Şimdi Ara

XIAOMI MIJIA M365 PRO Elektrikli Scooter (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.264
Cevap
59
Favori
165.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bir Mi Pro 2 Scooter satın aldım. Ürünü performans anlamında beğendim, kiloma ve bulunduğum bölgenin yapısına uygun buldum. Ancak bataryası bana biraz garip geldi. Tam dolu şekilde kullanmaya başladım, 13.5-14 km kadar kullandıktan sonra %30 civarında bir şarjım kalmıştı. Daha da garibi, cihaz çok hızlı bir şekilde şarj oluyor. Normalde tam dolum için 8-8.5 saat gibi sürelerden bahsedilirken benim ürünüm 2 dakikada %1 civarında şarj oluyor. Sizce bataryayla ilgili bir sorun mu vardır, bu durumun herhangi bir ayarla vs. ilgisi olabilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• essential için CFW nereden yükleyebilirim. M365 yükleyince gösterge sapıtıyor

• takip

• -lightning- kullanıcısına yanıt

Hocam bizde arkadaşım ile aldık pro 2 ikimizdede durum aynı şarj olma süresine dikkat etmedim ama 13-14 km de dediğiniz gibi şarjı 20-30 civarında oluyor acaba cihaz yeni olduğundan dolayı mi böyle

• Vladicius kullanıcısına yanıt
    Umarım ondandır hocam. Bizden daha önce almış arkadaşlar bu konuda tecrübelerini aktarabilirlerse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 1 Ocak 2021; 20:58:47 >
  • Bugün scootera bindim biraz gezeyim dedim. Giderken hız sabitlemedi alet. Durdum Mi Home'a baktım. Hız sabitleme seçeneği yok! Reddit'de de aynı şeyi yaşayanı gördüm. Acaba Xiaomi cruise controlu kaldırdı mı? Sıkıntı sadece bende mi? Mi Home'u ve scooterınızı kontrol ederseniz çok müteşekkir olurum. Umarım öyle bir şey olmamıştır geçici bir sorundur.

• Yeni firmware ile hız sabitleme kaldırıldı.

• kendorf kullanıcısına yanıt

Neden? Çok kullanışlı bir özellikti.

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Benim gibi kaza yaşayan çok oluyor galiba hocam ondan kaldırmışlardır. (Önceki sayfada kaza yorumum var) 😂

• Vladicius kullanıcısına yanıt

O açıdan doğru ama bu şey zorunlu değil ki. Mi Home'dan isteyen kapatsın valla scooterdan soğudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladicius

Arkadaşlar merhaba siz siz olun sakin normal eldivenler ile scooteri kullanmayın. Dün akşam arkadaşım ile gezerken sola döneceğimiz sırada araba geliyor mu diye arkaya bakmam ile yere yapışmam bir oldu. Hız sabitleyicide aktifti Geçtiğim Çukur o kadar küçük ki normal bi şekilde geçilebilirdi ama elimdeki eldivenden dolayı kayıp düştüm.

geçmiş olsun bakmayın öyle basit durduğuna bisiklet yolu haricinde cok tehlikeli alet hız sınırlaması yapıcaklarına şu amortisörsüz skoterleri yasaklasalar çinlilerde 3 5 dolardan kaçmayıp amortisör koysa bunlar yaşanmaz ama sırf para için ilerde pro 3 pro 4 ü satabilmek için amortisör koymuyorlar

lastik 8 inç 4 inçi bi cukura girdimi alet olduğu yerde kalıyor siz gitmeye devam ediyorsunuz 30 km hızla direk takla bisiklet gibi değil bisikletlerin lastiği büyük olduğu için kurtarıyor ama bu alet için cukur cok tehlike bi kere girmem yetti verdiği tepkiyi anladım

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Pro 2 mi sizdeki, bendekinde şu an yok sabitlenebiliyor,

İzmirde lastik tamiri yapan bir yer var mı?

Oto Lastikçi ve bisiklet tamircisi uğraşmak istemedi,

• dortluk D kullanıcısına yanıt

Yok hayır Pro 2 değil. Siz Mi Home'a bağladınız mı? Belki update olmamıştır.

• Bilmediğiniz cfw’yi yüklemeyin, pro2’ye M365’e ait olan yazılımı m365 down g programı ile yükledim, gösterge bozuldu, km sayacı çalışmıyor, s moduna geçmiyor, hız maximum 18 km’de kaldı, batarya göstergesinde sadece 1 diş kırmızı renk yanıp sönüyor. Mihome’a bağladım, güncel yazılım bulundu diyor ancak güncelleme yapamıyor yüzde “0” da kalıyor. Neden bu yola başvurdunuz diyecek olursanız scooter D ve S modunda da aynı hızda 20 km hızı geçmiyordu, belki düzeltebilirim demiştim.

• melih06 M kullanıcısına yanıt

Ben Essential Cihazima Yazilim Attim Suan 18-19km Max. Hizdan 30km Hiza Cikti.

• ankarada geçen haftaki soğuklarda scooter kapalı cam balkondaydı gece -15 leri görmüştü sanırım hava durumu bataryada bir problem olmuşmudur şimdi aklıma geldi açtım baktım batarya %80 deydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 24 Ocak 2021; 17:19:45 >
  • CoRe`i kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey olmaz ama soğukta tüm scooterlarda menzil azalır lityum bataryadan dolayı
  • Arkadaşlar dün martiya binme imkanım oldu. Batarya seviyesi 3. Kademedeydi ve gayet tatminkar geldi bana hızı. Martı yi ve Pro2 yıl kullanan arkadaşlar Martı ile kiyasladiklarinda düşünceleri ne olur acaba ? Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.