Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mijia 365 düz modelini alsam hepsiburada da 2700. Üzer mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

mi pro 2 nin 25 km lik hızı bile çok riskli, daha hızlı scooter a yönelmemek gerekiyor bence, Türkiye de nasıl ferrari ye uygun yol yoksa, scooter a uygun yol da yok maalesef :/

• renzokuken kullanıcısına yanıt

Orası öyle dostum ama benim için menzil çok önemli olduğundan 90km menzili olan bir model aldım. Son hızı 75 olsada o hızlara çıkmayı düşünmüyorum şuan için.

Bisiklet yolunda sürünce ama 25 kmh çok sıradan bir hız oluyor. Ben bazen keşke biraz daha hızlı olsaydı diyorum işe gidip gelirken.

• falcon_X1 kullanıcısına yanıt

servis ile görüştüm. fabrika ayarlarına döndürüp cihazı yeniden kurmamı söylediler. dediklerini yaptım, bir değişiklik olmadığını söyledim, o zaman getirin bakalım dediler.

ertesi gün aradılar, getirmenize gerek yok, teknik servisteki arkadaşlarla konuştuk, zaten yaya modunda motor devreye girmiyormuş, elektriksiz scooter gibi kullanmanız lazım o modda dediler :)

diğer 2 mod çalışıyorsa hiç boşuna getirmeyin yoksa alet burada uzun süre kalır dediler :) olaya bak :)))

• trkgncr kullanıcısına yanıt

yol müsaitse sıkıntı yok aslında da yola güvenmek lazım, çukur vs. olmadığına... çoğu zaman güvenmeden gitmek ileride çok büyük sıkıntılara yok açabilir...

Evet katılıyorum. İş için her gün gidip gelince yol ezberleniyor zaten.  

Enteresan yaya modu olan cihazda yaya modu çalışmıyor. Yazılımsal bir problem olabilir bunun içinde Xiaomi Global ile iletişime geçilmesi lazım. Mail adresi service.global@xiaomi.com (Sorunu İngilizce anlatmanızı istiyorlar) Diğer bir seçenek ise teknik servis bununla uğraşmak istemiyor. Ama scooterıda 5 KM/H ile sürende hiç görmedim.

• Scooterı M365 Tools'a bağladım ilk defa. Fakat Mi Home'a artık bağlanmıyor. Bluetooth bağlantısı kurulamadı hatası veriyor. M365 Tools'a sıkıntısız bağlanıyor. Ne yapmam lazım?

• egehan531 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Telefonuzu kapatıp tekrardan açın ve Mi Home uygulamasına girin ama girerken Bluetooth açık olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Denedim ama olmadı :( Mi Home'a bağlanmıyor.

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Mi Home üzerinden seçili bölgeyi Singapur veya Avrupa bölgesindeki bazı ülkeleri seçebilirsiniz. Çözüm işe yaramaz ise daha farklı çözümler bulabilirim.

• Xiaomi nin pompasını almıştım, dün geldi. Hemen scooter ın yım dedim, ön ve arka için 50 psi diyordu lastikler üzerinde, bende ikisi de 18 psi çıktı, çok hızlı şekilde hemen şişirdi, hava kaçırma da hiç yapmadı. Önceki sayfalarda hava kaçırma çok oluyor şişirme yaparken yorumları vardı, bu pompa ile hiç hava kaçırmadı. Arka teker in sibobuna ulaşmak biraz zor, onun dışında çok memnun kaldım aletten.

• Arkadaslar merhaba,
    Mi pro scooter icin haritali uygulama var mi acaba? Gittigim yollari kaydeden ios icin bir uygulama ariyorum ama bildiginiz var mi?

• emrah1982 kullanıcısına yanıt
    Bisiklet kullananlar için strava var, kayıt yapıyor. Scooter için de kullanılır sanırım.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bugün xiaomi mi home uygulamasına girdiğimde xiaomi mi scooter pro 2 cihazım 1500km'yi geçtiği için en kısa sürede bakıma götürmelisin diye uyarı verdi.

Daha önce hiç bakıma götürüp tecrübesi olan var mı ne yapmam lazım?

• Üstte yazmıştım, pro 2 yaya modunda motor güç vermediği için hızlanmıyor diye, dün 2 farklı arkadaşımda denedim, onlarda da durum aynı, yaya modunda motor devreye girmiyor. Biraz bakınınca, bu modun sadece 50 kilo civarı kişilerde işe yaradığını gördük internet vs. yorumlarında. Ben 82 kilo civarıyım, arkadaşlar 90 civarı idi, bizde kesinlikle devreye girmiyor motor. Hatta onlar yaya modunu, sadece aleti yanlarında bir yere taşırken, yani üzerinde değil de, yanında yürürken açıyorlarmış :)

Ya gerçekten teknik servisin dediği doğru, ya da biz bunun böyle olduğuna inanmak istiyoruz:))))

Diğer 2 modda hız 5 km ye sabitlenebiliyor, bu durumda yaya modunda da 5 km ye çıkabilir diye düşünüyorum ama olmuyor.

Bir de bazı arkadaşlar hız sabitlemenin, güncelleme ile kalktığını söylemiş, ancak bende uygulamada hız sabitlemeyi aktif edince, hız sabitlenebiliyor, bunu kontrol edebilir misiniz? Acaba benim alet güncelleme mi almıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Batu ckn B kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Bakım bildirimdeki linke tıkladığınız zaman sizi Xiaomi İspanya'ya yönlendiriyor ve bir form doldurmanızı istiyor ama doldursanızda o form Türkiye için geçersiz oluyor. Bakımı için satın aldığınız yer ile iletişime geçebilirsiniz. Kendiniz yapmak istiyorsanız;

1.Lastik basınçlarını 50 PSI değerine getirin ve lastiklerin ne kadar aşındığına bakın.

2.Fren balatalarına bakabilirsiniz. Erimişse fren balatalarını değiştirebilirsiniz.

3.Fren kablosu kısalmış ise tekrardan ayarlayıp vidasını sıkabilirsiniz.

4.Katlanma yerindeki vidalar gevşemiş olabilir. Onları kontrol edebilirsiniz.

5.Pil kapağında herhangi bir çatlama, ezilme gibi hasar var mı onu kontrol edebilirsiniz.

6.Pil ömrünü kontrol edebilirsiniz. Onuda şöyle kontrol edebilirsiniz. Cihazınızı %100 şarj edin ve son kilometre ne kadar onu not edin. Daha sonra şarjı %10-15e gelene kadar sabit bir modda kullanın (tavsiyem D modunda kullanmanız.) Şarjı azalınca son kilometreye bakarsınız. Daha az menzil gitmişseniz pil değişimi için servise başvurabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın çok yğundum ancak şimdi deneyebildim olmadı malesef. Mi Home'a bağlanmıyor :(

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.