Şimdi Ara

Xiaomi MiBand SmartWatch Almak istiyorum Fakat Uyu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi MiBand SmartWatch Linki Bunu almak istiyorum fakat uyum sorunu çıkar sanırım,bluetooth ile kullandıgımıza göre bu saatin her hangi bir özelliğini kullanabilirmiyiz acaba?Android ve ios uyumlu oldugu yazıyor,bu konularda bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Şimdi birşey yazacağım ama herkes ne olduğunu zaten biliyor o yüzden susuyorum kardeşim :))
  • Runtastic en iyisi ve tam F/P cihazı ve WP ile uyumludur ben siparis verdim geliyor ayrıca sadece telin gps ilede runtastic kullanabilirsin sitesi de çok ayrıntılı cihaz gelmedi ama tel ile çok rahat kullanıyorum.
    Runtastic orbit cihazın ismi.Senin dedigin cihazıda inceledim çin işi japon işi degerlerine ne kadar guvenilir bilemem.Ekranıda olmadıgından vazgeçtim.Runtastic orbit link
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Elime para geçerse bende kalp ritim cihazını alacağım adamlar yapıyor ya 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalp cihazı runtastic orbit ile uyumlu calısıyor sanırım verileri ona yolluyor ordan bluetooth ile otomatik runtastic me app ile degerleri gorebiliyorsun (pro olan biraz daha gelismis musiz listen gps rota vb artıları var) bunlarda direk web sitesine gidiyor orda hersey cok ayrıntılı ve sosyal ortamı var yakınındaki cihaz kullananlar ile iletisimin oluyor yada cihazı kullanan arkadasların ile.
  • yurt dışından alınıyorsa madem microsoftun ürünü nasıl iş görürmü
    Hocam tamam da bu cihaz çok tipsiz :D ve pahalı yine de,bunda uyku takibi,telefona mesaj gelince yada çağrı gelince titreme vs özelliği var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ms band 199 $ daha gelişmiş uzerinde 10 sensor var ama buraya posta ile gelirse kesin gumrukte takarlar sansa alınmaz gecer diye he vergisini veririm param var diyen yine alır ancak ordan gelen birisi ile daha iyi olur o zaman guzel cihaz.
    Ben çok cihaz inceledim kimi WP ile uyumsuz kime dandik kimiside asırı pahalı yada klasik saat gorunumde ben bunları begenmedim benim işime gelen cihaz buydu bunda tel ile etkileşimi sadece bluetooth uzerinden veri aktarımı diyer turlu olanlar hem pil suresi bir iki gun hemde zaten tel yanımdayken ayrıca bilegime bakmak bana gereksiz geldi kaldıki bilek uzerinden tel gorusmesi yapanı bile var hatta kalp olceni ama runtastic kalp isini ozel cihazla yapıyor daha kesin sonuc saglıyor ben sade ve temel islevleri ucuza saglam yapan su gecirmez ki 300 metreye kadar dalınıyor bunun ile bir cihaz istedim ve bunu buldum.Gelince ayrıntılarını yazarım.

• Arkadaşlar ben endomondo kullanıyorum program olarak, sadece nabız ölçen bluetooth saat var mı wp ile uyumlu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ms band çok çok kaliteli ve güzel duruyor gerçekten tam istediğim gibi ama 199$ nedir ya :(
  • nerden baksan buraya gelişi 500 tl bizim için çok pahalı onlar icin fena degil.Tek şans ordan birine aldırıp getirtmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.