Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.742
Cevap
82
Favori
342.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackkkdanielsss

400 usd den 1 kuruş fazla vermem

400 dolar üzerine kuruş olmaz zaten 1 cent bile vermem diyecektin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

2400 dediğin 3 gün 4 gün durdu.

ön siparişi zaten 2000 di. sonra gaza gelip bir süre 2500 den sattılar ya da satıyor gibi gösterdiler ki 2000 tl cazip gelsin millete. ve ön siparişte alan elemanlar biz enayi miydik ön siparişle aldık nerde bizim karımız demesin diye göstermelik 2500 yaptılar sonra yine düşürdüler :)

bak sen bile diyorsun 2500 dü şimdi 2000 diye. 2000 zaten standart fiyatıydı :)

Geçen hafta sonu 50 chippara 100 kuponlar daha asagi nerdeyse 1800 tl civarina alinmis bu iyi degilmi yaz sonu dusecegiinin belirtisi gibi

Parantez acayim ben htc 820 kullanisicisiyim yaklasik aileme ve kendime 6 adet bu telefondan aldim 2 yildirda kulalakniyoruz cillop gibi tık demediler 1100-850 arasi farkli fiyatlardan aldim bugün bir akrabama 1979 tlye aldim önden soyleseydi geçen hafta sonu 1800 civarina alirdim şuan ihtiyacim olmadigi için bekliyorum zaten 1600 e yarın düşse yine almam belki yilbasindan sonra kismet tabi

Bu tarz telefonlarla ilgili tek sıkıntıyı söyleyim size arkadaslar bu piyasayi bilen biri olarak su hataya düşmeyin derim kendi kullandığım telefon dan baslayim htc huwai general mobile xiaomi tarzı telefonlar alirsin kullanirsin atarsin beyenmezsen aldin fiyatın yarisina zor satarsın emin olun derim bugün aldim xiaomi kesinlikle 1 hafta sonra satacak olsam 1000 veren olmaz arkadasim dedim alma diye geçen hafta htc aldim 3250 tlye. Modelini unuttum bu arada simdi memnun kalmadi satalim dedik 1500 veren olmadi inanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Banka kampanyası vs ile düşen fiyat telefonun fiyatını düşürmez bence ama inşallah ıstediğiniz gibi olur :)

İkinci el konusunda pek katılmıyorum. Herşey değer kaybeder ama her malın bir alıcısı vardır. Bende şuanda rn3 pro special edition var, b20 bandı açık olan. Bu telefon 800 civarına satılıyordu hatta 650 ye kadar düştü bir ara. Şuanda satmak istesem 600 e çok rahat gider diye düşünüyorum. Mi6 nın ikinci eli de piyasada garantisiz sıfır olanları da sayarsak 1200 1300 olur gibi. He onlar olmasa 1500 e gideri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 19 Temmuz 2017; 23:15:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Banka kampanyası vs ile düşen fiyat telefonun fiyatını düşürmez bence ama inşallah ıstediğiniz gibi olur :)

Saolun eksik olmayin sizde haklisiniz tabi banka kampanyasi biraz ekstra oluyor evet

Bu telefondan bugün alirken iPhone7 ile 3200 olarak fiyati bununla karsilastirdik aldik ben olsam bekle dedim genede aldik fiyat düşük olduğu için 2000 den aşağı Tercih ettik 2500 olsa almazdik 1500 olsa peynir ekmek misali olurdu umarım herkes ucuza alır ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

bu cihazda frekans sıkıntı varmı? yada işletim sistemi sıkıntısı?

c9 pro gibi frekansları, 4g tam uyumlu değil Türkiye için. c9 pro'ya iyi diyor forumdakiler bu da iyidir muhtemelen. c9 pro alacaktım vazgeçtim bu telefonu alabilirim. ancak fiyat yüksek gibi duruyor. 1700 tl altına iyi olabilir fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 20 Temmuz 2017; 0:9:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seglopsi

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

bu cihazda frekans sıkıntı varmı? yada işletim sistemi sıkıntısı?

c9 pro gibi frekansları, 4g tam uyumlu değil Türkiye için. c9 pro'ya iyi diyor forumdakiler bu da iyidir muhtemelen. c9 pro alacaktım vazgeçtim bu telefonu alabilirim. ancak fiyat yüksek gibi duruyor. 1700 tl altına iyi olabilir fiyatı.

C9 Pro bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan. Bana göre tek handikapı kamerası.
  • sadece fırsat paylaşımı yapılsın diğer konular için mi6 ana konuda yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtulsn

sadece fırsat paylaşımı yapılsın diğer konular için mi6 ana konuda yazın

N11 de 1969 TL'ye düşmüş

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Kazanan yine çin olacak

• haftasonu88 ve 75 lira maxipuan ile birlikte 1806 liraya geliyor şu anda n11'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

haftasonu88 ve 75 lira maxipuan ile birlikte 1806 liraya geliyor şu anda n11'de

Aynen ben aldim bir tane :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

haftasonu88 ve 75 lira maxipuan ile birlikte 1806 liraya geliyor şu anda n11'de

Aynen çok iyi fiyat

• Sanırım geçen haftasonu 75TL puan ve 100TL haftasonu. Kupon indirimi vardı mi6 da 1949 TL idi yani 1774 TL ye mal oluyordu gerçi kupon indirimini kullanmak için 2000 üstü ne çıkmak gerekiyordu.

• Şimdi bu telefonun herhangi bir sorunu kronik problemi var mı , telefon tamamen stabil mı , tüm operatörlere sorunsuz çalışıyor mu arkadaşlar ? Ona göre almayı düşünüyorum .

• Avrupa da Türkiyeden iyi 360 Euro şuan çoğu yerde. Bi bizim ülkede uçuyor fiyatları zaten fiyat performans kralı dendi ya millet atladı hemen fırsatçılarda iş başında tabi. 2500 yuandan (1300 TL) su an ithalatçılara satılıyor. gümrükte %17 iade alıyorlar. 1300-220 = 1080 Tl yurda girişi. Buna %18 KDV 25% ÖTV 7 TL de kayıt vb. ekle 1600 ediyor.

1800 den verseler bizde şükür dicez en azından kupon puan derken 1650 lere alırız ki bence 1700 olması gereken fiyatıdır ama mi6 plus çıkmadan ve milletin alım ateşi düşmeden bu rakamları görmez. Acelem yok G2 hala canavar zaten.

• 128 gb lık versiyonu 2500 lerden 2200 ün altına indi HB da 64 lük versiyonda benzer indirim olmadı yoksa 1800 lere gerilemesi gerekirdi hatta tam tersine 64lük versiyona 50TL zam yaptı HepsiBurada. Nerdeyse 64 lük telefon ile 128 liği aynı fiyata gelecek böyle giderse:) Neyse beklemeye devam huyum değil zaten bir cihaz çıkar çıkmaz almak:)

• bu telefon 2 ay içinde 1500 e alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

bu telefon 2 ay içinde 1500 e alınır.

Eylül ayinda mümkün bencede

• dün 1969 tl idi tam alırken 2009 tl oldu

satıcı haftasonu indirimi var talep erttı diye fiyat mı arttırdı anlamadım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.