Şimdi Ara

Xiaomi Mi6 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (1526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.944
Cevap
281
Favori
1.548.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar uzun zamandır bu telefonu hem boyutları, hem de performanslı olması sebebiyle severek kullanıyorum..Bir zaman sonra kendi kendine geri tusu basmasi sorunu başladı, video izlemek imkansız hale geldi artık, hafif baslı kuvvetli ses algıladıgı anda geri tuşu basmaya başlıyor.Kronik bir sorunmuş sanırım bu cihazda, bir çok yerde gördüm ama çözüm önerisi bulamadım..Sizin bilginiz varmı bu konuda, parça değişimi gerekiyormuş sanırım, Ankara da bu işi çözebilecek bir yer varmı?

Bu arada pil sorunu yaşayan arkadaşlar var bayağı, bende de 4 senelik telefonda ilk günkü gibi, pil performansından çok menmunum..O taraftan yüzüm gülmüş benimde..

• 3-4 kez de olsa başkasını aradığımda ses gitmiyor, o beni aradığında sorun olmuyor. romdan mı hattan mı bir türlü çözümleyemedim

• ztalan kullanıcısına yanıt
    Benim hattım Turkcell bende de aynı problem oluyordu ama garip olan durum aradığım hattin kökeni Turkcell olup sonradan operatör değiştiren numaralarda oluyordu sesim gitmiyor ama karısının sesi geliyordu beni arayanlarda ise herhangi bir sıkıntı olmuyordu müşteri hizmetlerini arayıp bir kod verdiler tüm giden arama kısıtlamalarıni kaldıran o şekilde düzeldi uzun zamandır sıkıntı yaşamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende aynı sorunu yaşıyordum VoLte aktifti pasif yaptım bir daha o sorunla karşılaşmadım. Sizde de aktif ise kapatın kullanmıyorsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfdks kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı, pasif yaptım, deneyeceğiz.

• rusberk R kullanıcısına yanıt
    Önceden ben de Turkcell müşteri hizmetlerini aradım bunun için, bölgenizde çalışma var deyip kestirmişlerdi

• Karşı kişi konuşuyor fakat birden bana sesi kesiliyor. Ses geldiğinde konuşmasına normal devam ediyor. Voda kullanıyorum, şebeke internet çamurlaşmaya başladı ev bölgemde. Bazen 1mbps çalışıyor, başka yerde 10, 20,50 değişiyor. Fakat genelde çamur. Rom mu değiştirsem, anlamadım. Hattı en az 5 kere resetlediler. Ayarlarda işlem yaptırdılar erişim noktası filan, düzelme pek olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 13 Kasım 2021; 14:56:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Vodafone da 4g şebekesi band 20 üzerinden yayın yaptığı için olabilir, 4g için band 20 desteği yok mi6 nin. Bir ihtimal bundan olabilir. Hattı başka telefonda deneyin aynı sorun varsa hattandır, hızı normalse mi6 dandır

Mi note 8 de de aynı, redmi 8a'da da denedim onda da aynı idi.

• Alttaki kamera ve flaş simgelerini nasıl kaldırabilirim arkadaşlar.

• arkadaşlar, telefon bluetooth bağlantı yoluyla hiçbir cihaza ses göndermez oldu. Farklı farklı ses cihazlarına bağlıyorum ama hiç ses göndermiyor cihazlara?

• Bluetooth ayarlarını sıfırlayın, düzelmezse ayarlar/uygulamalar bölümünden bluetooth ile ilgili sistem uygulamalarını sıfırlayın

• Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt

merhaba orası kilit ekran kısayolu, komple kalkamaz sadece değiştirebilirsiniz.. bir ayar yeri vardı ama neredeydi bulamadım.

• Kamera ayarlarında kontrast, doygunluk, keskinlik ayarları en iyi nasıl oluyor bilgisi olan var mı. Canlı fotoğraflar için

• ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    Ciddi sıkıntı yaşıyorum. Birden bire flaş açılıyor. Yine de tekrarlayalım kısa yolu bilen varsa yanıtlayabilir.

• benim de emektar ile yollari ayirva vaktimiz geldi sanirim. 4-4.5 yil oldu sanirim.

hoparlorden az ses gelmeye basladi.

kilit tusu zor basar oldu.

parmak izi ise gun itibariyle calismiyor.

mi serisinden devam edeyim dedim fiyatlari gorunce elim ayagim titredi. boyle saglam performasli kompak bir telefon ariyorum ama fiyatlar ucmus.

tam s20 fe alayim derken gorilla glass 3 u gorunce vazgectim.

• Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt

tema değiştirin, bu kısayolların olmadığı temalar olacaktı.

• Radical Brain kullanıcısına yanıt
    Sadece Gorilla Glass 3 olduğu için vazgeçmeniz ilginç olmuş hocam

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

hocam bende biraz sakarlik vardir. bir de evde de cocuk var ne kadar kacirsak da gorunce affetmiyor. mi6 kullaniyorum benim icin asiri saglam bir telefon. ama gg3 sasirtti. 2013 lerden klama.

• bu telefona tarihi çok eski olmayan bi batarya nerden bulacağız :/ deji falan demeyin deji hikaye

• 
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.