olarak ılk partı malı satarken kaymagını yıyecek .

ÖTV ve KDV nerede? Öyle bir hesap yapmışsınız ki gören ithalatta vergi yok sanacak, ülkeye ithalatı yapılan her telefonun sadece vergisi gümrüğe beyan edilen fiyatın %47'sidir, fiyat değerlendirmesi yaparken buna göre düşünün.

Sizin hesaba göre bedava satıyorsunuz neredeyse. Ne kadar hayırseversiniz. Allah sizleri başımıdan eksik etmesin. Yoksa telefon kullanamayız

Bedava satıyoruz demiyoruz ancak o tahmin ettiğiniz ve burada havada uçuşan paraları kazanmıyoruz onu belirtmek istedik. O paraları kazansak Sirkeci'de ofiste değil plazada MI Store'da satış yapardık çatıya da helikopter pisti koyardık.

Ülkeye getirilen her ürün için %20 ÖTV ve ÖTV eklenmiş fiyattan da %18 KDV direkt alınır, TRT vs gibi vergileri, test bedellerini eklemedik bakın kafadan %40 vergi ödedik bile.

Hocam ben zaten o kadar para kazandığınızı söyleyenlere diyorum en fazla 50 ila 100 lira arasıdır diyorum. Burdaki arkadaşların hesapları olsa. Tr nin büyük şirketleri arasına girmeniz lazım. Ama arkadaşlar anlamıyor.

Destek için teşekkürler, yeri geliyor 50 lira bile kalmadan sırf piyasa ile rekabet edebilmek adına 20 TL kar ile telefon sattığımız oluyor. Ben ilk mesajınızda dalga geçtiğinizi düşündüğüm için o şekilde cevap verdim kusura bakmayın.

Sizin hatanız değil şimdi okudumda öyle olmuş biraz mesaj. Benim asıl sorunum fiyatlardan çok garanti olayına takığım hocam. Garantisiz satışta fiyatlar büyük anlamda düşüyorsa bence saçma sapan garantilere gerek yok. Ama ithalatçı olarak garantisiz satamazsınız. Ancak el altından olur. Çünkü garanti firmaları tamamen çöp sizin kendi servisiniz ile ilgili malumatım yok ama diğerleri ile ilgili iyi şeyler yok hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk akıllı telefonum GM Discovery idi. Ona yüklediğim romdan sonra MIUI arayüzünün hastası oldum diyebilirim. Servis sıkıntısı yaşamayacağımdan emin olsam gözüm kapalı Xiaomi alırım. Lonovo telefonumda arıza çıktığında değişim istediğimi söyledim, ikiletmediler bile. Umarım Xiaomi düzgün bir servis hizmetine kavuşur da gönül rahatlığıyla şu telefonları kullanabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, mi5 primeleri eskitmeden mi6 siparişi verdik, sizde hemen kargoya vermişsiniz teşekkürler. Kayseriden selamlar ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Hocam kabaca cihaz kendi ülkesi Çinde 360$ lansman fıyatı ama karaborsada 400$a satılıyor, bızım toptancılar tabıkıde bunu toptan aldıgı ıcın daha dusuk fiyattan alıyor hadı onu saymayalım ,1400TL buna kayıt+servıs garantı ekle (ıthalatcılar normal vatandas gıbı kayıt parası odemıyor 1-2TL gıbı komık bır rakam dıye duydum,servis dedıgımde ya kendı çakma tamırcı dukkanı ,en iyi ihtimal Delta servis ) ustune ort 100TL kar payı ekle 1600 cıvarı bır sey cıkar 1700e ulasmaz bile.Adamlar dogal olarak ılk partı malı satarken kaymagını yıyecek .

ÖTV ve KDV nerede? Öyle bir hesap yapmışsınız ki gören ithalatta vergi yok sanacak, ülkeye ithalatı yapılan her telefonun sadece vergisi gümrüğe beyan edilen fiyatın %47'sidir, fiyat değerlendirmesi yaparken buna göre düşünün.

Sizin hesaba göre bedava satıyorsunuz neredeyse. Ne kadar hayırseversiniz. Allah sizleri başımıdan eksik etmesin. Yoksa telefon kullanamayız

Bedava satıyoruz demiyoruz ancak o tahmin ettiğiniz ve burada havada uçuşan paraları kazanmıyoruz onu belirtmek istedik. O paraları kazansak Sirkeci'de ofiste değil plazada MI Store'da satış yapardık çatıya da helikopter pisti koyardık.

Ülkeye getirilen her ürün için %20 ÖTV ve ÖTV eklenmiş fiyattan da %18 KDV direkt alınır, TRT vs gibi vergileri, test bedellerini eklemedik bakın kafadan %40 vergi ödedik bile.

Hocam ben zaten o kadar para kazandığınızı söyleyenlere diyorum en fazla 50 ila 100 lira arasıdır diyorum. Burdaki arkadaşların hesapları olsa. Tr nin büyük şirketleri arasına girmeniz lazım. Ama arkadaşlar anlamıyor.

Destek için teşekkürler, yeri geliyor 50 lira bile kalmadan sırf piyasa ile rekabet edebilmek adına 20 TL kar ile telefon sattığımız oluyor. Ben ilk mesajınızda dalga geçtiğinizi düşündüğüm için o şekilde cevap verdim kusura bakmayın.

Sayın Ceppport;

Sizden Xiaomi Mi Note 2'nin 128Gb / 6 Gb versiyonunu almayı planlıyorum.

Bu cihaz glabal versiyon mu? 800 bandını çalıştır mı?

Yani donanımsal global mi?

Bir de kamerası nasıl, güncel cihazlara göre kıyaslayabilir misiniz.(tabi biliyorsanız)

• Hocam mavi renk ne zaman gelir? Hali hazırda bulunan satıcıların cihazlarına (mesela semers) güvenebilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussogs

Hocam mavi renk ne zaman gelir? Hali hazırda bulunan satıcıların cihazlarına (mesela semers) güvenebilir miyiz

Semers ithalatçı değil hocam Çağlayanda telefoncu. Turuncu mağaza sattı mavi ama tükendi mi bilmiyorum. İdealsecim turuncumagaza ve cepport bu işi yapan firmalar. Diğerleri 5-10 tane getirip satmanın peşinde olan mağazalar.

• biraz konu dışı olacak ama geçen hafta bir tanıdık pekin e gitti. Mi store da mi6 stok yok demişler.

başka mi store da stok varsa oraya gidelim diye sormuşlar oradaki çalışanlara

adamın dediği şu an çin de hiç bir mi store da stok yok

peynir ekmek gibi gidiyor telefon çinde anladığım kadarıyla
  • yussogs kullanıcısına yanıt
    Mavi 128 GB 2.359,00 ₺

• @yussogs Mavi renk için minimum 1 ay var diyebiliriz, halen bulunması zor bir renk. Semers sadee aksesuar satıcısı eğer telefon alacaksanız garantili olmayacağını yani kısacası kaçak olacağını bilmeniz gerekir.

@tosunsantosunluğunubil Burası yeri değil ancak cihaz donanımsal olarak globaldir ve Band 20 (800 mhz) destekler. Kamera konusunda yorum yapamayacağımm, gsmarena'yı kontrol edebilirsiniz.

@d4hi Elimizden geleni yapıyoruz efendim, hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

nacizane tavsiyem bu telefonun ederi 1250 tl 2000 tl etmez bu şahsımın görüşü herkezin fikrine görüşüne saygı duyarım acil cihaza ihtiyacı olanlar mi5s. alabilir 1100 tl fiyatlara kart kampanyalı.

Hocam 1250 lira nedir gözünü seveyim, cihazın özelliklerinden haberin yok sanırım.

Laf olsun diye konuşmuş işte
  • Yüzde 60 kar yapıyorlarmış çok komik bol keseden salla en ucuz yurtdışı fiyatı tomtopta 410 dolar yani 1464 tl 366 tl ötv ekleyelim yani %25 = 1830 263 tlde kdv ekleyelim yani %18 =2.093 tl yani öyle yüzde 60mış kar falan yok sallamayin şimdi kendi resmi fiyatından hesaplayalım yani 363 dolar resmi fiyatı kar paysız fiyat

1296 tl üzerine 324 tl ötv koyuyoruz =1620 üzerine 18 ötv =1853 tl yani bu saf fiyatı bugünün dolar kuruyla kısacası Yüzde 60 falan kar yok tarafınizdan element uydurmayın gitti gidiyor dada 100 tl maxipuan fırsatı var yani adamların telefondan en fazla 100tl kar yapıyor kapi? ne zaman dolar düşer o zaman ucuzlar

bu konu hakkında bidaha saçma yorum görmek istemiyorum

• Bir şey unutuluyor ülkelerden mal çıkarırken ödenen Kdv iade alınır. Uani zi Çin'de kdv dahil 363 dolar oderseniz %17 gümrük çıkışında 50 dolar iade alırsınız. Ülkemizde ise yurtdışına bir mal satın %18 Kdvyi geri alırsınız .3065 sayılı kanunun 11-1/a maddesine bakınız. Herkes maliyeci kesildi başımıza..yani ülkeye giriş fiyatı cihaz başı 313 dolar olur. Buna %25 ÖTV eklenir 392 dolar olur. %18 Kdv eklenir 462 dolar olur.Dolar 3.52 desek 1626 TL eder. Gerisi kar ve banka,n11 komisyonlari vb.

Bu cihaz 1700 aşağısına dolar düşmeden düşmez ama 2000 TL de verilmez.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam

adamlar cok kar yapsa tvye reklam verir heralde

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Mevcut kullandiğım cihaz mi5 zaten mi5 de cikdiğinda mi6 gibi amiral gemilerle aynı özelliklere sahipdi ama 970 tl ye kredikarti kampanyasıile satın aldım biraz bekleyince bu fiyatlara alinabiliyor bu tür cihazlar tercih sizin nacizane fikrim .

• sülözışık kullanıcısına yanıt
    Laf olan senin yazdiğin 2 kelime fikiryürütmek ve neticeye haiz olmak laf ise bu sayfadaki yorumlara ticari bir algin var demek .

• 200 ~ 300 lira için aylarca beklemeye değmez. alın kullanın ömür geçip gidiyor. 200 lira için kimse zengin olmaz. kimse de batmaz.

• mjstk kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kuponla aldım. N11 cepport satıcısı arkadaştan aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi6, Pekin Mi Store'dan 2500 yuan'a alındı.

TL bazında 1250TL'ye geliyor.

64gb olan siyah versiyon.

• Burada fiyat hesaplayan satıclar neden zaten vergi alınan perakende ve bir sürü retailer payı içeren fiyatları baz alıp oradan vergi hesabı yapıyor?

Evet biliyoruz ülkede cep telefonu gibi temel bir ihtiyaçtan bile özel tüketim vergisi aliniyor, vergiden vergi alınıyor ama perakende satıcı fiyatından hesaplamak tamamen aldatma amaçlı bir hareket.

• Bende Xiaomi Mi 6 almayı düşünüyorum fakat herkesin aklında olan sorun bendede var. Malesefki ithalatçı garantili ürünlerin şikayetlerini çoğumuz biliyoruz.Ürünle ilgili bir sıkıntım yok tek sıkıntı garantisi.Bu ürünü Fixpack ile beraber alsak herhangi bir artısı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.