Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 İçin Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.742
Cevap
82
Favori
342.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 88 liralık kupon ve 50 TL Maxipuan kampanyası ile aldım.
  • Mi 6'yı mavi renk almamak için zor tutuyorum kendimi. Biraz daha sabredeyim diyorum mi 6 plus silver edition çıkınca onunla fiyatı kıyas ederim diye ama yıl sonundan öncede çıkacağı yok gibi.
  • Eski telefonum iyice saçmalamaya başladığı için ben de dün ""88 liralık kupon ve 50 TL Maxipuan kampanyası ile aldım. Talep var diye fiyatı yukarı çekmişler hemen demek ki. Acelesi olmayan beklesin bence de.
  • Mi 7, eylülde çıkacak diye bir haber gördüm arkadaşlar bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

Mi 7, eylülde çıkacak diye bir haber gördüm arkadaşlar bilgisi olan var mı?

Belki Snapdragon 836 ile mi6s gelebilir hocam 7 gelmez merak etmeyin zaten nisanda tanıtıldı mi6.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex Higgins kullanıcısına yanıt
    Daha onunla ilgili bir haber göremem qualcomm sd 836 bile tanıtmadı daha. Mi 6s 5s de olduğu gibi arka kasa full metal olacak. Kamerayı iyileştirirler işlemci kasa mi6s başka ne olcak

• havsali kullanıcısına yanıt
    yeniden 1969 yazıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

yeniden 1969 yazıyor :)

88+50 ile 1830 civarına alinir gibi

• bongo47 B kullanıcısına yanıt
    S840 la Plus gelebilir ancak yada mi Mix 2 falan

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

Avrupa da Türkiyeden iyi 360 Euro şuan çoğu yerde. Bi bizim ülkede uçuyor fiyatları zaten fiyat performans kralı dendi ya millet atladı hemen fırsatçılarda iş başında tabi. 2500 yuandan (1300 TL) su an ithalatçılara satılıyor. gümrükte %17 iade alıyorlar. 1300-220 = 1080 Tl yurda girişi. Buna %18 KDV 25% ÖTV 7 TL de kayıt vb. ekle 1600 ediyor.

1800 den verseler bizde şükür dicez en azından kupon puan derken 1650 lere alırız ki bence 1700 olması gereken fiyatıdır ama mi6 plus çıkmadan ve milletin alım ateşi düşmeden bu rakamları görmez. Acelem yok G2 hala canavar zaten.

2 gun sonra avrupa turu yapcaz nasipse. Bulgar yunan sirp makedon macar cek italya hollanda ve fransa gitcegmiz ulkeler.hanima da bana da tel lazim.bu ulkelerden hangisinde uyguna alinir,pasaporta islet filan kaca gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Avrupa da Türkiyeden iyi 360 Euro şuan çoğu yerde. Bi bizim ülkede uçuyor fiyatları zaten fiyat performans kralı dendi ya millet atladı hemen fırsatçılarda iş başında tabi. 2500 yuandan (1300 TL) su an ithalatçılara satılıyor. gümrükte %17 iade alıyorlar. 1300-220 = 1080 Tl yurda girişi. Buna %18 KDV 25% ÖTV 7 TL de kayıt vb. ekle 1600 ediyor.

1800 den verseler bizde şükür dicez en azından kupon puan derken 1650 lere alırız ki bence 1700 olması gereken fiyatıdır ama mi6 plus çıkmadan ve milletin alım ateşi düşmeden bu rakamları görmez. Acelem yok G2 hala canavar zaten.

2 gun sonra avrupa turu yapcaz nasipse. Bulgar yunan sirp makedon macar cek italya hollanda ve fransa gitcegmiz ulkeler.hanima da bana da tel lazim.bu ulkelerden hangisinde uyguna alinir,pasaporta islet filan kaca gelir?

Arkadaş telefon almaya Andorra ya gitmişti birkaç yıl önce. Vergisizmiş orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Arkadaş telefon almaya Andorra ya gitmişti birkaç yıl önce. Vergisizmiş orada.

otobüsle gidiyoruz hocam. tur güzergahı dışına çıkamayız malesef. ne şanssız dünya kuluyuz arkadaş.her şeyin en pahalısını yiyoz içiyoz kullanıyoz.lanet olsun

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    hocam avrupada nerelerde 360 euro gitmişken alayım :D mağaza olarak satan bir yer bulamadım çünkü ben.
  • 128 gb 2.116 TL. Direnin beyler 2 ay sora 1000 liraya alırız.

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-6-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000006BU6Z
  • ben de n11 kampanyasindan gectim. kilif cam kargo derken heepsi 1835 e geldi.

mi5 alacaktim kamerasi celdi gonlumu. :)
  • Hepsiburada fiyatları ;
    64 gb siyah 2199 TL
    128 gb siyah 2125 TL

• N11 veya HB üzerinden Mİ 6 aldığımızda kutu içinden çıkan şart aleti TR priz için mi çıkıyor yoksa dönüştürücü gerekli mi? Ayrıca rom yüklememiz gerekli mi yoksa direk sim takıp kullanabiliyor muyuz? Bekliycektim ama dün telefonun üzerine ayran döküldü iyice kafayı yedi. 128 gb mavisinden alıp geçicem sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Hepsiburada fiyatları ;
    64 gb siyah 2199 TL
    128 gb siyah 2125 TL

N11 1980

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Fiyattaki terslik için yazmıştım hocam, uygun diye değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

N11 veya HB üzerinden Mİ 6 aldığımızda kutu içinden çıkan şart aleti TR priz için mi çıkıyor yoksa dönüştürücü gerekli mi? Ayrıca rom yüklememiz gerekli mi yoksa direk sim takıp kullanabiliyor muyuz? Bekliycektim ama dün telefonun üzerine ayran döküldü iyice kafayı yedi. 128 gb mavisinden alıp geçicem sanırım..

n11 üzerinden haftasonu kampanyası ile aldım. Dün teslim edildi. Fiş için dönüştürücü paket içerisinde vardı. Sim kartı da direkt takıp kullandım. Rom felan ihtiyaç olmadı.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.