Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar,

Martı, Palm vb. kiralama firmaların scooterlarını M365/Pro/Pro2 gibi scooterlarla kıyaslamak saçma olur. Çünkü bu firmalar scooterlarına fazla bakım yapmıyor frenleri tutmaz, pilleri ölmüştür hatta gidonları bile sabit değildir (Ninebot Seagway Max G30 olanlar). Buda güvenlik açısından çok riskli. Ayrıca bu firmalar scooterların hızlarını, güçlerini yazılımsal olarak kısıyor.

Pro 2 zaten güçlü bir scooter şarj ve motor gücü açısından sizi yarı yolda bırakmaz. Dezavantajı süspansiyon olsa çok iyi olurdu. (Elbette Ali Express gibi firmalarda satılıyor ama orijinal değil.)

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Martıyı sevdiyseniz xiaomi pro2 modelini hayli hayli seversiniz.

• arkadaşlar amortisörlü olarak hangi modeli önerebilirsiniz?

• Az kullanılmış ve temiz pro modeli satılıktır. Yaklaşık 1 sene evvel aldım genellikle sahil yolunda binildi. Faturası garantisi mevcuttur.
  • Arkadaşlar cihazın şarjı varken hareket esnasında pil göstergesi yanıp sönmeye başlıyor ve cihaz gücü kesiyor . Başına gelen varmı ?

• Mi pro 2 scooter 14 nolu hata kodu verdi. Birkaç video izledim gaz kolunu değiştiriyorlar, daha 95 km kullanıldı, ithalatçı garantili, tamir edebileceklerinden ya da garanti kapsamına alacaklarından Emin değilim, aliexpressten parça alıp kendim mi değiştirsem, başına böyle bir arıza gelen var mı?

• scooter yerine tek teker tercih edebilirsiniz

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter
  • Tek tekeri çok fazla görmeye başladım, özellikle Maltepe sahilde her gittiğimde 5-6 tane çıkıyor karşıma. Yakında sayısı daha da artar her halde. Benim de aklımı çelmiyor değil özellikle taşıması çok daha rahata benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt

valiz gibi taşınıyor çok rahat ve scooterın aksine tekerlek çapı büyük eller serbest yokuş kabiliyetleri yüksek

• tequila10 T kullanıcısına yanıt

fiyatlarını hiç bilmiyordum, az önce bakayım dedim, efsaneymiş fiyatları :))))

çünkü batarya scoterlardan çok daha güçlü 2 katına yakın ama sahibindende 2 eller var scooter fiyatına bu cihazlarda jiroskop var biliyorsunuz

• Aşağıdaki scooter için bu işin Ferrarisi diyorlar.

ecovolt
    Zero 10 X | Ecovolt | Türkiye
    https://www.ecovolt.com.tr/zero-10-x

• pro 2 uzun zamandır gündemimde olan bir aletti zaten, sonunda aldım. bugün ilk defa deneme fırsatım oldu. herhangi bir elektrikli scooter ı da ilk defa test ettim. martı - kedi vs nasıl hiç bilmiyorum.

bende oxelo Town ef7 var frensiz olan model, uzun zamandır da çok severek kullanırım, ciddi de hız yapardım. ancak pro 2 nin özellikle spor modundaki hızına cidden yuh dedim. bu kadar hızlanabileceğini hayatta düşünmezdim, alet resmen uçuyor. bu aleti kasksız ve eldivensiz kullanmak gerçekten de çok büyük hata olur. acilen kask ve eldiven almam gerekiyor. tavsiye ve link lere açığım :) konunun başında baya tavsiye yapılmış ama linklerin çoğu ya ölü ya da döviz nedeniyle fiyatları kartı hale gelmiş.

bunlar dışında mutlaka al dediğiniz neler var?

telefon tutucu lazım, Decathlon çok önermişler, hangi modeli tavsiye edersiniz?

torba askısı gibi olan bir aparat var, memnun olduğunuz bir modeli varsa link atar mısınız?

lastikleri şişirmek ve havasını kontrol etmek için bir aparat var, memnun olduğunuz bir modeli varsa link atar mısınız?

omuz askısı ya da taşıma çantası tarzı bir şey de gerekebilir sanki, ne dersiniz?

alet beklediğimden büyük çıktı, araba bagajına sığar mı emin olamadım o derece büyük :)

teşekkür ettim herkese :)

• Xiaomi scooter pro 2 yi aldiktan sonra Scooter için aldığım urunler ve aliexpress ten aldigim farklı urunlerin kutu acilisini vs yapıyorum. Scooter içinde etrafına reflektör vs yaptım. Aldigim ürünleri görmek ve sizin içinde fikir edinmek için kanalima bakabilirsiniz

-----> https://www.youtube.com/watch?v=NXN0zYXk46s&feature=youtu.be

• Arkadaşlar mi pro 2, yaya modunda hiç gitmiyor, yani hız almıyor, bunun aktive edilmesinin özel bir yolu mu var yoksa alet bozuk mu? Daha 4-5 gün oldu alet geleli. Diğer 2 modda hiçbir sıkıntı yok, inanılmaz seri şekilde hız alıyor diğer 2 mod, ancak yaya moru ne yaptıysam hız almıyor

Merhabalar, Öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler. Bu sorunu yurtdışında yaşayan bir çok insan var. Birçok kişi yazılım güncelledikten sonra böyle bir sorun olduğunu söylüyor. Satın aldıktan sonra hiç yazılım güncellemesi yaptınız mı ? Çözümü şuan bulamadım isterseniz satın aldığınız yer ile iletişime geçip scooterın servise gitmesini söyleyebilirsiniz.

• falcon_X1 kullanıcısına yanıt

merhaba, çok teşekkürler, dün oxelo kask aldım, alınması gereken şeylerin başıda geliyordu :) diğerlerini de yavaştan tamamlarım :)

aleti aldığımda tam şarj ettim, sonra açtım, uzun süre ürünü bulamadı telefon, daha sonra telefonun konum ayarını açınca buldu, eşleştirdim, direkt olarak güncelleme var dedi ve güncelledi.

açıkçası nasıl bir hıza ya da ilerlemeye sahip olduğunu bilmediğim için bu hız gerekli mi onu da kestiremiyorum :) evet en mantıklısı iletişime geçmek sanırım, teşekkürler.

Rica ederim. Kask, dirseklik, dizlik önemli (Birçok kişi kask takmadığı için hayatlarını tehlikeye atıyor)

Yaya modu maksimum 5 km/h hızında gidiyor. D veya S modunda sürerken 8 km/h hızla gidebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

O fiyata 125 lik motorun kralını alirsin aga kafayı yemişler, nasil satmayı düşünüyorlar alan enayi cikae mi merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

O fiyata 125 lik motorun kralını alirsin aga kafayı yemişler, nasil satmayı düşünüyorlar alan enayi cikae mi merak ediyorum

Fiyatı pahalı değil yurt dışı fiyatlarına bak anlarsın kur yüzünden öyle. Ayrıca bu scooter lar sokakta gördüğün ya da xiaomi gibi giriş seviyesi modeller değil. 110 km/h yapan, 150km menzili olan, abs ve hidrolik frenli, süspansiyonlu modeller var. Uzun araştırmalarım sonucunda Zero X’i eledim ve Dualtron Eagle Pro Limited almaya karar verdim kesinlikle en iyi markalardan biri bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 2 Nisan 2021; 5:20:58 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.